HUOM! !!!!! Ukrainan sota 2022 !!!!!

10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Pientä tilannepäivitystä rintamalta, kun valtamedia on sen kokonaan unohtanut.

Jauri Varvikko:
Toretsk on kaatumispisteessä. Venäläiset ovat työntymässä Chasov Yariin. Selidovoa vyörytetään ja se on jäämässä mottiin. Kurahove on sitten seuraavana jonossa.
Jotkin lähteet puhuvat, että Venäjä on vasta valmistelemassa suurempaa strategista hyökkäystä X-suunnassa.
Tilanne ei näytä kovin hyvältä ukrainalaisten kannalta. Heillä on selvästi suuria vaikeuksia vakauttaa rintama. Joidenkin lähteiden mukaan Venäjä pyrkii maksimoimaan tilanteen rintamalla ennen kuin USA:n presidentinvaalit ratkaistaan.
Riippumatta USA:n vaalituloksesta Venäjä selvästi rakentaa lähtökohtia Pokrovskin valtaukselle sekä Kramatorskin ja Slovjanskin tuomiselle tykkitulen piiriin. Chasov Yarin jälkeen kohteena on vajaan 80 000 tuhannen ihmisen Konstantinovka.

463018835_10161842290833331_4572264432272493376_n.jpg


463019008_10161842290883331_8421593801303708056_n.jpg


463030764_10161842290903331_5796428387579810996_n.jpg
 
Nyt oli vapaan maailman johtajat pöhisemässä. Tästä jämäkästä kolmikosta ehkä jämäkin, eli Olaf, jyrisi "Tuemme Ukrainaa niin pitkään kuin tarve vaatii. Putin laski väärin!" *tässä kohtaa pieni toivon kipinä syttyi* Sitten jatkoi "Siksipä myönnämmekin Ukrainalle lisää lainaa." Päälle jämäkän miehekäs hymy. Viimesen päälle tehtiin mitä piti -tyyppejä kuvassa 🤦‍♂️
katso liitettä 268212
Tämä lähettää Putinille vahvan viestin. Olemme valmiita myöntämään Ukrainalle lainaa jopa pelkällä viitekorolla niin pitkään kuin tarpeen, kunhan vaan vakuudet on kunnossa.

Mooses on sen sijaan hyvin pessimistisellä tuulella. Toki tämä on vain yksi asiantuntijanäkemys tuhannen muun joukossa mutta vaikea kiistää, etteikö viitteitä tällaisesta olisi leijunut ilmassa jo pidempään.

 
Toisaalta mikä niitä estää lähettämästä loputkin? Ne tietää ettei niiden paskamaahan kukaan hyökkää kuitenkaan. Putte antaa vähän edistynyttä ydinaseteknologiaa vaihdossa ja karkkirahat Kimille että pysyy hyvässä lihassa 🤝🏻

Pointti oli vain havainnollistaa se, että tuo P-K:n lähetystahti ei ole mahdollista jatkaa loputtomiin.

Täytyyhän siellä tuotantoakin olla ei ne ammukset ole tyhjästä ilmestyneet. Vanhimmat annettu varmaan ensin ja niissä ollut enemmän huonolaatuisia.
PK varmaan uudistaa nyt ryssän avulla aseteollisuuttaan, en ihmettelis mikäli Kiinakin tukee.


Minä en oikein usko että PK:n joukkoja menee Ukrainaan ainakaan aktiivisille rintamaosuuksille. Tuo porukka nyt voi olla harjoituksissa ja mennä kohta takaisin.

Onhan siellä tuotantoakin, mutta ei P-K voi noita määriä toimittaa jatkuvasti, kun varastot tyhjenee.
 
Muistan että jo keväällä -22 lausuntoautomaatit mediassa kertoivat, että Venäjä käyttää nyt vanhoja neuvostoaikaisia varastoja ja pian ne on loppu. Nyt kolme vuotta myöhemmin kun Venäjä on pommittanut Ukrainaa 24/7/365 non-stoppina kymmenillä miljoonilla kranaateilla ja kymmenillä tuhansilla ohjuksilla, edelleen Venäjä kuulemma käyttää vanhoja neuvostoaikaisia varastoja ja pian ne on loppu. Kohta voisi olla aika vaihtaa levyä. Tuo toistelu loukkaa jo ihmisten älykkyyttä.

Oikeassahan noi lausuntoautomaatit olivat. Nuo väitteet perustuivat siihen tosiasiaan, että Venäjä käytti rintamalla niin paljon ammuksia yms. ja kärsi niin kovia tappioita, että uustuotanto ei voi niitä korvata. Venäjä ampui sodan alussa jopa 60k tykistönammusta päivässä ja määrä on tippunut 10k asti ja käyttää P-K.n varastoja. Samaten ohjuksia korvataan iranilaisilla droneilla yms. ja T-90:t on vaihtuneet vanhoiksi T-55 yms. panssareiksi. Noita arvioita on tehty sitten sen mukaan, että jos Venäjä jatkaa vanhaan malliin, niin varastot loppuvat laskelmien mukaan tiettynä päivänä ja kuten nähtiin, niin Venäjä on vähentänyt tykistötulta ja ohjusiskuissakin on nähty taukoja.

Se on ihan fakta, että Venäjän sodankäyntikyky romahtaa, kun nuo neukkuvarastot tyhjenee. Tuo voisi olla yksi syy lännelle himmailla tuen kanssa, jos siellä lasketaan, että Venäjältä loppuu 2025 nuo varastot ja sitten Venäjän rintamalinja romahtaa ja Venäjän on pakko neuvotella rauhasta tai vetäytyä.

Ei ole minusta hedelmällistä leikkiä, että Venäjällä olisi loppumattomat resurssit ja Venäjä ei koskisi samat luonnonlait kuin muita valtiota. Nythän jotkut jopa esittää tosissaan, että Venäjää ei koskisi talousteoriat ja tappioilla ei olisi merkitystä. Tuo loukkaa minusta enemmän ihmisten älykkyyttä.
 
Pointti oli vain havainnollistaa se, että tuo P-K:n lähetystahti ei ole mahdollista jatkaa loputtomiin.
Joo, mutta jos tuo 6 miljoonaa murkulaa pitää kutinsa niin sehän riittää sillä sodan alun 60k murkulaa per päivä tahdilla 100 päiväksi. Ihan vitullinen määrä ja luulen että jo nuo riittää kamelin selän katkaisuun kun tulee oman tuotannon päälle. Tää homma alkaa mielestäni olla aikalailla taputeltu ellei sitten esim. Puolalla mene kuppi nurin ja lähetä omia joukkojaan kehiin.
 
^^Toinen ongelma on hintapolitiikkaa. Vähän kun googlettelin, niin Venäjä näyttäisi pystyvän valmistamaan noita murkuloita 1000 dollarin kappaleihinnalla siinä missä Nato-maissa se maksaa 5000-10000 dollaria, kun hinnat ovat karanneet käsistä vapaassa markkinataloudessa. Esim. miljoonaan murkulaan pitäisi löytyä vuosittain rahoitusta 5-10 miljardia taalaa, jolla päästäisiin vasta pieneen murto-osaan Venäjän tuotanto- ja ulkoaostokapasiteetista. Tuo rahoituksen riittäminenkin on sellainen aspekti, jota ei voi enää ylenkatsoa varsinkaan Euroopassa, jonka talouden lähitulevaisuuden näkymät eivät ole järin ruusuiset. Jenkeissä tilanne on parempi, kun tuotanto on nähtävästi asevoimien omissa käsissä.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom