Donald Trump

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja makhak
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
19.1.2010
Viestejä
6 393
Ikä
52
Nopealla etsimisellä en löytänyt Donusta omaa ketjua, mutta kyllä semmoinen pitää olla! Ymmärrän että Donu on todella ristiriitainen tyyppi, jota on todella helppo vihata, varsinkin suomessa, jossa koko toimittajakunta vihaa häntä täysin pyyteettömästi, ja julkaisee uutisensa donusta valtaosin CNN -mediasta, joka ei ole kirjoittanut Donusta, tai hänen teoistaan varmaan ainoatakaan postiivista uutista. Vaikka olisi mitä tahansa mieltä Donusta, niin tosiasia on, että hän on onnistunut hommassaan ihan pirun hyvin! Ottaen varsinkin huomioon, sen, että lähes kaikki hänen tekemisensä on yritetty torpata, eli hän on joutunut tekemään lähes tupladuunin. Viimeisimpänä saavutuksena on työttömyyden lasku 3.5% -lukemaan, joka alkaa olemaan koko USA:n historian alhaisimpia, ja näinä aikoina se on vielä kovempi saavutus, oletko ko. saavutuksesta lukenut kovastikin suomen valtamediasta? Minkähänlainen suitsutus mediassa olisi ollut, jos Obama olisi saanut jotain vastaavaa aikaan?

Trumpia kohtaan vuosia jatkunut ajojahti on myöskin saanut mielenkiintoisen (mutta ei kauhean yllättävän) käänteen, lainaan tähän vähän Jarmo Ekman:ia:
Tutkimus Trumpiin kohdistuneen Venäjä-ajojahdin alkuperästä on muuttunut rikostutkimukseksi.
https://www.nbcnews.com/…/justice-department-review-origins…
Kotimainen media ei toistaiseksi näytä saaneen tästä uutista aikaiseksi, mutta tämä ei ole yllätys.
Jo joulukuussa 2017 oli ilmeistä ketkä todelliset rikolliset olivat ja jo silloin tiesimme, että valtamedia myös Suomessa oli valinnut puolensa (ote blogistani):
"On käymässä yhä selvemmäksi, että vaikutusvaltaiset yksilöt FBI:ssä ja oikeusministeriössä valmistelivat yksityiskohtaista salaliittokudelmaa presidenttiehdokas Trumpia vastaan, sen varalta, että hän tulisi valituksi ja laittoivat suunnitelmansa täytäntöön, kun näin tapahtui. Lisäksi he todennäköisesti suojelivat toista presidenttiehdokasta rikosoikeudellisilta seuraamuksilta.
Kyseessä ovat erittäin raskauttavat syytökset; rikollisen suojelu, maanpetos ja vallankaappauksen valmistelu. Voimme odottaa lisää vastaavia syytöksiä, sillä tarkastusvirasto ei vielä ole luovuttanut tuloksia oikeusministerille syyteharkintaan. Toimilla on ollut myös vakavia geopoliittisia vaikutuksia, kun kahden ydinasevaltion, Yhdysvaltojen ja Venäjän, välit ovat niiden takia edelleen kiristyneet.
Voimme tässä yhteydessä jälleen oikeutetusti kysyä miksei luotettava suomalainen valtamedia näytä lainkaan uutisoivan näistä historiallisista ja tyrmistyttävistä tiedoista, vaan joudut lukemaan niistä suomeksi blogista?"
~
Kun syvän valtion tuhonneen kamppailun pöly aikanaan hälvenee, myös suomalainen valtamedia on silloin enää vain muisto aikakaudesta, jolloin propaganda ja agenda-uutisointi hallitsivat tiedonvälitystä.


 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Hohhoijaa, taas tätä tuubaa. Tuon rikostutkimuksen takana on USAn oikeusministeriö, joka tutkii asiaa Trumpin käskystä. Yhtään syytettä ei ole nostettu ketään vastaan, ja oikeusvaltioissa yleensä odotetaan tuomioita ennenkuin todetaan rikoksen tapahtuneen. USAn työttömyys on laskenut ja talous kasvanut yhtämittaisesti 10 vuotta, mitä on vaikea laittaa pelkästää Trumpin ansioksi.

Käyttäjän @makhak viestihistoria sopisi hyvin itänaapurin trollitehtaan työntekijälle.
 
Käyttäjän @makhak viestihistoria sopisi hyvin itänaapurin trollitehtaan työntekijälle.

Vastaukset itse aiheeseen olivat ihan tyypillistä, joka ei kaipaa enää kommentointia.

Sitä vastoin, vaikka meikäläisen viestihistoria TÄÄLLÄ ei ole todellakaan hääppöinen, muualla se on ollut ihan kohtuu suuri viimeisen kymmenen vuoden aikana, ja tuo venäjän trolli -juttu alkaa ihan oikeasti olemaan aika kulunut (sitä yleensä käytetään vain silloin, kun ei ole vasta-argumentteja).
 
Todellakin aika ristiriitainen persoona - toisaalta täysin häpeämätön tyyppi ja sitten toisaalta hänelle tuntuu olevan ylitsepääsemättömän vaikeaa myöntää virheensä.
Aika paljon löytyy Trumpin tekemisistä asiallistakin uutisointia kotomaisista medioista, kunhan ei anna "valtamedia on paskaa"-asennevammansa haitata. Nää paljon mainostetut työllisyyden huippulukemat ja keskiansioiden nousu avautuvat ihan eri lailla niille, jotka viitsivät oikeasti tutkia tilastoja ja nähdä hieman vaivaa, kuin vain sokeasti uskoa mitä sanotaan. Totta hemmetissä keskiansiot nousee, kun esim. sääntelystä leikataan ja lasketaan saadut säästöt "tuloksi" kansalle vaikkei todellisuudessa keskiverto tavis hyödy tästä kuin marginaalisesti, jos lainkaan. Mitäs muuta tällainen asioiden kaunistelu on kuin pelkkä silmänkääntötemppu?
 
Tartsan taas kääntämässä todellisuutta mielipiteensä mukaiseksi Trump vastaisuudeksi.

Trumpin todelliset saavutukset (jotka ovat aivan huikeat oikeasti):

1. Korkein työllisyys koskaan USA:n historiassa.

2. Matalin työttömyys 50 vuoteen

3. Korkein mustien työllisyys koko tilastoidun historian aikana

4. Pörssi all time high

5. Ei yhtään uutta aloitettua sotaa, maailman rauhoittuminen, ei omia sotilaita arkuissa kotiin.
 
Tartsan taas kääntämässä todellisuutta mielipiteensä mukaiseksi Trump vastaisuudeksi.

Trumpin todelliset saavutukset (jotka ovat aivan huikeat oikeasti):

1. Korkein työllisyys koskaan USA:n historiassa.

2. Matalin työttömyys 50 vuoteen

3. Korkein mustien työllisyys koko tilastoidun historian aikana

4. Pörssi all time high

5. Ei yhtään uutta aloitettua sotaa, maailman rauhoittuminen, ei omia sotilaita arkuissa kotiin.
Huvittavaa, että kaikki lasketaan Trumpin saavutuksiksi.
 
Trumpia kohtaan vuosia jatkunut ajojahti

Se on vaan jännä juttu, että kun demokraatit ja CNN ym. julkaisevat tuubaa, niin kun se on tuubaksi osoitettu, kukaan ei anteeksipyytele, vaan sama ajojahti jatkuu taas uusia valheita ja perusteettomia syytöksiä. Ihan mitä tahansa venäläinen vakooja mielenvikaista teoriaa saa suoltaa, missä ei ole mitään järkeä ja rasisimia ja kaikkea pahaa saa rauhassa sovittaa toisen ylle. Anteeksipyytelemättä vaikka olisi ollut täysin väärässä. Trumpia taas jos puolustaa, niin tulee porukka haukkumaan venäjän trolli ja rasisti jne., täysin pöyristyttävää.

Kyseessä on kyllä harvinaislaatuinen demokraattisten vaalien tuloksen nollausyritys, joka vain jatkuu ja jatkuu.
Samoin poliittisen mielipiteen vapauden rajoittaminen, media haluaa niin kiihkeän Trump vihan päälle, että kaikenlainen myönteisyys leimattaisiin ja näin poliittinen kannatus siirtyisi kulissien taakse.

Asiassa on paljon mielenkiintoisia piirteitä, vastapuoli on täysin sokaistunut tekemistensä moraalittomuudesta ja koulukiusaamisluonteestaan asiassa, koska ovat vakaassa uskossa että tämä mies, joka on talouden nostanut ja maailman rauhoittanut, on jonkinlainen pahan ilmentyä ja pitää taistella kaikin keinoin.

Yksi mielenkiintoinen asia on väkivalta. Käytännössähän median aivopesun seurauksena osasta ihmisiä on opetettu niin suuria vihaajia, että esim. menisi ulos Trump lippis päässä, varmaan joku triggeröityisi hakkaamaan poliittisen Trump positiivisen mielipiteen vuoksi.
Itse asiassa USA:ssa tapahtuikin näin, jopa vaalipäivänä.

Media käytännössä ruokkii vihaista ja väkivaltaista asennoitumista Trumpia vastaan. Demokratia, ihmisoikeudet, hyvät tavat, moraali, totuus, kaikki taipuu Trump vihaamisen edessä, aivopestyt vastustajat eivät kuuntele first hand mitään puheita tai asiallisesti keskustele asioista, kaikkeen vaan kaivetaan se negatiivinen spekulaatio, joka useimmiten on täysin itse kiinnitetty asiaan liittymättömästi ja sitten sitä haukutaan. Omaa häntää itse asiassa.
Trump uutisointi tulee niin tehokkaasti suodatettuna ilkeyden ja perusteettomien spekulaatioiden kautta että normaalien ihmisten kääntyminen jonkin sortin vihaajiksi ei ole mikään ihme. Jonkinlaista "sotatilaa" Trumpia ja Trumpin kannattajia vastaan pidetään hyväksyttävänä, koska median ja sitä kautta omat ajatukset Trumpin suhteen ovat täysin vääristyneitä ja kieroutuneita.
Anyway, poliittisten mielipiteiden tukahduttaminen ja ihmisten vaionoaminen/alentaminen poliittisen mielipiteen takia tuskin istuvat hyvin amerikkalaisiin arvoihin, joten todennäköisesti ja toivottavasti Trump vie 2020 vaalit.
Se olisi hyvä asia maailmalle ja sen rauhalle ja taloudelle.
 
Tartsan taas kääntämässä todellisuutta mielipiteensä mukaiseksi Trump vastaisuudeksi.

Trumpin todelliset saavutukset (jotka ovat aivan huikeat oikeasti):

1. Korkein työllisyys koskaan USA:n historiassa.

2. Matalin työttömyys 50 vuoteen

3. Korkein mustien työllisyys koko tilastoidun historian aikana

4. Pörssi all time high

5. Ei yhtään uutta aloitettua sotaa, maailman rauhoittuminen, ei omia sotilaita arkuissa kotiin.

Lol, eihän noista neljää ensimmäistä voi mitenkään laskea Trumpin ansioksi vai onko se viimeiset 50 vuotta ollut vetovastuussa? Jos tuollaisia asioita oikeasti halutaan lukea yksittäisen presidentin ansioksi, niin se vaatisi vähän pidemmän seuranta-ajan. Vitoskohtaan pystyi Tarja Halonenkin, joten se ei ole mikään saavutukset.
Unohdit listastasi muutaman kohdan:

6. Kautta aikojen matalin suosio kansalaisten keskuudessa

7. Ennätyksellistä velanottoa nousukaudella

8. Presidentti, jonka lähipiirissä kaikkien aikojen eniten linnatuomioita

9. Bisnesnero, joka onnistui ajamaan mm. kasinonsa konkurssiin.

10. Ensimmäinen presidentti, joka levittelee internetin salaliittoteorioita totuutena ja luottaa muiden maiden johtajiin omaa tiedustelupalveluaan enemmän.


Aika vaikea noitakaan "saavutuksia" on kenenkään ylittää.
 
Huvittavaa, että kaikki lasketaan Trumpin saavutuksiksi.

Kaikki vanhainkotien asukkaat osaavat tuon argumentin. Se on vihervas toimittajakunnan perusargumentti.

Mutta: saavutukset ovat niiden jotka ne saavuttaa.

Täysin naurettavaa on laskea niitä Obaman saavutuksiksi.
 
Lol, eihän noista neljää ensimmäistä voi mitenkään laskea Trumpin ansioksi vai onko se viimeiset 50 vuotta ollut vetovastuussa? Jos tuollaisia asioita oikeasti halutaan lukea yksittäisen presidentin ansioksi, niin se vaatisi vähän pidemmän seuranta-ajan. Vitoskohtaan pystyi Tarja Halonenkin, joten se ei ole mikään saavutukset.
Unohdit listastasi muutaman kohdan:

6. Kautta aikojen matalin suosio kansalaisten keskuudessa

7. Ennätyksellistä velanottoa nousukaudella

8. Presidentti, jonka lähipiirissä kaikkien aikojen eniten linnatuomioita

9. Bisnesnero, joka onnistui ajamaan mm. kasinonsa konkurssiin.

10. Ensimmäinen presidentti, joka levittelee internetin salaliittoteorioita totuutena ja luottaa muiden maiden johtajiin omaa tiedustelupalveluaan enemmän.


Aika vaikea noitakaan "saavutuksia" on kenenkään ylittää.

Tartsan sä oot pakkiksen virallinen Trumpin koulukiusaaja. Et pysty yhtäkään vähääkään positiivista Trump uutista ohittamaan negaamatta ja oksentamatta jotain päälle, huomasin tuolla maailmanpolitiikka ketjussa jo.
 
Tartsan sä oot pakkiksen virallinen Trumpin koulukiusaaja. Et pysty yhtäkään vähääkään positiivista Trump uutista ohittamaan negaamatta ja oksentamatta jotain päälle, huomasin tuolla maailmanpolitiikka ketjussa jo.

Miksi mä oon koulukiusaaja, jos mä tuon asioita esille, joiden todenperäisyyden kuka tahansa voi käydä tarkistamassa? Ja sä jätit sopivasti vastaamatta, kun kysyin oliko mielestäsi ok järjestää ensi vuoden G7-kokous Trumpin tiluksilla?
Mielestäni tuo on yksi kuvaava esimerkki siitä minkälainen oman edun tavoittelija siellä ydinasenappulan takana oikein seisoskelee.
 
Viimeksi muokattu:
En asiasta enempää tiedä, mutta jos jollain on kunnon tilukset järjestää juhlat, kokous, ym ym, niin mikä vika siinä on. Jos ihminen esim asuu omakotitalossa, niin monesti järjestää juhlansa siellä. Vastaavasti kerrostaloissa asuvat saattaa vuokrata tilat jostain muualta.

Mitä sitten, jos tämä juhlien järjestäjä hyötyy kun pitää juhlat kotona, onhan se talokin jotain maksanut ja kun se nyt on, niin miksei sitä voi hyödyntää.

Vai haukutaanko sitä nuukaksi ja pyrkyriksi, kun kemut olikin nyt omassa talossa, eikä jossain saunatilassa.

En näin maalaisjärjellä ymmärrä tätä asiaa, saa selittää.
 
Miksi mä oon koulukiusaaja, jos mä tuon asioita esille, joiden todenperäisyyden kuka tahansa voi käydä tarkistamassa? Ja sä jätit sopivasti vastaamatta, kun kysyin oliko mielestäsi ok järjestää ensi vuoden G7-kokous Trumpin tiluksilla?
Mielestäsi tuo on yksi kuvaava esimerkki siitä, oman edun tavoittelija siellä ydinasenappulan takana oikein seisoskelee.

Koska sulla ei ole mitään positiivista sanottavaa esim. USA:n demokraateista. Mutta jokaiseen Trump uutiseen tulet kääntämään jotain negatiivista, mielellään sellaista joka on enemmänkin Trumpin henkilöön menevää mielipidettä. Osa kommenteista on ollut ihan asiallisiakin, mutta koet tehtäväksesi negata kaiken. Mun mielestä on aivan sama missä G7 kokous pidetään. Ymmärrän pointtisi, mutta toisaalta tottakai Trump olisi mahdollisiman rento, luottavainen ja feel at home kokouksessa jos olisi omissa tiloissa. Trump perui ajatuksen kun tuli vastustusta. End of story.
 
En asiasta enempää tiedä, mutta jos jollain on kunnon tilukset järjestää juhlat, kokous, ym ym, niin mikä vika siinä on. Jos ihminen esim asuu omakotitalossa, niin monesti järjestää juhlansa siellä. Vastaavasti kerrostaloissa asuvat saattaa vuokrata tilat jostain muualta.

Mitä sitten, jos tämä juhlien järjestäjä hyötyy kun pitää juhlat kotona, onhan se talokin jotain maksanut ja kun se nyt on, niin miksei sitä voi hyödyntää.

Vai haukutaanko sitä nuukaksi ja pyrkyriksi, kun kemut olikin nyt omassa talossa, eikä jossain saunatilassa.

En näin maalaisjärjellä ymmärrä tätä asiaa, saa selittää.

Tämä kun nyt oli vain selkeästi jenkkien perustuslakien vastaista - presidentti ei käytännössä saa tehdä bisnestä - eikä valtiolle voi tarjota mitään ilmaiseksikaan. Eettiseen puoleen en nyt tartu ollenkaan.
 
Koska sulla ei ole mitään positiivista sanottavaa esim. USA:n demokraateista. Mutta jokaiseen Trump uutiseen tulet kääntämään jotain negatiivista, mielellään sellaista joka on enemmänkin Trumpin henkilöön menevää mielipidettä. Osa kommenteista on ollut ihan asiallisiakin, mutta koet tehtäväksesi negata kaiken. Mun mielestä on aivan sama missä G7 kokous pidetään. Ymmärrän pointtisi, mutta toisaalta tottakai Trump olisi mahdollisiman rento, luottavainen ja feel at home kokouksessa jos olisi omissa tiloissa. Trump perui ajatuksen kun tuli vastustusta. End of story.

Se, että pidän Trumpia täysin rinnastettavissa Sunny Car Centerin puuhamieheen varmasti näkyy läpi. Nuo Trumpin positiiviset uutiset tuppaavat vain useimmiten paljon melua tyhjästä, esimerkiksi edistysaskeleita Pohjois-Korean kanssa tuotiin aikanaan paljon esiin, mutta näin jälkikäteen tarkasteltuna pelkkää suurta showta sekin vain oli.
 
Kaikki vanhainkotien asukkaat osaavat tuon argumentin. Se on vihervas toimittajakunnan perusargumentti.

Mutta: saavutukset ovat niiden jotka ne saavuttaa.

Täysin naurettavaa on laskea niitä Obaman saavutuksiksi.
Kenelläkään USAn presidentillä ei ole suurta merkitystä talouteen, jos ei aivan täysin mokaa. En usko, että Trumpkaan siinä onnistuu.
 
Kenelläkään USAn presidentillä ei ole suurta merkitystä talouteen, jos ei aivan täysin mokaa. En usko, että Trumpkaan siinä onnistuu.

Nimenomaan tämä menee näiltä Trump-hehkuttajilta kokonaan ohi. Kansantalous on sen verran hitaasti kääntyvä laiva, että presidentin aikaansaamat muutokset ja niiden lieveilmiöt alkavat realisoitua vasta useamman vuoden jälkeen. Perinteinen sykli, jossa istuva presidentti korjailee aina edeltäjänsä viljelemää satoa, pätee yhä.
 
Ainoa konteksti missä kuulee "totuuden" että presidentillä ei ole vaikutusta USA:n talouteen on se, kun Trump haterit haluavat mitätöidä Trumpin aikaansaannoksia. Kukaan heistä ei lauo tätä "totuutta" missään muussa kontekstissa, esim. että Obamalla ei olllut vaikutusta USA:n talouteen lamasta noustaessa, eikä kukaan tule sanomaan etteikö 2020 vaalien tuloksella olisi vaikutusta miten USA:n talous tulee menemään.
On melkoista älyllisen rehellisyyden narikkaan jättämistä kun aiheeksi tulee Trump alkaa puhumaan aivan pehmoisia, vain että saa Trumpin tulokset mitätöityä. Tottakai USA:n presidentti ei määrää mihin talous menee, mutta päätöksillä on suuria vaikutuksia ja USA on maailman suurin talousmahti.
Minä pystyn myöntämään että Obama teki ihan hyvää talouspolitiikkaa, mutta Trump hatereilla se pää vaan menee aivan umpisolmuun kun edessä on äärettömän vakuuttavat lukemat työllisyydessä ja taloudessa. Asia on kiellettävä, selitettävä pois muuksi, käännettävä keskustelu muualle. You can't handle the truth.

Ja Trump nimenomaan teki kampanjansa talouteen perustuen, american workerin työllisyyden ja olojen parantamiseksi ja juuri sitä Trump on toimittanut.
Ja kovastihan povattiin lamasykslin alkamista ja pörssikurssien piti romahtaa koska Trump. Nyt kun Trump on pressana ja lukemat through the roof niin pressalla ei olekaan mitään vaikutusta, paitsi Obamalla, ne lukemat onkin Obaman ansiota kun se on niin ihqu. Come on.
Trumpin ensimmäinen kausi lähenee loppuaan ja kaikki on mennyt 100% hyvin, oikeastaan parempaa pressaa ei olisi voinut olla.
Ainoastaan Trump vihaajilla menee USA:ssa huonosti, mutta sekin on vain henkinen itse aiheutettu tila, kun etsitään pirun merkkejä tulkiten Trumpin tekoja ja inkvisiittorin valtuuksin rienataan ja nähdään rasismia ja natseja ja venäläisiä vakoojia ja ties mitä harhoja joka puolella.
Kuten jenkkipäämies sanoi täällä mulle vierailullaan: "USA:ssa on kaikki hyvin, talous vetää erinomaisesti, ei ole oikeastaan mitään muuta ongelmaa kuin Trump vihaajien keksityt ongelmat".
Trump on ollut erinomainen presidentti. Kohdannut ennennäkemätöntä vihaa, halveksuntaa ja ajojahteja. Silti pysynyt lujana ja tehnyt ja toiminut ääänestäjiensä hyväksi määrätietoisesti ja ansiokkaasti.
 
Back
Ylös Bottom