- Liittynyt
- 6.8.2008
- Viestejä
- 3 684
Itse olen aina tykännyt kokkailla, MUTTA jos pitäisi alkaa/jatkaa kokkailuja tavallisen lieden tai keraamisen lieden kanssa, niin alkaisin syödä eineksiä ja ostaisin hyvän mikroaaltouunin sekä lopettaisin kokkaamisen täydellisesti. Induktiosta en luovu koskaan. Korkeintaan kaasuhellaan voin vaihtaa.
Induktion ylivertaisuutta ei voi sanoin kuvailla. Se on paras keksintö sitten pyörän. Sen mahtavuutta ei oikein vielä käsitä kun sen ottaa käyttöön, kyllähän sen huomaa että se on nopeampi ja silleen. Mutta nyt kun on pari vuotta tuota käyttänyt ja koitin tavallista hellaa pariinkin otteeseen niin jäis multa sapuskat tekemättä. Vielä kun hintaeroakaan tavalliseen ei ole käytännössä lainkaan. Toki kattilat menee osittain uusiksi, mutta eipähän tarvitse sitten käyttää paskoja vehkeitäkään (=Heirolin yms. pinnoitettuja alumiinisia pirkka-pannuja ja patoja)
Jaa, itse en induktiosta ota noin paljon huumaa.