Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Oli hyvää, söin liikaa, räjähdän kohta:D
Etkö oo sitten Suomessa ikinä syönyt kebabia? Minä en ainakaan ole ikinä nähnyt kebabia joka olisi tehty kokolihasta. Ja olen tähän asti luullut, että jauhelihasta se kuuluukin tehdä. Ehkä ei sittenkään.
Jauhelihaahan sekin luultavasti onKylläkait sitä suomessakin kokolihasta tehdään, olisko ollut joku Kebabtown tai sen tapainen nimi liikkeellä, en tiedä onko ketju vai yksityisyritys. Oulusta ainakin löytyy. Siinä pyörii pari kolme isoa tankoa ja siitä ne sellasella hiustenleikkuukoneen näköisellä vehjeellä vuolee asiakkaan edessä.
800g naudanpaistijauhelihaa
1/4 dl mustapippuria
40g suolaa. n110 asteessa 4 tuntia
Lopputulos piirun verran liian kuiva ja liian pippurinen mötkö mutta hyvää silti.
Seuraavalla kerralla laitan paketin sikanautaa ja paketin paistijauhista ja koitan annostella PALJON vähemmän pippuria sekä suolaa.
Pankaa mielummin liian vähän kuin liikaa pippuria.
Paljo pitäs 400g lämmitellä? Ajattelin aluks tollasella pienellä kokeilla:P