Tee se itse Kebab

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja seppo-x
  • Aloitettu Aloitettu
SEAGRAM kyttää kebuketjuja :)

Mieki joskus miettiny tuon perään, ei oo vain koskaan tullu ostettua...

Joo mä kyttään kebuketjuja ja kebupuljuja:)
Kannattaa testata, vähän mausteita lisään kun käräytän pannulla. Riisin ja ranskalaisten kanssa olen tuota kiskonut, ja on siinä säälistä vähän salaattia,sipulia etc. mukana ollut. Kastike jos on vielä hyvä niin parempaa on kuin monesta ravintolasta. Seuraavaksi voisi vääntää pitaleipään:kuola:
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
ite tykkään pelkästä lihasta. harvoin otan ranskiksia kaveriksi kebsu paikassakaan kun en oikein niistä pidä. yleensä pelkkä liha ja aurajuustoa päälle:kuola:. ei kastikkeita tai jos otan niin ei lihakastiketta vaan sitä salaatille tarkoitettua. kummissaanhan nuo aina on kun tilaa, hankala asiakas:)


viikonlopun aikana testaan tuon lidl kebabin ja sitten tulee tuomio
 
Lidlistä saa ainekset kelpo riisikebuun. Siellä myytävä thai-jasmin riisi on ehdottomasti parasta riisiä mitä vastaan on kaupoista tullut. Kastikkeeksi sopii vallan mainiosti se samaisen marketin salsakastike.

Joskus aiemminkin oo kehunu ihan kelpo pika einekseksi siellä myytäviä pitaleipäsiä kera tuon keebabin. Tuosta kebupaketista riittää just sopivasti täytteeksi kolmeen pitaleipäseen, mikäli jonninlaista vihrusta haluaa sinne vielä mukan sujauttaa. Tekemiseen menee max 10min ja kyllä nuilla kolmella nälkä siirtyy kummasti jonnin tuntia etiäpäin. Tai no NEUTRAALISTA en tiedä, mutta ainakin tällaisen risumiehen nälkä :)
 
Henk koht. mielipide tosta Lidl kebelastusta on se että en kyllä toiste koske. Liian pientä silppua, suorastaan haketta ja maku liian teollisen jauhelihamainen. Eli jos tekee kebee mieli niin sitten ostaa/tekee "oikeeta" kebee, jos taas jotain lihaa pitan väliin haluu niin laittaa sitte jauhelihaa.
 
Itelle ei myöskään kovin hyvin uppoo toi natsisiwan kebab.... muita loistavia lihatuotteita kyllä kyseisestä kaupasta löytyy.
 
Nirsot :) Tottahan tuota pitää hitusen chilillä ym. jalostaa makunsa mukaan, mutta nälän siirtämiseen tuo onpi tarkoitettu, herkuttelut erikseen.
 
kannattaa ennemmin maustaa se kotiskebu grillausmausteella... tiukka paketti foliosta ni joha on kebabbia eikä mureketta:)
 
lidl sekä snelmannin kebabit on kyllä aika hanikasta.onneksi wotkinsilta löytyy kunnon tavaraa tähänkin hätään.
 
aivan vitun paskaa oli lidl kebab. ei tartte koskaan enään moista syödä. niin kuin ois ollut jotain valmislihapullia, mutta siivuina. troijasta se näköjään pitää jatkossakin hakea jos meinaa kunnon kebabbia saada.
 
Eilen illalla tein kebua ja nannaa tuli :dance:

Laitan vielä oman setin, joka toki on hyvin lähellä alkuperäistä:
800 g naudan jauhelihaa
800 g sika-nauta jauhelihaa
20 g rouhittua mustapippuria
30 g pippurisekoitusta
50 g aromisuolaa
10 g jotain ulkomailta tuotua ärmyä maustesekoitusta

Ainekset sekaisin ja veivausta semmoset 5-10 min. Köntti uuniin ja folion päät auki, sekä muutama reikä pohjaan, että rasva pääsi valumaan pois. 4 tuntia 125 asteessa ja eiku syömään. Hieman liian tulista tuli, joten ens kerralla pippuria vähemmäksi, tai sitten tuo tuntematon maustesekoite pois. Teen takuulla uudestaankiin.
 
aivan vitun paskaa oli lidl kebab. ei tartte koskaan enään moista syödä. niin kuin ois ollut jotain valmislihapullia, mutta siivuina. troijasta se näköjään pitää jatkossakin hakea jos meinaa kunnon kebabbia saada.

Lidlin kebabbi on kyllä hirveää moskaa, rustoja yms. seassa.
Mutta tuosta Troijasta sen verran, että minusta se ite kebabliha ei ole parasta lihaa mitä saa. Annokset kyllä muuten on hyviä, lisukkeineen kaikkineen, joten kokonaisuus on Troijassa kyllä paras.
Mutta nykyään tuntuu, että annoskoot on Troijassakin pienentyny, sitä lihaa ei tuu lähellekään niin paljoa annoksiin kuin ennen.
 
Tuli niin hyvää kebabbii et pakko ilmottaa:

1800g sikanautaa (lidlin tarjous:))
40-50g aromisuolaa
15g pippurisekoitusta

Ne kenellä tahtoo se kebab mennä murekkeeksi, sekottaa mausteet lihaan ensiksi jossain isossa kulhossa, tämän jälkeen rikkoo lihanrakenteen suht hienoksi pienissä erissä, itse käytin yleiskonetta, eli joku vatkain tjsp.

Jos totta puhutaan maustui paljon paremmalle lihalle mitä raumalaisissa kebabravintoloissa on toi liha, tosin lisukkeet ei varmaan tuu koskaan vetää vertoja oikeisiin kebabravintoloihin...
 
Mutta tuosta Troijasta sen verran, että minusta se ite kebabliha ei ole parasta lihaa mitä saa. .
mistä saa parempaa lihaa kuin troijasta?? olen valmis kokeilemaan jos se ei hirveen kaukana ole. raahessa on kuuulemma joku tosi hyvä paikka jossa lihat on kunnolla rapeita, en vain nyt tähän hätään muista paikan nimeä. joku päivä ajan raaheen vain ostaakseni kebabbia:D
 
Eilen vedin ihan oikean rullakebabin:kuola::kuola:
 
mistä saa parempaa lihaa kuin troijasta?? olen valmis kokeilemaan jos se ei hirveen kaukana ole. raahessa on kuuulemma joku tosi hyvä paikka jossa lihat on kunnolla rapeita, en vain nyt tähän hätään muista paikan nimeä. joku päivä ajan raaheen vain ostaakseni kebabbia:D

Jep, raahessapa hyvinki, paikan nimi take away. En nyt tiedä onko se rapeampaa, mutta parempaa se on.
ja ota ihmeessä maanjäristyskastike jos tykkäät tulisesta, jos kerran raaheen ajelet.

Vaikka makuasioitahan nämä, jonku mielestä Troijan liha saattaa parasta ollakki.
 
sämpylä sanoi:
Jep, raahessapa hyvinki, paikan nimi take away. En nyt tiedä onko se rapeampaa, mutta parempaa se on.
ja ota ihmeessä maanjäristyskastike jos tykkäät tulisesta, jos kerran raaheen ajelet.

Vaikka makuasioitahan nämä, jonku mielestä Troijan liha saattaa parasta ollakki.

Jaaha.. joutu lähteen raaheen kebulle.. Neutris, kimppakebut?

Edit. Noniin, lähen illalla seiskalta ajaan kebulle. Pakkohan tuo on ku nui hyvin on arvosteltu :)
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom