Subway

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja jawhead
  • Aloitettu Aloitettu
Näin Aki "Godzilla" Kokkosen subissa hetki sitten, veti pullaa (=subia) naamaan oikein tunteella.

Mitä voimme päätellä tästä? Jopa "huiput" käyvät subissa, joten ehkä maailma ei ole piloilla satunnaisesta subi-herkuttelusta vaikka tavoitteita olisikin.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Saa Ari jättää vaan haaveeksi tiukan kunnon jossa lihaksetkin erottuu, kun käy syömässä subeja!
 
[venom];3461074 sanoi:
Tuplalihalla ja kaikilla rehuilla tollanen subi täyttää ihan kohtuullisen aterian kriteerit IMO.

Kaikki lihat noissa subeissa on prosessoitua lihaa, jossa mm. haitallisia säilöntäaineita.
 
Jos tämä otetaan kriteeriksi onko yhtäkään ravintolaa suomessa missä voi käydä syömässä?

EI ole. Siksi ainoa vaihtoehto onkin pitää aina taskut täynnä itsetehtyä tislattua raejuustoa, jota nautitaan tasan 30min välein jottei katabolia pääse yllättämään. Muut ravinteet nautitaan pussijauhoista.

Tulipa tänään syötyä viikon 3. subi. Puolikas paahtopaisti tuplalihalla, jugurtti ja aspartaamilimppari. Eli kerralla saatiin diabetes ja syöpä. Ylipaino mulla on jo ennestään.
 
Miksi v*tussa täällä ei saa kananmunaa subiin kuten esim. Thaikuissa. Ne rikkoo kananmunat semmosiin muovikippoihin, heittää mikroon hetkeksi, ja sitten subiin saa "paistettuja" kananmunia. Aivan :kuola:

Kanateriyaki tuplalihalla ja kahdella kananmunalla, oli vakio setti kun thaikuissa asui. :kuola:
 
Ja eikös läski pala jos on kalorivaje, riippumatta makroista...

Joo mut kato nää on tälläsiä ulkomaisia hiilareita ja proteiineja mitä subeissa on ja niin prosessoituja ettei ne oikeastaan sula elimistössä ollenkaan, vaan jaa ikäänkuin lillumaan vyötärölle ja tekee esim. laihduttamisen mahdottomaks. Mitkään ihmeen fysiikan lait ei päde tälläsissä tapauksissa, joten kyllä subeja syömällä lihoo eikä paluuta enää sitten ole. Eli jättäkääpä nyt vaan oikeesti ne subit pois ruokavaliosta. Ei ne ees oo hyviä. Ei varsinkaan kana teriyaki, hyi.
 
Miksi v*tussa täällä ei saa kananmunaa subiin kuten esim. Thaikuissa. Ne rikkoo kananmunat semmosiin muovikippoihin, heittää mikroon hetkeksi, ja sitten subiin saa "paistettuja" kananmunia. Aivan :kuola:

Kanateriyaki tuplalihalla ja kahdella kananmunalla, oli vakio setti kun thaikuissa asui. :kuola:
Kuulostaa kyllä hemmetin hyvältä! :hyper:
 
Kuulostaa kyllä hemmetin hyvältä! :hyper:
Ja se ON aivan tajuttoman hyvää. Toi oli siis ihan normaalisti valittavissa (toki maksullisena) lisukkeena... en ymmärrä miksi sitä ei ole täällä. Se siis sopii helvetin hyvin!
 
Ja se ON aivan tajuttoman hyvää. Toi oli siis ihan normaalisti valittavissa (toki maksullisena) lisukkeena... en ymmärrä miksi sitä ei ole täällä. Se siis sopii helvetin hyvin!

Veikkaisin, et tuolla on jotain tekemistä Suomen hygienialainsäädännön kanssa... Se on täällä aika tiukka. Kypsennettävien, herkästi pilaantuvien elintarvikkeiden sisälämpötila pitää lain mukaan olla muistaakseni 70 astetta... Mikrokypsennys ei taida joko kuumentaa tarpeeks tai kuumentaa tarpeeksi tasaisesti. Ja kananmunan paistaminen siel paikanpäällä on todennäköisesti turhan hidasta puuhaa.
 
Tulee ostettua 2-3kpl 30cm patonkeja viikossa Subwaystä ja aina yhtä hyvää :) Mielestäni hintalaatusuhde on hyvä ja itselleni ainakin riittää tuollainen patonki ruuaksi. Otan nykyään aina kokojyväleivällä ja suosikkini patongeista on Italian B.M.T. ja Grillattu Kananrinta. Jälkimmäistä suosittelen etenkin niille jotka haluavat mahdollisimman vähän kaloreita. Otan aina kaikki kasvikset ja chilikastikkeen. Jos haluaa vieläkin kevyempänä niin jättää esim. juuston pois. Itse kyllä otan aina juuston vaikka kerran testinä en ottanut ja tainnut edes huomata ettei sitä ollut :D
 
Veikkaisin, et tuolla on jotain tekemistä Suomen hygienialainsäädännön kanssa... Se on täällä aika tiukka. Kypsennettävien, herkästi pilaantuvien elintarvikkeiden sisälämpötila pitää lain mukaan olla muistaakseni 70 astetta... Mikrokypsennys ei taida joko kuumentaa tarpeeks tai kuumentaa tarpeeksi tasaisesti. Ja kananmunan paistaminen siel paikanpäällä on todennäköisesti turhan hidasta puuhaa.
Näin minäkin tossa pohdan. Silti popula vetää kananmunia raakana? Onko ne siis kypsennettäviä... mutta joo. Mulle kyllä kelpais vaikka valmiiksi paistetut jotka sitten lämmitetään, leikkeleehan ne noita salaattejakin valmiiksi.
 
Näin minäkin tossa pohdan. Silti popula vetää kananmunia raakana? Onko ne siis kypsennettäviä... mutta joo. Mulle kyllä kelpais vaikka valmiiksi paistetut jotka sitten lämmitetään, leikkeleehan ne noita salaattejakin valmiiksi.

Kananmunissa on salmonellariski. Vois ne varmasti löytää jonkun konstin täällä Suomessakin tuohon, mut taitaa olla enempi viitseliäisyyskysymys.
 
Kananmunissa on salmonellariski. Vois ne varmasti löytää jonkun konstin täällä Suomessakin tuohon, mut taitaa olla enempi viitseliäisyyskysymys.
Okei. :)

No perkele. On vaan niin hyvääääääääääääääääää!
 
Sun pitää ottaa subi take awayna ja paistaa kananmunat ite. :D
No aina otan, mutta en kai nyt kananmunia paista jos just hain valmista ruokaa ettei tarvi ite tehdä. :D

Tosin... taidanpa tehdä noin jatkossa.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom