Mun mielestä ruokapäiväkirjan pitämisen tärkeys korostuu, jos on vähän mässäilyyn ja roskaruokaan taipuvainen kuten itse. Esim. tänään iskender kebab vinouttaa makroja ja tuo yhden hyvin kaloripitoisen aterian, tätä voi sitten tasapainottaa illalla syömällä vaikka raejuustoa ja papuja. Meinaan tällä sitä, että jos nyt joku ateria meneekin kovin epäterveelliseksi niin ei sentään tartte koko päivää vetää läskiksi. Hyvin terveellisen ruokavalion noudattaja saanee pidettyä mikrot makrot ja kokonaiskalorit asiallisena ilman sen suurempia ponnisteluja. Tänään itse asiassa rasvoja tulee huomattavasti suunnitelmaa enemmän mutta se ei niin kauheasti haittaa kun nipistää ilta hiilareista kokonaiskalorit pysyy siedettävänä. Kuiduista ei lipsuta, toimiva suoli on prioriteetissa korkealla