- Liittynyt
- 21.2.2005
- Viestejä
- 10 973
Pirkka tonnikalapaloi öljyssä ja tummaa makaronia ja raejuustopurkki. Kaikki sekaisin ja tomaattia ja kurkkua ja salaattia. Isoo laarii ja siitä maidon ja veden kans alas. Tuo pirkan tonnikala vaikuttaa minusta laadukkaalta eikä ole sitä mutupaskaa missä on kaikki jäämiä vaan on kunnon kamaa.
Tonnikalassakin kun on se, että hyvä maksaa. 50 centillä ei ihmeitä saada ja just sitä ylijäämälaareista siivilöityä settiä. Parhaimmassa tapauksessa siitä voi nauttia ruuan kanssa ja välipalana mutta se ylijäämäsetti aiheuttaa vaan oksennukohtauksia ja vedet silmissä syömistä.
Tonnikalassakin kun on se, että hyvä maksaa. 50 centillä ei ihmeitä saada ja just sitä ylijäämälaareista siivilöityä settiä. Parhaimmassa tapauksessa siitä voi nauttia ruuan kanssa ja välipalana mutta se ylijäämäsetti aiheuttaa vaan oksennukohtauksia ja vedet silmissä syömistä.
Itelläkin alkoi jopa tonnikala öljyssä tökkimään. Nyt olen syönyt tonnikalaa curry-majoneesi kastikkeessa ja hyvää on. Proteiinia tietenkin tulee vähemmän, mutta siihen päällehän voi juoda pari lasia maitoa. Nyt taas tuo alkuun taivaalliselta maistuva maustettu tuna alkaa tökkiä ja kohta voi taas siirtyä perus öljyyn.