Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Profeel ei ollut ihan yhtä hyvää kuin Skyr ja siinä oli kaloreitakin huomattavasti enemmän sokerin takia.
Yritän pysyä kaukana aspartaamista yleensä, mutta mieluummin syön syötävää rahkaa (Skyr) kuin
yritän tunkea kurkkuun tarttuvaa suomalaista rahkaa naamaani.
En käy Lidlissä, mutta pitänee pyörähtää joskus kokeilemassa. Ja eikö monet sano, että Ehrmann pitäisi mennä alas raakana, mutta ei menny lusikallistakaan... Roskikseen se meni... helposti.Muuutta entäs Lidlin rahkat? Lidlin rahkajogurtti on meikän valinta nykyään. Proteiinia hieman vähemmä kuin Ehrmannissa tai Valiossa, mutta menee alas heleposti jopa raakana. :thumbs:
Niin siis...kaikissa rahkoissa on? Onhan se tietysti positiivista, mutta ei kai näissä mitenkään erityisen paljoa ole?
Niin, siis tokihan me tiedetään että maidossa on ihan luontaisesti kalsiumia? Ja ettei se poistu kun siitä tekee rahkaa?Hmm, ainakaan esim. Skyr-rahkoissa ja Ehrmaneissa ei mainita kalsiumin määrää. En ole kyllä aivan varma, mutta en löytänyt tuotetiedoistakaan mainintaa kalsiumista. Kalsium on kuitenki tärkeää luustolle, energia-aineenvaihdunnalle ja estää rasvasoluja varastoimasta energiaa rasvaksi.
Ei tuossa PROfeelissäkään taida olla lisättyä kalsiumia, tai muutoinkaan poikkeuksellisen paljon kalsiumia verrattuna rahkoihin yleensä. PROfeelissä on 140 mg, esim. Valion pehmeässä on 150 mg, Pirkan miedossa maitorahkassa 120 mg.No vähäisessä määrin, lisätty kalsium on vielä parempi juttu.
Missähän päin kauppoja nuo PROfeel juomat mahtavat sijaita? Jogurtit ja rahkat löytynyt, mutta juomia ei ole näkynyt missään.