UFO:jen olemassolo todistettu (!?)

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja sorzo
  • Aloitettu Aloitettu
indigof73 sanoi:
Siis ihan oikeasti, Greer saisi varmasti massiivista rahoitusta hankkeelleen moneltakin valtiolta, mikäli hänellä olisi esittää jotakin faktaa.

Tämä nähdään mahdollisesti lähitulevaisuudessa, (ehkä tänä vuonna) kun Greer ja kumppanit esittävät sitä faktaa (Luultavasti tuon Disclosure projektin tyylisessä lehdistötilaisuudessa.)
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Dragon sanoi:
Löytää löytää... Odotan vain itse sitä elämän löytymistä muualta kuin maasta.

Siihen voi mennä muutama tovi. Itse en usko hetkeäkään että kaukoputkella löytäisi yhtään mistään elämää, ja ihminen ei tällä hetkellä matkaile avaruudessa kovin kauas, ja mahdolliset muut elämänmuodot varmaan vielä vähemmän.
Mutta joo samapa tuo, asia ei välttämättä selvinne meidän aikana suuntaan tai toiseen :)
 
sorzo sanoi:
Totta hitossa sen olisi pitänyt antaa suulliset rakennusohjeet suorassa lähetyksessä

Mielellään paperilla kiitos.

Aivojen käyttö on sallittua.

No älä saatana :D

Kyllä ne tuovat asian ihmisten ilmoille, kun ovat siihen valmiita. Nythän asia on vasta prototyyppiasteella.

Paljastu oi operoiva-thetan mikä värähtelytaso meidän pitää saavuttaa, jottaa saamme nähdä tuon uuden teknologian.

Fuusioreaktorikin on vasta prototyyppiasteella mutta silti se on "tuotu" ihmisten ilmoille ja sitä rakennetaankin monen maan yhteisvoimin :)


Kuuntelitko edes tuota radiolähetystä? Suosittelen, on nimittäin varsin mielenkiintoinen.

Kuuntelin ja siellä joku hauska setä sanoi mulle: "The address type is unknown or unsupported"
 
sorzo sanoi:
Nuo todistajat eivät minun silmissä kyllä mitenkään hulluilta vaikuta. (Voitte pitää ammattilaisen arviona, nimimerkillä "mielisairaalassa töissä"

Googlen eka hakutulos sanoilla mielenterveys ja ufot:

http://wwwedu.oulu.fi/sampo/96-97/avoin/appro/skitsot/ufo1.htm

Ehkä "seura tekee kaltaisekseen" kuten sanotaan ;) Vitsivitsi, tietenkään minä en tarkoita, että sinulla mitenkään päästä vippaisi.
 
Mistä johtuu ,että Ursa on kiikaroinnut tähtiä jo vuosia, havaitsematta mitään vieraisiin siviilisaatioihin viittaavaa? Kun taas Juhan af Gran :david: näkee humanoideja lähes päivittäin. Kukin uskokoon mitä haluaa ,mutta minua Juhan af Gran ei vain jostain syystä vakuuta. :down:
 
Kylläpäs meitä on lykästänyt kun koko universumissa on YKSI planeetta mille on syntynyt elämää! HUH! Heh no vakavammin puhuen ajatelkaa jos jollakin planeetalla sen asukkailla on kilometrin pituinen slerssi :)
 
Takakäsi sanoi:
Mistä johtuu ,että Ursa on kiikaroinnut tähtiä jo vuosia, havaitsematta mitään vieraisiin siviilisaatioihin viittaavaa?

Voisiko mitenkään johtua siitä että lähimpiinkin tähtiin on ehkä jonkin verran matkaa?! :lol2:

PS. Eikä humanoidien olemassa oloa ole kovinkaan helppoa todistaa jos kerran asuvat niin kaukana :hyper:
 
"Faktaa":
- Maan ulkopuolisen elämän olemassa olo todistetaan tällä vuosisadalla. Siis todistetaan, ehkä lähinnä mikrobi-tasolla, mutta kuitenkin.

- Ihminen ei ota koskaan kontaktia toisen älyllisen elämänmuodon kanssa.

- Ihminen ei valloita kuin korkeintaan lähiavaruuden.

- Jos joku avaruuden valloittaa, niin keinoälykkäät robotit.

Ja miettikää, jos ihmiset kehittyy vielä teknisesti, niin varmasti lähetämme vielä tuhansittain luotaimia, miljardeja megawatteja radiosäteilyä yms. sälää lähiaurinkokuntiin.
Ja jos minä olisin minä, niin laittisin tonne kuun taakse hillittömän mega-satelliitin lähettämään täydellä teholla morse-aakkosia. Ne etenis valonnopeudella avaruudessa ja joskus miljoonan vuoden päästä joku Seti2-ryhmä huomaisi ne.

Jos olisi olemassa yhtä älykkäitä olentoja kuin ihmiset, niin se ovat varmasti tehneet samaa. Ja ehkä he olisivat lähettäneet jotain sateliitteja elämälle otollisiin aurinkokuntiin.
Mutta olemmeko havainneet mitään? Emme yhtään mitään.
Vähän harmillista.
 
Se on vaan semmonen ikävä juttu, että kappale ei voi koskaan saavuttaa valonnopeutta. Ja vaikka pystyttäisiin liikkumaan valonnopeudella, ei silti päästäisi puusta pitkään. Parituhatta vuotta on ihmisille melko pitkä aika, mutta avaruudessa siinä ei pitkälle pötkitä edes valonnopeudella. Ei jumalauta pääse ikinä edes oman galaksimme ulkopuolelle, saati sitten oman galaksiryhmämme muihin galakseihin. Saati sitten muihin galaksiryhmiin. Megellanin pilvi joka on lähimpiä naapurigalaksejamme on 166000 valovuoden päässä. Muut galaksiryhmät sitäpaitsi erkanevat meistä jatkuvasti, mutta eipä sillä ole mitään merkitystä. Pää menee aina sekaisin jos rupeaa noita avaruuden asioita miettimään, ihmisellä kun ei riitä käsityskyky sen laajuuden käsittämiseen.
 
Force sanoi:
Se on vaan semmonen ikävä juttu, että kappale ei voi koskaan saavuttaa valonnopeutta. Ja vaikka pystyttäisiin liikkumaan valonnopeudella, ei silti päästäisi puusta pitkään. Parituhatta vuotta on ihmisille melko pitkä aika, mutta avaruudessa siinä ei pitkälle pötkitä edes valonnopeudella. Ei jumalauta pääse ikinä edes oman galaksimme ulkopuolelle, saati sitten oman galaksiryhmämme muihin galakseihin. Saati sitten muihin galaksiryhmiin. Megellanin pilvi joka on lähimpiä naapurigalaksejamme on 166000 valovuoden päässä. Muut galaksiryhmät sitäpaitsi erkanevat meistä jatkuvasti, mutta eipä sillä ole mitään merkitystä. Pää menee aina sekaisin jos rupeaa noita avaruuden asioita miettimään, ihmisellä kun ei riitä käsityskyky sen laajuuden käsittämiseen.

Kannattaa kuitenki se muistaa, että ei sitä nyt tästä galaksista tarvitsisi ulos lähtä, eiköhän tässäkin riitä elintilaan ihmisille ja monille muillekkin siviilisaatioille. Tässä galaksissa ~ 200 miljardia tähteä. Sitten tuosta sellainen homma, että suhteellisuusteoria tarkoittaa että kaikki on suhteellista ja ajan kulkeminen ei ole vakio. Elikkä jos päästäisiin siihen valonnopeuteen, niin ulkopuolisen havaitsijan mielestä valonopeudella kulkevan aika ei kuluisi ollenkaan ja kulkijan mielestä matka lyhenisi. Siis toisin sanoen jos sinut kiihdytetään valonopeuteen ja pistetään kulkemaan andromedan galaksia kohti, oman kellosi mukaan aikaa kuluu tasan 0 sekuntia, että olet määränpäässä, kun taas ulkopuolisen havaitsijan silmin aikaa kuluu 2.2 miljoonaa vuotta (galaksin etäisyys siis ~ 2.2 miljoonaa valovuotta).
 
hemmmo sanoi:
Kannattaa kuitenki se muistaa, että ei sitä nyt tästä galaksista tarvitsisi ulos lähtä, eiköhän tässäkin riitä elintilaan ihmisille ja monille muillekkin siviilisaatioille. Tässä galaksissa ~ 200 miljardia tähteä. Sitten tuosta sellainen homma, että suhteellisuusteoria tarkoittaa että kaikki on suhteellista ja ajan kulkeminen ei ole vakio...

Juu, kyllähän sitä tässäkin galaksissa riittää tutkittavaa maailman tappiin asti. Tosiaankin parisataa miljardia tähteä ja niiden ympärillä ties kuinka paljon planeettoja. Tuosta aika hommasta, eikö ihminen kuitenkin vanhene entistä vauhtia vaikka liikkuisikin valonnopeutta? Ja eikö homma mene niin, että tällä hetkellä tuolla 60 valovuoden päässä voi katsella Normandian maihinnousun tapahtumia? Informaatio on edennyt valonnopeutta avaruuteen.
 
hemmmo sanoi:
Sitten tuosta sellainen homma, että suhteellisuusteoria tarkoittaa että kaikki on suhteellista ja ajan kulkeminen ei ole vakio. Elikkä jos päästäisiin siihen valonnopeuteen, niin ulkopuolisen havaitsijan mielestä valonopeudella kulkevan aika ei kuluisi ollenkaan ja kulkijan mielestä matka lyhenisi. Siis toisin sanoen jos sinut kiihdytetään valonopeuteen ja pistetään kulkemaan andromedan galaksia kohti, oman kellosi mukaan aikaa kuluu tasan 0 sekuntia, että olet määränpäässä, kun taas ulkopuolisen havaitsijan silmin aikaa kuluu 2.2 miljoonaa vuotta (galaksin etäisyys siis ~ 2.2 miljoonaa valovuotta).

Apinoiden planeettakin perustuu tuohon:)
 
Force sanoi:
Tuosta aika hommasta, eikö ihminen kuitenkin vanhene entistä vauhtia vaikka liikkuisikin valonnopeutta? Ja eikö homma mene niin, että tällä hetkellä tuolla 60 valovuoden päässä voi katsella Normandian maihinnousun tapahtumia? Informaatio on edennyt valonnopeutta avaruuteen.

Joo kyllä 60 valovuoden päästä periaatteessa voitaisiin katsella Normandian maihinnousu. Mutta tää toinen: ei ihminen vanhene ulkopuolisen tarkkailijan näkökulmasta, jos se liikkuu valonopeutta. Vaan ulkopuolelta katsottuna näyttäisi niin kuin aika liikkuvan kohteen aika olisi pysähtynyt ja siis se ei pelkästään näytä siltä ulkopuolisen näkökulmasta, vaan se todella myös pysähtyy. Sen sijaan liikkuva ihminen tuntee ajan kuluvan normaalisti, mutta hänen näkökulmastaan etäisyydet lyhenevät ja valonopeudella matkustaessa etäisyys menee nollaksi. Eli matkustajan mielestä hän ei ole liikkunut valonopeudella yhtään, vaan matka lyheni nollaksi ja siten määränpää saavutetaan kun aikaa on kulunut 0.
 
Nyt ei ymmärrä... Miten on mahdollista, että jos liikkuu valon nopeudella esim. yhden valovuoden, niin ei vanhene vuotta, vaikka matka kuitenkin kestää liikkujan näkökulmasta vuoden?
 
horroroso sanoi:
Nyt ei ymmärrä... Miten on mahdollista, että jos liikkuu valon nopeudella esim. yhden valovuoden, niin ei vanhene vuotta, vaikka matka kuitenkin kestää liikkujan näkökulmasta vuoden?

liikkujan näkökulmasta matka kestää 0 vuotta. Johtuu siiis lorentz-kontraktiosta eli etäisyyden lyhenemisestä. Siis matkaaja kokee, että se yhden valovuoden matka lyhenee nollaan kun liikutaan valonopeutta.

Lasketaan seuraavasti l = l0 neliöjuuri[1-(v^2/c^2)] eli pituus/etäisyys l on se alkuperäinen pituus kertaa neliöjuuri 1 miinus nopeus toiseen per valonopeustoiseen. kun v=c, niin tulee l= l0 * 0 = 0 .. Siis käytännössä matka on lyhyempi mitä nopeampaa kohteeseen menee ja valonopeudella tuo matka on nolla.
 
Vähän linkkejä...
Valonnopeus
Hiukkanen pullisti universumin

Seuraavassa tieteen kuvalehdessä:
Osa tutkijoista on sitä mieltä, että pimeä energia, joka aiheuttaa universumin kiihtyvän laajenemisen, tuhoaa lopulta koko maailmankaikkeuden repimällä sen kappaleiksi.
Jes. Näin se homma etenee...


Se siitä, jatkakaa.
 
Force sanoi:
- - Muut galaksiryhmät sitäpaitsi erkanevat meistä jatkuvasti - -

Me itseasiassa liikumme jatkuvasti kohti Neitsyen supergalaksijoukkoa, joka puolestaan liikkuu kohti suureksi atraktoriksi nimettyä galaksijoukkoa.
 
hemmmo sanoi:
liikkujan näkökulmasta matka kestää 0 vuotta. Johtuu siiis lorentz-kontraktiosta eli etäisyyden lyhenemisestä. Siis matkaaja kokee, että se yhden valovuoden matka lyhenee nollaan kun liikutaan valonopeutta.

Jep, pikkasen menee taas yli ymmärryksen. Itellä on tämmönen käsitys; vaikka ihminen matkustaisi valonnopeudella niin elintoiminnot ei välitä siitä vaan kroppa vanhenee entistä vauhtia. Jos loittonee katsojasta valonnopeudella niin katsojasta näyttää ettei loittonija vanhene lainkaan, koska loittonijan kuva minuuttia vanhempana ei koskaan saavuta katsojan silmää. Matkan tuntuminen nollalta tuntuisi ovela homma. Jos saavuttaa jotain kohdetta valonnopeudella niin silloinhan aika kuluu kaksinkertaisella nopeudella.

Tuo aika käsite on aika vaikea tajuta, ainakin itselleni.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom