Vesi kielellä olen lueskellut kommentteja tästä threadista ja pitihän tota sitten itsekin kokeilla.
Oma prosessi meni näin:
- 2 x Naudan paistijauheliha paketti, eli ~900g yhteensä.
- 1 x Nautasika jauheliha paketti, olisko ollut ~450g.
Mausteiksi
- 0,2 dl pippurisekoitusta
- 50g aromisuolaa
- ~5g paprikajauhetta
- ~5g chilijauhetta (vihreetä, ei kovin vahvaa)
Uunissa 100c, n. 4h 15min. (piti olla 4h, mutta vasta kun 4h oli kulunut tuli mieleen että pitäis varmaan keittää tohon vielä riisitkin, siitä extra 15min...)
Lihan käsittelin niin, että pistin sitä sekoitusastiaan paketin kerrallaan (parempi olis ollut 1/2 paketti kerrallaan) ja sitten "töpöttelin" sitä sauvasekoittimella, eli ajatus oli "hienontaa" ton jauhelihan rakenne ja aika hyvin tuo onnistui. Tossa sauvasekoittimessa ei oikein ollut ytyä tota lihaa kovin pitkän aikaa hienontaa kerrallaan, joten siksi tommonen "töpöttely".
Siitä sitten taputeltiin sopiva köntsä ja eikun uuniin.
Lopputulos oli
Kerrassaan loistavaa, eipä juuri kebab-pizzerioiden tuotteista erota! Seuraavan kerran pitäis varmaan duunata joku soossi tohon vielä.