Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ajattelin vain notta olis voinut koittaa kun noita tuolla kuitenkin jossain on. Mut jos ne on ihan sokerilitkua, niin se on kaukana kahvista.
Arvostaisin kovasti jos joku suosittelisi hyvää kahvimyllyä. Pitäisi olla kestävä, helppo puhdistaa, sellainen että saa kerralla jauhettua yhden ihmisen purut ja mahdollisesti vielä säädettyä vähän jauhatusastetta. Hintaa max. 50e.
Onko kellään kokemusta tästä:
DeLonghi KG49
Arveluttaa ainoastaan tuo että nettisivujen mukaan pitää kerralla jauhaa vähintään neljää kuppia varten purut. Verkkokauppa.comista 45,90e.
www.caffi.fi -> http://www.sello.fi/fi/liikkeet/ravintolat-ja-kahvilat/caffi/
Tuosta ei ole kokemusta mutta Flamingon ja Sellon Caffi-liikkeestä saa hyviä papuja ja myllyjä (teetä ja suklaatakin). Niillä myös nettikauppa, joka oli nyt päivityksessä. Kyseisessä lafkassa on Harion 40 euroa maksava käsikäyttöinen mylly, jonka tiedän toimivan ihan hyvin (lahjaksi ostin kaverin suosituksesta, itselläni ei tuota vielä ole), etenkin jos ei valtaisia annoksia keittele kahvia. Sillä pystyy jauhamaan eri karkeusasteita, tavakahvista espressoon-jauhatukseen. Tietääkseni tuota Harion myllyä saa muualtakin, caffissa se taisi olla edullisin.
Tanskasta asti oli ainakin oma vastaava Starbucksi tullut. Oli hyvää.Kyllä nyt maaseudulla asuvan mäkkihomon (minä siis) kelpaa kun Latteakin saa ihan K-Supermarketista:
On muuten ensimmäinen valmiina kupissa ostettu hyvä kahvi mitä tässä kaupungissa on koskaan saanut. Pelkkää Kulta Katriinaa ja Costa Ricaa joka paikassa ja samaan hintaan kuin Tuhansien kilometrien päästä importattu Starbucks. Maksoi siis 2,25 euroa tuo kupponen kaupan kylmä-altaassa.
Lasipalatsiin on avattu Caffi-myymälä olikohan reilu viikko sitten.
Hyvältä vaikutti kahvivalikoima, ~10e/250g. Samoiten teelaatuja oli aika mainio tarjonta.
Asiallinen putiikki, käykää tsekkaa!
Kertokaapa kotibaristat yksityiskohtaisesti kaikkine kikkoineen, miten onnistutte valmistamaan mutteripannulla tasalaatuisen hyvää kahvia? Aloittelevana kahvinkeittäjänä oon hitusen turhautunut omiin keitoksiini, koska välillä lopputulos on oikeasti nautittava, välillä taas kitkerä. Testattu on muutama erilainen kahvilaatu, keittoveden ja/tai levyn esikuumennus, levyn pitäminen eri teholla sekä kahvimäärän vaihtelu, mutta en ole osannut nimetä mitään muuttujaa, joka merkittävästi ja säännönmukaisesti vaikuttaisi valmiin kahvin makuun.