Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Juju on siinä että mälväät taikinaa kunnolla jolloin sen rakenne hajoo + mötkö rullataan tiukasti folion sisään pötkyläksi. Kun pötkö on tiukka, ei synny murketta foliossa.Miten tosta saa muka kepappia? Eiks toi oo vaan kaamee murekke mötikkä?
Powerhousu tuossa osuikin asian ytimeen eli jos sitä lihaa ei saa leikattua ohuiksi siivuiksi, niin lähestytään karvakäsikebabin sijaan enemmäkin sellaista HK:n einespussikebabia. Eli onko hyviä ehdotuksia leikkaamisen osalta? Nuo oikeat leikkurit näyttävät olevan poikkeuksetta siinä 750 euron paikkeilla. Mutta toisaalta olisihan tuo leikkuri taatusti ikuinen nykyisellä käyttöasteella, mutta toisaalta olisi kebab-annoksillakin hintaa tämän jälkeen.