Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Voi tsiisus.
ruisleipä http://www.fineli.fi/food.php?foodid=1009&lang=fi
vaalea http://www.fineli.fi/food.php?foodid=29805&lang=fi
On kyllä niin turhaa vauhkoamista kun voi vaan olla, puhutaan niin pienistä eroista.
[venom];3461074 sanoi:Tuplalihalla ja kaikilla rehuilla tollanen subi täyttää ihan kohtuullisen aterian kriteerit IMO.
Kaikki lihat noissa subeissa on prosessoitua lihaa, jossa mm. haitallisia säilöntäaineita.
Jos tämä otetaan kriteeriksi onko yhtäkään ravintolaa suomessa missä voi käydä syömässä?
Ja eikös läski pala jos on kalorivaje, riippumatta makroista...
Jos tämä otetaan kriteeriksi onko yhtäkään ravintolaa suomessa missä voi käydä syömässä?
No on. Kaikki ravintolat, missä tarjotaan oikeaa lihaa. (ei pikaruokapaikat)
Kuulostaa kyllä hemmetin hyvältä!Miksi v*tussa täällä ei saa kananmunaa subiin kuten esim. Thaikuissa. Ne rikkoo kananmunat semmosiin muovikippoihin, heittää mikroon hetkeksi, ja sitten subiin saa "paistettuja" kananmunia. Aivan
Kanateriyaki tuplalihalla ja kahdella kananmunalla, oli vakio setti kun thaikuissa asui.
Ja se ON aivan tajuttoman hyvää. Toi oli siis ihan normaalisti valittavissa (toki maksullisena) lisukkeena... en ymmärrä miksi sitä ei ole täällä. Se siis sopii helvetin hyvin!Kuulostaa kyllä hemmetin hyvältä!
Ja se ON aivan tajuttoman hyvää. Toi oli siis ihan normaalisti valittavissa (toki maksullisena) lisukkeena... en ymmärrä miksi sitä ei ole täällä. Se siis sopii helvetin hyvin!
Näin minäkin tossa pohdan. Silti popula vetää kananmunia raakana? Onko ne siis kypsennettäviä... mutta joo. Mulle kyllä kelpais vaikka valmiiksi paistetut jotka sitten lämmitetään, leikkeleehan ne noita salaattejakin valmiiksi.Veikkaisin, et tuolla on jotain tekemistä Suomen hygienialainsäädännön kanssa... Se on täällä aika tiukka. Kypsennettävien, herkästi pilaantuvien elintarvikkeiden sisälämpötila pitää lain mukaan olla muistaakseni 70 astetta... Mikrokypsennys ei taida joko kuumentaa tarpeeks tai kuumentaa tarpeeksi tasaisesti. Ja kananmunan paistaminen siel paikanpäällä on todennäköisesti turhan hidasta puuhaa.
Näin minäkin tossa pohdan. Silti popula vetää kananmunia raakana? Onko ne siis kypsennettäviä... mutta joo. Mulle kyllä kelpais vaikka valmiiksi paistetut jotka sitten lämmitetään, leikkeleehan ne noita salaattejakin valmiiksi.
Okei.Kananmunissa on salmonellariski. Vois ne varmasti löytää jonkun konstin täällä Suomessakin tuohon, mut taitaa olla enempi viitseliäisyyskysymys.
Okei.
No perkele. On vaan niin hyvääääääääääääääääää!
No aina otan, mutta en kai nyt kananmunia paista jos just hain valmista ruokaa ettei tarvi ite tehdä. :DSun pitää ottaa subi take awayna ja paistaa kananmunat ite. :D