- Liittynyt
- 22.12.2010
- Viestejä
- 684
Kananmunissa on salmonellariski. Vois ne varmasti löytää jonkun konstin täällä Suomessakin tuohon, mut taitaa olla enempi viitseliäisyyskysymys.
Salmonella riski on nykyään Suomessa aika olematon (noin 0,0002 %), mutta tietysti ohan se siltikin vielä riski :D Kyllä se on varmasti tuo viitseliäisyys/eivät vaan ole ymmärtäneet että munalle olis ostajia Helpostihan tuo olis toteutettavissa sillä nykyäänhän melkein mitä vaan saa puolivalmisteena/koko valmisteena...jumalauta jopa kananmunia saa "paistettuna" ravintoloihin, mikä on musta jo täysin naurettavaa :D Jos ostatte esim. abc:ltä ruisleivän missä on kananmunaa välissä niin se on prosessoitua kamaa oli se sitten mallia viipaleet tai "paistettu".
Meikäläinen on alkanut nykyään ottaan aina päivän subin + pekonin...saa hyvän maun joka subiin vaikka olis joku "huonompikin" esim. kalkkuna :D Kastikkeena aina tupla soosit, Southwest + random. En muuten oo huomannut/kysellyt että veloitetaanko tuosta jotain extraa jos sanoo että laita kahta kastiketta !? :D Yks mikä ärsyttää suunnattomasti ainakin tässä meidän uudessa subissa on se että riippuu työntekijästä paljonko täytteitä sinne väliin ängetään :S Kunnon ruokakateus iski päälle kun huomasin naapurin bmt:n saavan 1 kinkun ja pari makkaraa enemmän kuin meikän bmt :S :D