Subway

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja jawhead
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Paljon tollasen grilled chicken pullan välissä on lihaa?
Väittää että 15cm subissa olis 24g protskua joka meinais about 100g(?) kanaa, näyttää kyllä pahuksen pieneltä se siivu mikä siihen laitetaan, parempi ottaa tuplalihalla ettei jää siitä kii ;) Tietysti tohon proteiinimäärään on varmaan laskettu leivästäkin tuleva proteiini.
 
Noissa ravintoarvoissa ei sit oo laskettu juustoa eikä kastikkeita mukaan.. (eikä jalopenoja, oliiveita jne mitä siel nyt on mahdollisuus valita myös) "Arvot sisältävät kokojyväleivän, salaatin, tomaatin, sipulin, paprikan ja tuorekurkun."
326kcal on kanateriyaki 15cm.. eli 30cm juustolla ja jollain soosilla, ni onkin jo 1000kcal helposti..
tuplalihalla sit jonni verran enempi.. ellei tietty jätä juustoa ja kastikkeita jne pois..
 
Meikäläisellä suosikit on paahtopaisti ja grillattu kananrinta. Itsellä noissa se juttu, mikä niistä tekee hyviä on jalopenojen ja majoneesin yhdistelmä:kuola: tekis mieli kotonakin aina lisätä toi kombo leipiin, mutta saattas vähän tulla turhia kaloreita...:rolleyes:
 
Kanat ja lihat tulevat Brasiliasta, leivät jenkeistä ja muut sitten jotain euroopan maista kastikkeita myöten.T. Entinen Subi-työntekijä, nykyinen vihaaja :D

Kuluttaja-lehti kertoi kanan tulevan Thaimaasta. Sama täällä: http://kuningaskuluttaja.yle.fi/node/2944

Väittävät, että myös "Euroopasta" tulis lihaa. Epäilen. Vihannekset ainakin ovat jotain mauttomia ja vetisiä afriikkalaisten orjien Espanjan muovipressuplantaaseilla kasvattamia torttuja. Ellei sitten tosiaan suomalaista satu saamaan halvemmalla.
 
Kolkytsenttinen kokojyvä B.M.T, saa paahtaa ja juu juustoo, southwest ja kevytmajoneesi, kaikki kasvikset, etikka, öljy ja juu myös pippuri ja oregano. Vois kokeilla joskus putkeen laskee ton ja kattoo muistasko tytskyt :rolleyes:

Tulipas nälkä, omnom. Välillä tohon vielä tuplaliha niin on aika avot.
 
Ihan sama mitä syö kunha o tuplaliha ja juusto ja muut herkut, ja sitten tietenkin enne kello 14, jolloin saa opiskelijakortilla 30cm 15cm hintaan

PS. Sitä lihapullaa vois joskus kokeilla, on vaa etonu nii hirveesti tähä mennes :D
 
Työntekijät kertovat: Näihin burgereihin ei kannata koskea
REUTERS/Mario Anzuon


Laatu ja tuoreus eivät tunnetusti ole pikaruokapaikkojen parhaita valtteja, mutta tätä et ehkä osannut odottaa. Ravintoloiden entiset ja nykyiset työntekijät kertoivat Reddit-sivustolla, mihin ”herkkuihin” eivät itse koskisi. Business Insider kokosi yhteen ällöttävimmät tapaukset.


Taloussanomat
10.10.2012 17:35

Tekisikö mieli kananuggetteja, tai ehkä kanaa? Luepa ensin, mitä tarjottimellesi saat.

1. Subwayn merenherkku

Täytteenä ei itse asiassa ole lainkaan äyriäisiä, vaikka siltä saattaakin näyttää. Pikaruokapaikkojen ”äyriäiset” on yleensä valmistettu jauhetusta turskasta, joka on huomattavasti edullisempaa. Näitä äyriäisjäljitelmiä salaatissa on nimeksi, ja loppu on majoneesia. Moni erehtyy vielä pyytämään omansa ylimääräisellä majoneesilla.

2. Subwayn kananrinta

Päivän aluksi kanat otetaan pakkasesta ja pannaan lämpimään veteen. Koko päiväksi. Sen lopuksi jäljelläolevista puristetaan nesteet ulos ja ne laitetaan muoviastiaan odottamaan seuraavaa päivää.
 
Jaahas, vaihtuukin kananrinta kana teryakiin tai paahtopaistiin pysyvästi :D mutta lieneekö tuo juttu suomen säännöksillä sallittua?
 
Siinä kananrinassa huomaa kyllä oudon tekstuurin. Mahtaako se muuten olla kanafile, vai jotain liimalihaa? Grillattu se ei ainakaan ole. Keitetty ehkä.
 
Päivän aluksi kanat otetaan pakkasesta ja pannaan lämpimään veteen. Koko päiväksi. Sen lopuksi jäljelläolevista puristetaan nesteet ulos ja ne laitetaan muoviastiaan odottamaan seuraavaa päivää.

Tämäkin on ilmeisesti yksittäisen työntekijän lausahdus. Tuskin kuitenkaan subwayn ohje yrittäjille ole, että kanoja pitää seisottaa muoviastiassa odottaen seuraavaa päivää:)
Kuitenkin subway on franchising-ketju eli liikkeet on yksityisyrittäjien. Hyvin paljon mahdollista, että joku yrittäjä toimii näin mutta tuskin jokainen. Ei vaikuta mun kananrinnan syöntiin millään tavalla.

En 100%:en varma ole mitä tuo liha on tai miten se valmistetaan mutta tuskin "grillikuviota" tehdään keittämällä? https://www.subway.fi/fi/tuotteet/kevyet-vaihtoehdot/grillattu-kana
 
Siinä kananrinassa huomaa kyllä oudon tekstuurin. Mahtaako se muuten olla kanafile, vai jotain liimalihaa? Grillattu se ei ainakaan ole. Keitetty ehkä.
Ne mustat "grillatut" kohdat on jotain lisäainetta, en muista mitä.

Ja kun olin subwayssa hetken töissä, niin ei siellä niitä kananrintoja pidetty missään lämpimässä vedessä päivän ajan :D
 
Clubi tuplalihalla, juustolla, paahdettuna, muutaman salaatin kera ja sweet chili kastikkeella :kuola: ainut oikea

Melkeen mutta ei ihan :D Club tuplalihalla, juustolla, paahdettuna, kaikki muut salaatit väliin paitsi oliivit ja kastikkeeksi hot lousiana, se on se ainut oikee.... ;):kuola:
 
Clubi tuplalihalla, juustolla, paahdettuna, muutaman salaatin kera ja southwest :kuola: ainut oikea

Korjasin.

(Saako tollasta sweet chiliä vielä jostain? O.o)
 
Ne mustat "grillatut" kohdat on jotain lisäainetta, en muista mitä.

Ja kun olin subwayssa hetken töissä, niin ei siellä niitä kananrintoja pidetty missään lämpimässä vedessä päivän ajan :D

Varmaan saman tapaista tavaraa kuin savustusneste, eli saadaan pikkaisen grillatun makua ja näköä tuotteeseen.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom