Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ja tuli kyllä tosi hyvää !
Vähän vähempi suola olis kyllä riittäny mut silti toooosi maukasta !
Jos löytyy yleiskone, niin anna sen jyllätä liha hienoksi. Tulee tiukkaa tavaraa. Käsipelillä saa "runkata" sitä taikinaa aika kauan, että saa saman lopputuloksen. Tämä on tietysti mustatuntuuajattelua. Absoluuttinen totuus vaatii laboratorio-olosuhteet. Itsellä tuli lähes juustohöyläkamaa.Oliko sulla sellasta enemmän "ei mureketta" vai just sellasta mureketta joka hajoaa käsiin? Meinasin käytää kokkaustaitojani hyväkseni joku päivä ja kiskasta kebabit. Ois mukava jos sen sais tehtyä sellaiseksi, jota vois melkeen tyyliin juustohöylällä vedellä siivuja tai ohuita siivuja veitellä. Leivän päälliseks ois ihan parasta... Tai onko muut saanut miten kovia paketteja tosta tehtyä?
Oi hyvä luoja että sai nauraa :hyvä: :hyvä:Läpimurto.:D Kebabit on tullut useamman kerran väännettyä itse ja aina on ollut hyvää. Pienenä miinuksena on aiemmin ollut rakenne eli käsin vaivaamalla en ole vain saanut tarpeeksi hienoa massaa aikaiseksi. Eilen siihen tuli muutos, kun sain todellisen älynväläyksen. Ostin varta vasten kebabbioperaatioon rautakaupasta porakoneeseen maali-/laastivispilän... Kymmenen euron sijoitus ei ollut paha lovi, sillä vispilällä sekoitellaan loppuelämän kebabit!:D
Latasin pari kiloa jauhelihaa kahdeksan litran ämpäriin mausteineen ja sitten vaan porakone laulamaan. Porana oli ns. norsupora eli vahvemman sorttinen kaveri, joka minulla on duunihommissa hirsiin porattavia vaarnatappeja varten. Foliot ympärille ja uuniin neljäksi tunniksi.
Lopputuloksena oli juustohöylällä vuoltavaa äärimmäisen kiinteää kebabbia. Vetelin emännän kanssa kermaperunoilla ja kastikkeella höystettynä iltaruuaksi kolmasosan koko satsista. Vielä on pariksi päiväksi herkkua jäljellä.
Oliko sulla sellasta enemmän "ei mureketta" vai just sellasta mureketta joka hajoaa käsiin? Meinasin käytää kokkaustaitojani hyväkseni joku päivä ja kiskasta kebabit. Ois mukava jos sen sais tehtyä sellaiseksi, jota vois melkeen tyyliin juustohöylällä vedellä siivuja tai ohuita siivuja veitellä. Leivän päälliseks ois ihan parasta... Tai onko muut saanut miten kovia paketteja tosta tehtyä?
Olin eilen illalla vielä sen verran täpinöissäni menestyksekkäästä kebabbioperaatiosta, että päätin räpsäistä valokuvan todisteeksi juustohöylällä leikattavasta kebabistani.
Tämä vahvisti kebab-päätöksen meikäläisellä ja viikonlopuksi valmistuu ensimmäinen koe-erä.