Suuri sisustusthread (Kuvia?)

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Huppe
  • Aloitettu Aloitettu
Pro Nutrition Fire Kick, 20 x 25 ml -20%
No niin, itsellänihän oli ihan samat suunnitelmat ja keittiö juurikin 15m2 (ruokailutila on erikseen). Kaapit kiiltävää ja modernia tyyliä, ei mitään urituksia tms siis. Vetimetön piti tulla meillekkin, mutta ruuanlaiton hifistelijänä skippasin ne koska käyttö oli surkeampaa kuin vetimellisten ja joten toimivuus voitti ulkonäön, varsinkin kun vedinmallistosta löytyi hillitty, selkeä ja moderni vedin.

Meille tulee keittiöön kivitasot (maksoivat 3500-4000e), yksi iso upotettu/huullettu franken 70cm leveä teräsallas ja toiseen päätyyn keittiötä pienempi huullettu teräsallas automaattihanalla. Lisäksi hanat liitetään tasooon eikä altaaseen sekä tehdään yksi leikkuujätereikä (20cm halk) tasoon ja sen alle upotetaan sille varattu roskis ( tämä ei siis ole normaalia jätettä varten vaan kokkauksessa tulevaa jätettä varten).

Koneita ei siis tämä pidä sisällään, eikä hanoja vaan kalusteet,tasot ja altaat. Koko 228m2 talon kiintokalusteet oli kovien hintaneuvottelujen jälkeen alle 23t€ plus asennus 3500€. Keittiön osuus jossain 13-14 välissä nettona.

En hakenut halvinta, vaan sitä mitä haluamme. Palvelu ja asiantuntevuus oli huippuluokkaa eikä kyseessä ole mikään 1v kalusteita myynyt helppoheikki ( jollaisia nämä keittiö"suunnittelijat" monesti ovat).

Jos kiinnostaa, tarkemmat tiedot saat meikäläiseltä suoraan ettei mene mainokseksi.

Tohon käytettävyytteen kommentti. Oisit ottanut Blumin Servodrivet, niin vetimettömyys ois ollut helppoa. Meillä on ollut noi keittiössä nyt reilu kaksi vuotta ja en vaihtaisi mistään hinnasta pois. Pieni tönäisy vain laatikkoon / oveen ja se aukeaa pehmeästi. Ei keittiötä kannata vetimillä pilata ;)

Meillä meni kiintokalusteisiin asennuksineen yli 35te. Tosin kaikki mittojen mukaan tehtyä. Kivitasoa (Silestone) tuli jotain liki 15m yhteensä (Keittiön taso +saareke päätyineen, kaikki vessojen tasot, pukuhuoneen penkki, eteisen penkki). Vaatekaappien oviin sisäpuolelle upotettuja peilejä, vaatekaappeja, jotka ovat seinällä (siis ilman jalkoja) jne...
 
SUPER WHEY ISOLATE (3,9 kg) -24%
Tohon käytettävyytteen kommentti. Oisit ottanut Blumin Servodrivet, niin vetimettömyys ois ollut helppoa. Meillä on ollut noi keittiössä nyt reilu kaksi vuotta ja en vaihtaisi mistään hinnasta pois. Pieni tönäisy vain laatikkoon / oveen ja se aukeaa pehmeästi. Ei keittiötä kannata vetimillä pilata ;)

Meillä meni kiintokalusteisiin asennuksineen yli 35te. Tosin kaikki mittojen mukaan tehtyä. Kivitasoa (Silestone) tuli jotain liki 15m yhteensä (Keittiön taso +saareke päätyineen, kaikki vessojen tasot, pukuhuoneen penkki, eteisen penkki). Vaatekaappien oviin sisäpuolelle upotettuja peilejä, vaatekaappeja, jotka ovat seinällä (siis ilman jalkoja) jne...

Tätä virtsaamisvendettaa voi persaukinen ihmetellä suu auki :kuola:
 
Aika hienot on.



Sais varmasti helposti menemään miljoonan tän meidän talon kokoiseen mökkiin jos ois ns. "Vapaat kädet".
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Noi servodrivet nyt sinällään maksanut "paljoa". Jotain 500-1000e välillä meidän keittiöön. Asennuskin on todella yksinkertaista, vaikka vain vierestä katsoinkin.

Meillä on noi Aventokset ja ilman Servodriveä ei lapset saisi noita auki/kiinni.

 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Ihan käsittämättömän upeat. Mun seuraavassa talossa on tommoset ja kiiltävät ovet.
 
Hetkonen, ompas halvat! Meille on jätetty "varaus" vastaaviin mutta niissä hinta oli ~500€ per avattava kaappi/laatikko joka olisi tehnyt 5-10te lisää. Keittiön toimitus meillä on syys-lokakuussa ja täytyykin laittaa heti kalusteäijälle viesti että mitä helevettiä.

Kiitos Oddis vinkistä!
 
Hetkonen, ompas halvat! Meille on jätetty "varaus" vastaaviin mutta niissä hinta oli ~500€ per avattava kaappi/laatikko joka olisi tehnyt 5-10te lisää. Keittiön toimitus meillä on syys-lokakuussa ja täytyykin laittaa heti kalusteäijälle viesti että mitä helevettiä.

Kiitos Oddis vinkistä!

Tietty riippuu vähän keittiöstä. Meillä on 7kpl alalaatikoita ja 2 kpl noita aventoksia (1500mm leveitä) ja roskiskaappi. Alalaatikoita on kaksi aina päällekkäin (ylemmässä laatikossa sisälaatikko, joissa ei servoja) + yksi uunin alla ja kun ne on 900/1200 leveitä. Siis noihinhan tulee aina 1kpl kisko per runko ja siihen kiskoon sitten noita servoja yhtä monta kuin laatikoita on. Noi servot maksanee jotain 50-60€ kipale. Aventoksiiin sitten tarvii kalliimmat servot. Sitten tarttee tietty virtakaapelia ja 24V muuntajia. Meillä taisi mennä kaksi muuntajaa. Ei voi tosta tonnista ainakaan yli mennä normikeittiössä.

Tossa esimerkkejä jostain kaupasta:
Servo
http://beschlaege-online.de/shop/Blum-perfecting-motion-115/BLUM-pull-out-systems/SERVO-DRIVE/SERVO-DRIVE-Drive-unit--Z10A3000-02.html
Kisko
http://beschlaege-online.de/shop/Blum-perfecting-motion-115/BLUM-pull-out-systems/SERVO-DRIVE/SERVO-DRIVE-Bracket-profil--length-650-800mm--aluminium.html
Kiskon pohjakiinnike
http://beschlaege-online.de/shop/Blum-perfecting-motion-115/BLUM-pull-out-systems/SERVO-DRIVE/SERVO-DRIVE-Attachment-bracket-1-tier--Z10D7101-1679.html
Servon kiinnityskappale (tämä kai tarvitaan servon lisäksi)
http://beschlaege-online.de/shop/Blum-perfecting-motion-115/BLUM-pull-out-systems/SERVO-DRIVE/SERVO-DRIVE-Upper-attachment-bracket--Z10D6252.html
Muuntaja
http://beschlaege-online.de/shop/Blum-perfecting-motion-115/-270/--301/--302/SERVO-DRIVE-Blum-transformer--Z10NE020A.html
8m kaapelia
http://beschlaege-online.de/shop/Blum-perfecting-motion-115/-270/--301/--302/SERVO-DRIVE-Distribution-cable-and-cable-end-protector--Z10K800AE.html

Tossa kai noi tärkeimmät palikat.
 
Tohon käytettävyytteen kommentti. Oisit ottanut Blumin Servodrivet, niin vetimettömyys ois ollut helppoa. Meillä on ollut noi keittiössä nyt reilu kaksi vuotta ja en vaihtaisi mistään hinnasta pois. Pieni tönäisy vain laatikkoon / oveen ja se aukeaa pehmeästi. Ei keittiötä kannata vetimillä pilata ;)

Meillä meni kiintokalusteisiin asennuksineen yli 35te. Tosin kaikki mittojen mukaan tehtyä. Kivitasoa (Silestone) tuli jotain liki 15m yhteensä (Keittiön taso +saareke päätyineen, kaikki vessojen tasot, pukuhuoneen penkki, eteisen penkki). Vaatekaappien oviin sisäpuolelle upotettuja peilejä, vaatekaappeja, jotka ovat seinällä (siis ilman jalkoja) jne...

Pistäs kuvia kämpästä :)
 
Loistavia vinkkejä Oddikselta, pistin jo kalusteäijälle ns mitähelvettiä-viestin kun en puhelimella tavoittanut. Ehdottomasti tuommoiset on saatava, marginaalinen summa tommonen tonni näin isossa hankkeessa.
 

3 kpl M-Nutrition EAA+

Mango - Hedelmäpunssi - Sitruuna - Vihreä omena

-25%
Loistavia vinkkejä Oddikselta, pistin jo kalusteäijälle ns mitähelvettiä-viestin kun en puhelimella tavoittanut. Ehdottomasti tuommoiset on saatava, marginaalinen summa tommonen tonni näin isossa hankkeessa.

Ammattimies-rakennuttaja -sanakirjasta.
"Ainakin 500e kappale!" == en tiedä mistä vitusta puhut mutta jos haluat niin siinähän maksat.

Ja taas rakentajaa kusetettiin. Rakentajaa kusetetaan aina. Piste.
 
Hyviä ideoita noissa videoissa yllä. Tämän hetken suunnitelman mukaan tulisi kiiltovalkoiset kaapit ilman vetimiä. Laatikoihin/oviin hidastimet. Pöytätasot graniittia tai sitä komposiittipuristettua kiveä. Vähintään astianpesukone kalusteilla piiloon, ehkä myös jääkaappi ja pakastin.

Kävin tänään mielenkiinnosta kvik:llä katselemassa kalusteita. Onko kenelläkään hajua millainen hinta/laatu suhde tolla puljulla on? En keskittynyt tänään hintaan vielä yhtään, vaan katsahdin tarjontaa, tekniikkaa ym.
 
Zone-sarja -42%
Mulle tulee hiukan tuota tyyliä mitä tuossa hupen videossa. Pelkistettyä ja kiiltovalkoista. Pöytätaso ehkä mustaa graniittia tai vast. Mekanismeista en enempää vielä tiedä kuin hidastimet.
En ala liikaa kikkailemaan, yksinkertaisuus on monesti kaunista ja toimivaa. Kaappitilaa tulee melko runsaasti ja pelkkää vapaata pöytätasoa n. 10 metriä. On sitten mihin laskea jotain. :) plus keittiöön tulee sellainen jatkosaareke jonka toiselle puolelle tulee sellainen aamupalapöytätaso tai mikä lie 2-3 korkealla tuolilla. Keittiöön ei siis tule ruokapöytää vaan vieressä on ruokailutila.
 
Tossa kai noi tärkeimmät palikat.

Jumaleisson! Kiitti linkeistä.
Vetäisen tässä kunnon turvat ja alan tilailemaan palikoita. Oon ennenkin tehnyt parhaat spontaaninettiostokset kännipäissäni.

Kauankohan toi kiiltovalkoinen pysyy muodissa? Varmaan niin kauan kuin ite laitan sellaset.
On ollut harkinnassa tehdä tasot betonista. Sais ainakin taas semmoiset mitä sattuu tulemaan.
 
Mulle tulee hiukan tuota tyyliä mitä tuossa hupen videossa. Pelkistettyä ja kiiltovalkoista. Pöytätaso ehkä mustaa graniittia tai vast. Mekanismeista en enempää vielä tiedä kuin hidastimet.
En ala liikaa kikkailemaan, yksinkertaisuus on monesti kaunista ja toimivaa. Kaappitilaa tulee melko runsaasti ja pelkkää vapaata pöytätasoa n. 10 metriä. On sitten mihin laskea jotain. :) plus keittiöön tulee sellainen jatkosaareke jonka toiselle puolelle tulee sellainen aamupalapöytätaso tai mikä lie 2-3 korkealla tuolilla. Keittiöön ei siis tule ruokapöytää vaan vieressä on ruokailutila.

Huh huh, meillä on tulossa lähes identtiset keittiöt.

Ja ei tullu meille Oddiksen tapaan kolmen tonnin swedberg-kattosuihkuja vaan kolme kappaletta integroituja Oraksen kattosuihkuja, vrt normaali-Orakseen suihkujen kulut nousi vain vajaa kakstonnia.

hydra_campaign_insp.jpg


Oras%20Cubista%202887.jpg
 
Onneksi en ymmärrä nykytekniikasta enää mitään ja tiedä millaisia hienouksia on tarjolla. Rupeaisi vaan vituttamaan. Viikonloppuna kädet leipätaikinassa yritin vedellä keittiökaappeja auki ja taikinaa oli joka paikassa. Toisaalta hiivaleivästä tuli niin hyvää että korvasi sotkun. Ikean keittiö vaikuttaa kyllä hyvältä melko lyhyen kokemuksen jälkeen. Parissa pitkässä päivässä itsekkin keittiön kasasin, vaikka tiettyjä lapsuuksia oli esim. integroidun liesituulettimen kanssa.

Induktioliesi on kapineena ihan ehdoton ruokaa laitettaessa, kun sitä on päässyt käyttelemään. Lämmön saa paljon helpommin ja nopeammin oikeaksi. Lisäksi helppo pitää puhtaana. Hyvän (tai ainakin entistä paremman) keittiön myötä on innostunut ihan erilailla ruoanlaitosta kuin aikaisemmin.

Välitilaan en enää missään nimessä laittaisi laattoja. Suorat saumattomat levyt on niin helppo pitää puhtaana. Lisäksi kun nostin keittiötasot 10-15 cm normaalia korkeammalle, ei tartte nöyristellä ja selkä ei tykkää pahaa. Välitilaan sitten 60 cm kaappien väliin, mitä olisi voinut vielä 5 cm korottaa. En voi ymmärtää jotain 45 cm rakoa, mikä on matalien keittiötasojen ja lavuaarien ohella pitkien ihmisten syrjimistä.
 
Induktioliesi on kapineena ihan ehdoton ruokaa laitettaessa, kun sitä on päässyt käyttelemään. Lämmön saa paljon helpommin ja nopeammin oikeaksi. Lisäksi helppo pitää puhtaana. Hyvän (tai ainakin entistä paremman) keittiön myötä on innostunut ihan erilailla ruoanlaitosta kuin aikaisemmin.
Itse olen aina tykännyt kokkailla, MUTTA jos pitäisi alkaa/jatkaa kokkailuja tavallisen lieden tai keraamisen lieden kanssa, niin alkaisin syödä eineksiä ja ostaisin hyvän mikroaaltouunin sekä lopettaisin kokkaamisen täydellisesti. Induktiosta en luovu koskaan. Korkeintaan kaasuhellaan voin vaihtaa.

Induktion ylivertaisuutta ei voi sanoin kuvailla. Se on paras keksintö sitten pyörän. Sen mahtavuutta ei oikein vielä käsitä kun sen ottaa käyttöön, kyllähän sen huomaa että se on nopeampi ja silleen. Mutta nyt kun on pari vuotta tuota käyttänyt ja koitin tavallista hellaa pariinkin otteeseen niin jäis multa sapuskat tekemättä. Vielä kun hintaeroakaan tavalliseen ei ole käytännössä lainkaan. Toki kattilat menee osittain uusiksi, mutta eipähän tarvitse sitten käyttää paskoja vehkeitäkään (=Heirolin yms. pinnoitettuja alumiinisia pirkka-pannuja ja patoja)
 
Onneksi en ymmärrä nykytekniikasta enää mitään ja tiedä millaisia hienouksia on tarjolla. Rupeaisi vaan vituttamaan. Viikonloppuna kädet leipätaikinassa yritin vedellä keittiökaappeja auki ja taikinaa oli joka paikassa. Toisaalta hiivaleivästä tuli niin hyvää että korvasi sotkun. Ikean keittiö vaikuttaa kyllä hyvältä melko lyhyen kokemuksen jälkeen. Parissa pitkässä päivässä itsekkin keittiön kasasin, vaikka tiettyjä lapsuuksia oli esim. integroidun liesituulettimen kanssa.

Induktioliesi on kapineena ihan ehdoton ruokaa laitettaessa, kun sitä on päässyt käyttelemään. Lämmön saa paljon helpommin ja nopeammin oikeaksi. Lisäksi helppo pitää puhtaana. Hyvän (tai ainakin entistä paremman) keittiön myötä on innostunut ihan erilailla ruoanlaitosta kuin aikaisemmin.

Välitilaan en enää missään nimessä laittaisi laattoja. Suorat saumattomat levyt on niin helppo pitää puhtaana. Lisäksi kun nostin keittiötasot 10-15 cm normaalia korkeammalle, ei tartte nöyristellä ja selkä ei tykkää pahaa. Välitilaan sitten 60 cm kaappien väliin, mitä olisi voinut vielä 5 cm korottaa. En voi ymmärtää jotain 45 cm rakoa, mikä on matalien keittiötasojen ja lavuaarien ohella pitkien ihmisten syrjimistä.
Millaisia tuotteita meinaat noilla välitilan levyillä?

Itse olen aina tykännyt kokkailla, MUTTA jos pitäisi alkaa/jatkaa kokkailuja tavallisen lieden tai keraamisen lieden kanssa, niin alkaisin syödä eineksiä ja ostaisin hyvän mikroaaltouunin sekä lopettaisin kokkaamisen täydellisesti. Induktiosta en luovu koskaan. Korkeintaan kaasuhellaan voin vaihtaa.

Induktion ylivertaisuutta ei voi sanoin kuvailla. Se on paras keksintö sitten pyörän. Sen mahtavuutta ei oikein vielä käsitä kun sen ottaa käyttöön, kyllähän sen huomaa että se on nopeampi ja silleen. Mutta nyt kun on pari vuotta tuota käyttänyt ja koitin tavallista hellaa pariinkin otteeseen niin jäis multa sapuskat tekemättä. Vielä kun hintaeroakaan tavalliseen ei ole käytännössä lainkaan. Toki kattilat menee osittain uusiksi, mutta eipähän tarvitse sitten käyttää paskoja vehkeitäkään (=Heirolin yms. pinnoitettuja alumiinisia pirkka-pannuja ja patoja)
En ole induktiota kokeillut mutta kaasua käyttänyt nyt kolmisen vuotta ja en kyllä vaihtaisi takaisin sähkölieteen kovin heppoisin perusten.
 
D.Yates tuossa ylempänä otti esiin tuon, että kauankohan kiiltovalkoinen on muodissa ja itsekin vähän kiikun kaakun, olisiko sittenkin hiukan "neutraalimpi" valkoinen parempi. Menis sitten myöhemminkin, jos kiiltovalkonen on out.
 
Back
Ylös Bottom