Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Sipseistä parhaana pidän jalapeno cheddar -sipsejä maistettuani Habanero-, BBQ-, Wing-, ja Jalapeno Cheddar -sipsejä. Habanerot tuntuu pelkältään meikällekin liian tulisilta, mutta pitää kokeilla vielä jonkun kermaviilidipin kanssa. Poppamies.fi myy Suomessa sipsejä kenties parhaasta valikoimasta, chilikauppa.fi on jättäytynyt kolmeen makuun ja pieneen pussikokoon. Pitää vielä kokeilla noita Parmesan- ja Cajun-sipsejä.Eilen sain ja tuli testattua paria tuotetta.
Sipseistä parhaana pidän jalapeno cheddar -sipsejä maistettuani Habanero-, BBQ-, Wing-, ja Jalapeno Cheddar -sipsejä. Habanerot tuntuu pelkältään meikällekin liian tulisilta, mutta pitää kokeilla vielä jonkun kermaviilidipin kanssa. Poppamies.fi myy Suomessa sipsejä kenties parhaasta valikoimasta, chilikauppa.fi on jättäytynyt kolmeen makuun ja pieneen pussikokoon. Pitää vielä kokeilla noita Parmesan- ja Cajun-sipsejä.
Salsa de la Muerte on suht hyvä ja riittoisa kastike (45 000 scovillea). Jotenkin tumman makuinen omaan suuhun ja välillä tulisuus iskee kurkunpäähän ennen suuta, mikä on outoa. Mukavasti se kuitenkin lämmittää.
Tämä "jättäytyminen" johtuu siitä että kaikki muut on myyty loppuun ;)chilikauppa.fi on jättäytynyt kolmeen makuun ja pieneen pussikokoon. Pitää vielä kokeilla noita Parmesan- ja Cajun-sipsejä.
On. Kapsaisiini eli tulisuuden aiheuttava kemikaali kehittyy tyvessä olevassa valkoisessa osassa, johon siemenetkin ovat kiinnittyneenä. Siemenet sinällään eivät siis ole tulisia vaikka näin usein väitetäänkin. Vanha kepponen onkin haukata ensin itse habaneron kärkiosasta ja antaa loppu kaverille, tosin tämäkin vaatii jo hieman toleranssia sillä moni lajike on myös kärjestä helkkarin tulinen.Onko niin, että chilin tulisuus kasvaa kärjestä kantaan?
On. Kapsaisiini eli tulisuuden aiheuttava kemikaali kehittyy tyvessä olevassa valkoisessa osassa, johon siemenetkin ovat kiinnittyneenä. Siemenet sinällään eivät siis ole tulisia vaikka näin usein väitetäänkin. Vanha kepponen onkin haukata ensin itse habaneron kärkiosasta ja antaa loppu kaverille, tosin tämäkin vaatii jo hieman toleranssia sillä moni lajike on myös kärjestä helkkarin tulinen.
D'OH!Tämä "jättäytyminen" johtuu siitä että kaikki muut on myyty loppuun ;)
Lisää on tulossa, toivon mukaan vielä tällä viikolla.
En osaa postikulukysymykseen vastata mutta jos tilaat tuoreita chilejä niin ota ehdottomasti myös Rocotoja! Ovat aivan erilaisia kuin muut chilit ja erittäin maukkaita, paksulihaisia ja mehukkaita.Joku joka on tilannut pepper-king.de:ltä tuotteita, kuuluuko Suomi tuohon EU Abroad Zone 2:n eli toisin sanoen onko postituskulut 9,50 euroa tilatessa? Ja kauanko on kestänyt toimitus tilatessa sieltä? Huvittaisi tilata muutamat cayennet, habat ja nagat .
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1595774
En jaksa ite uskoa tuohon.
Tuli kerran kaverin pienes maistissa otettua teelusikallinen blairsin death jersey:tä niin sillo kyl tuntu et henki lähtee,mut tunnin päästä oli taas ihan iskussa..
Joku joka on tilannut pepper-king.de:ltä tuotteita, kuuluuko Suomi tuohon EU Abroad Zone 2:n eli toisin sanoen onko postituskulut 9,50 euroa tilatessa? Ja kauanko on kestänyt toimitus tilatessa sieltä? Huvittaisi tilata muutamat cayennet, habat ja nagat .
Kyllä postikulut aika suuria ovat, kuitenkin kiitos vastauksesta :D . Kai sitten tilaan Heinän puutarhasta syksyn viimeisiä sudden death habaneroja pois maleksimasta, tosin huonona puolena se, että joutuu tilaamaan vähintään 2 kiloa kerralla.Suomi kuuluu kalliimpaan eli zone3:een. Ja täältä kans ääni pepperin rocotoiden tilaamiselle. Kannattaa ehdottomasti testata rocotoja, jos on pepperistä jotain hankkimassa.
Kai sitten tilaan Heinän puutarhasta syksyn viimeisiä sudden death habaneroja pois maleksimasta, tosin huonona puolena se, että joutuu tilaamaan vähintään 2 kiloa kerralla.