Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Hanihunaja sanoi::thumbs: Niin ja tällä ohjeella me tehdään kebab:It http://kotiweb.kotiportti.fi/2fast4you.info/kebab.htm
Hanihunaja sanoi::thumbs: Niin ja tällä ohjeella me tehdään kebab:It http://kotiweb.kotiportti.fi/2fast4you.info/kebab.htm
Heikki722 sanoi:1,6kg:n köntti kutistui painoltaan 1,05 kiloiseksi. Laskin uudet ravintoarvot 7%:n rasvapitoisuuden mukaan, jolloin sain seuraavat arvot:
Kcal / 100g = 210,5
Prot / 100g = 29
Rasv / 100g = 10,5
Todellisuudessa rasvaprosenttihan jää huomattavasti alemmaksi, veikkaan, että tuotoksen keveneminen johtui suurelta osin juuri rasvan poistumisesta. En tullut punninneeksi poistunutta rasvaa kuitenkaan. Ja kun rasvan osuus alenee, täytyy proteiinin suhteellinen osuus nousta - eli lopputuloksessa on siis selkeästi yli 30g protskua satasessa.
modified sanoi:On tuota tullut tehtyä se 1,2 - 2,1kg. Helppo tapa tehdä proteiinipitoista safkaa. En tiedä mistä johtuu, mutta omaan suuhun sikanauta maistuu paremmalta kuin naudanjauheliha oli se paistista tai ei ja vaikka on terveellisempää.
modified sanoi:Eikö naudan jauheliha ole ainakin vähärasvaisempaa? Lihassa oleva rasva ei ole erityisen terveellistä. Kai siihen jokin syy on miksi tällä foorumilla naudan jauhelihaa suositaan niin paljon. Minulle aivan sama.
vond sanoi:Sikanauta jauhelihaa en enää syö. Olen itse ollut korkeatasoisessa kaupassa liha-hommissa, ja siihen sikanautaan laitetaan kaikkea skeidaa mitä ei voi myydä "erikseen". Eli älkää hyvä ihmiset sitä syökö. Tai syökää vaan mutta muistakaa mitä syötte