Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
jarhu sanoi:No tuo on kyllä ihan perusLIHAMUREKE. Taino voihan sitä kutsua kebabiksikin
Eli et oo uskaltanut ottaa kebabia salaatilla, koska pelkäät, että se on epäterveellistä? Meneekö nyt vähän yli? Se ei ketään tapa eikä kenenkään dieettiä tuhoa vaikka vetäisit kerran kuussa kaksi oikeeta kebabbia ranskalaisineen päivineen. Ei kannata olla liian kriittinen ruokavalion suhteen kuitenkaan.ammii sanoi:sellanen kysymys että jos menee ihan vaan jonnekkin kebab mestaa ja ottaa vaikka lounaaksi kebabin salaatilla ni onko se kauheen epäterveellinen?...
ammii sanoi:sellanen kysymys että jos menee ihan vaan jonnekkin kebab mestaa ja ottaa vaikka lounaaksi kebabin salaatilla ni onko se kauheen epäterveellinen?
RRKalle sanoi:Eikö tuo suolamäärä ole ihan saatanasta? Jos kaksi kiloa tekee tota niin se on kuitenkin maksimissaan 2 päivää että se on syöty, ja molemmille päiville 45 g suolaa plus muusta ravinnosta tuleva suola.
ammii sanoi:sellanen kysymys että jos menee ihan vaan jonnekkin kebab mestaa ja ottaa vaikka lounaaksi kebabin salaatilla ni onko se kauheen epäterveellinen? eiks kuitenkin siinä lihassa oo protskua suht paljon? mites on ton rasvan puoli ja onko siinä hyvää vai huonoa rasvaa?jostain muistan lukeeni et 100g olia jokun10g rasvaa.. muutaman kerran oon meinannu ottaa lounaaks tonnikalasalaatin tilalle esim.kalkkunakebabin mut en sit oo uskaltanu ku en oikein tiiä et onko se sit epäterveellistä..
Snowbe sanoi:Sellanen korjaus, että aromisuola =/= suola. Aromisuolasta on ~52% suolaa ja loput on valkosipulia ja mitäs kaikkea siinä nyt onkaan.
RRKalle sanoi:Jepu, no se laitta vähän asioihin järkeä, ei tuota kyllä silti joka päivä viittisi kiloa popsia, mutta voihan sitä pienemmissäkin annoksissa vedellä.