Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Kylkeen tein maitorahkapohjaisen dipin ja herkkua on! :thumbs:
Miten tollanen maitorahkapohjanen dippi kannattaa tehä? Joskus kokeilin Valion rahkalla ja Taffelin dippimausteella ja roskikseenha se piti heittää:(
Hyvin toimivat yhteen, kun lautaselle saatiin. Aika paksua ja hiukan tsatsikimaista tosta sörsselistä tuli.
Tunnin jälkeen alkoi vuoan pohjalla lätäkköä puskemaan.missä vaiheessa teillä on alkanu rasvaa valuun sieltä sisältä? ootte kuitenkin ollu nenä kii uunissa oottamas :D tein ton naudasta missä on 10% rasvaa ja varmana on tarpeeks reikiä pötkön pohjas..
Kiitän reseptistä Hyvä tietää, että rahkastakin onnistuu dipin väsäämää. Tuo ehrami varmaan toimii tossa tarkotuksessa paremmin, kun on vähän happamempaa.
Työnsin pojan uunii 16.30. Mausteiksi heitin aromisuolaa, pippuria, grillimaustetta ja sipulijauhetta.
Saas nähdä onko se niin hyvää kuin kehutaan.
Tee se itse JAUHELIHAMUREKE. Liian vähän laitoin mausteita, mutta on se kuitenkin kivaa vaihtelua syödä jauhelihaa muussakin muodossa kuin aina paistaa pannulla. Ei kyllä ollut 4,5h kyttäilyn arvoista. Kokeilen kyl joku kerta uudestaankin kaikesta huolimatta. Nyt mureketta massuun.