Tee se itse Kebab

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja seppo-x
  • Aloitettu Aloitettu
Mistähän tohon sais hyvän soosin kaveriksi? Osaisko joku suositella vaikka jotain itetehtyä? Toi Kimsonin ohje tohon rahkasoosiin näytti ihan kivalta. Tai onkohan kaupoissa valmiina mitään hyviä kastikkeita?


Helkutin hyvin kebabille sopii tsatsiki. Itse saa tehtyä oivan ku sekoittaa bulgarian jogurttia, raastettua kurkkua, valkosipulia ja mausteita. Kaupastakin saa ihan kohtuu hyvää valmis tavaraa. Mut meidän nelihenkinen pesue tykkää kebabin kans tosta, lidlistä saa ison tönikän hyvää töhnää kohtuu hintaan.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Perkele, tekis mieli tehdä kebaa taas pitkästä aikaa, mutta oon elellyt jo vähän aikaa ilman roskalihaa ja muita paska tuotteita niin ei viittis katkasta hyvää putkee vielä.
Onko kukaan jauhanut kokolihasta ja tehnyt siittä kebabbia ?
 
Vois tänään tehdä satsin tämmöstä taas.
Oli kyllä hyvää viimeks, mutta vähän liian pieni satsi..
 
Tänään voi kyllä laittaa pötkön uuniin kun on hyvää aikaa. Pääsee taas herkuttelee oikein kunnolla, ja pitääki miettii toi aromisuolan korvike että mitä sen tilalle laittas.:dance2:
 
400g naudanjauhelihaa ja 400g karitsanjauhelihaa... pippurisekoitusta ja aromisuolaa... tästä lähdetään... Ajattelin että jos antaisi sen olla siinä 100-125 astetta ainakin sen kolmisen tuntia ja sen jälkeen vaan uunista sähköt pois ja joskus myöhemmin maistaisi. Huomenna sitten kastikkeet ja muut lisukkeet.:kuola:
 
Nyt on pötkö uunissa, 800g naudan paistijauhelihaa, jeeraa, mustapippuria, aromisuolaa, paprikajauhetta, cayennea, valkosipulijauhetta ja loraus rypsiöljyä. Tolla mennään ja toivotaan että tulee hyvää. :puntti:
 
400g naudanjauhelihaa ja 400g karitsanjauhelihaa... pippurisekoitusta ja aromisuolaa... tästä lähdetään... Ajattelin että jos antaisi sen olla siinä 100-125 astetta ainakin sen kolmisen tuntia ja sen jälkeen vaan uunista sähköt pois ja joskus myöhemmin maistaisi. Huomenna sitten kastikkeet ja muut lisukkeet.:kuola:

Nonniinh... nyt on lihat paistettu. Ei tullut mureketta vaan tiivistä massaa. Pitää vähentää yksi ruokalusikallinen pippuria pois ensi kertaan. Lampaan jauhelihaa rohkeasti vaan sekaan. Tämän herkkua :kuola:
 
äiteeltä kyselin hyvää kastiketta kebabille ja tämmösen ohjeen iski kouraan:
1 sipuli
1 paprika
1 pieni purkki tomaattipyrettä
2 kynttä valkosipulia
1 dl appelsiini/ananasmehua
1 rkl sinappia
loraus etikkaa (balsami/viinietikkaa/tavallista)
yrttejä
mustapippuria
suolaa
tarvittaessa sokeria
4 dl öljyä (rypsi)

jos tehosekoitin löytyy, nakkaa sinne sipulit, paprikat, mausteet, mehu ja pyre+ etikka.
Öljyn lisäät ohuena nauhana. (sauvasekoitin kelpaa myös) säilyy yhdestä kahteen viikkoon :P

Kokeilin perjantaina kastiketta juuri tuon kebab ohjeen kanssa ja oli kyllä :kuola: ^3 omnomnom
 
helvetti, tuli ostettu 800g naudan jauhelihaa ja kieli ulkona kotiin.
illalla huomas että folio puuttuu!!! pakollinen? prkl
 
1,6kg pötkö uunissa!! :kuola::kuola::kuola:

4h uunnissa?
 
6h? :O semmonen 10cm levee maybe, paksuutta 5? paha sanoo.
 
kuola valuu odotellessa
 
nyt antaa olla huoneenlämmössä!!! kohta pääsee nauttimaan :D
 
viel annan olla jopa tunnin uunissa... oli punertavaa vielä. höylällä koitin vetästä nii lähti päältä vaa pienen pieni kerros ja sit oli vähän punasta :(
 
jospa nyt :(
 
joo, tuli helvetin tulista kamaa :D eikä leikkaus onnistu höylällä. Mutta syötävää kuitenki. polttaa polttaa :D
 
uunissa!! 1:00 valmista :D sitte reilu 6h ollu. viime kerrasta viisastuneena cayannepippuri jäi väliin ja laitoin pussin grillimaustetta (iso pussi) ja mustapippuria!
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom