Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/119...ppaja-asteoroidi+todellinen+uhka+maalle+.html
Kiitos Professori Karri Muinosen voin nukkua nyt yöni rauhassa ja perua asteroidivakuutukset. case closed
Mitä väliä sillä sillon on, maailmanloppu tulee jo joulukuussa!
Eiköhän olisi järkevämpi rakentaa alus, joka pystyy laskeutumaan asteroidin pintaan, kiinnittymään siihen ja sitten vaan rakettimoottorit päälle. Ei tarvitsisi varmaan isoa rakettia muuttamaan rataa. Mutta tätähän se on, että laitetaan mieluummin järjettömiä summia rahaa asekehitykseen ja sotimiseen.
Sitä vaan kun alkaa laskemaan massaa sille raketin menovedelle niin alkaa käymään selväksi miksi gravitaatiota halutaan käyttää.
Jotenkin muistelisin, että jollakin luotaimella on tuo temppu jo tehty eli laskeuduttu sen pinnalle.
Lottovoiton todennäköisyys (yhdellä rivillä) on 0,0000065 % ja kyllä senkin joku saatana taas vei viime lauantaina (en minä... vieläkään).
...asteroidun osuminen Maahan on todennäköisempää kuin minun voittoni lotossa :(
Jotenkin muistelisin, että jollakin luotaimella on tuo temppu jo tehty eli laskeuduttu sen pinnalle. Tai ainakin lennetty lähellä. En usko, että polttoaine tulee olemaan ongelma, enemmänkin se miten hyvin tai huonosti saadaan samalle kiertoradalle asteroidin kanssa.
Lotossa voittaminen on päälle 100 kertaa todennäköisempää, kuin tuo laskelmoitu 0,022%. Jos pelkkää päävoittoa meinaat, ni sen päävoiton, eli asteroidin osuminen Afrikkaan on sitten jo paljon paljon epätodennäköisempää, kuin tuo 0,022%.
Hei tyypit, miksette ehdota noita NASAlle esimerkiksi?
Lisäksi semmoista kantorakettia ei ole olemassakaan jolla laukaista tarpeeksi paljon polttoainetta avaruuteen yhdellä laukaisulla että homma onnistuisi.
Voi jumalauta sä oot kyllä tyhmä :DMitenkähän ihmeessä kuuhun onnistuttiin laskeutumaan ja vielä lähtemään poiskin sieltä.
Voi jumalauta sä oot kyllä tyhmä :D
Mitenkähän ihmeessä kuuhun onnistuttiin laskeutumaan ja vielä lähtemään poiskin sieltä.
Koska kuulennon vaatima kuorma ja polttoaine massa on pienempi kuin asteroidin kohtaamiseen / nopeuksien synkronointiin riittävän aikaisin ja sekä radan muuttamiseen vaadittavan polttoaineen massa?