- Liittynyt
- 25.2.2012
- Viestejä
- 1 192
1,4 kiloa nautasikaa
Voi vaan kuvitella millanen rasvakerros sieltä foliosta valuu, huh! :D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
1,4 kiloa nautasikaa
Ajattelin kokeilla uutta vatkainta ja vetäisin taikinakoukuilla jauhelihan aivan sileäiksi tahnaksi. Saa nähä tuleeko tiiviimpää kuin käsin hakatusta.
Sika-naudastahan tuo näyttäs olevan tehty vaikka noin vähän rasvaa onkin.
Kyllä sika periaatteessa on se vähärasvaisempi vaihtoehto. Sianlihassa se ylimääräinen rasva on mahdollista poistaa, mutta naudanlihassa se rasva on siellä lihassa mukana niin, ettei sen poistaminen ole niinkään helppoa...