Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Heitä nyt joku kuva ja kokemuksia kehiin.Silvia tarttui mukaan suunnitelmien mukaan.
No ihan vitun vaikeaahan se on duunaa tuota. Siis jos haluaa saada 25 sekkaan oikean määrän pressoa valumaan. Kyllähän siitä muuten saa sinnepäin varsin herkullista matskua, mutta kun haluan sen olevan just eikä melkein. Tamppauksen kanssa saa kyllä kikkailla, ei sitä osaa omaa tamppausvoimaa pitää vakiona millään. Vaaka pitäisi hommaa sitä varten, tai tampperi, joka ilmoittaa kun on oikea paine.Heitä nyt joku kuva ja kokemuksia kehiin.
No ihan vitun vaikeaahan se on duunaa tuota. Siis jos haluaa saada 25 sekkaan oikean määrän pressoa valumaan. Kyllähän siitä muuten saa sinnepäin varsin herkullista matskua, mutta kun haluan sen olevan just eikä melkein. Tamppauksen kanssa saa kyllä kikkailla, ei sitä osaa omaa tamppausvoimaa pitää vakiona millään. Vaaka pitäisi hommaa sitä varten, tai tampperi, joka ilmoittaa kun on oikea paine.
Juuri tuon takia en ole näihin sotkeutunut. Sitten kun saa täydellistä pressoa pienellä vaivalla ja nappia painamalla, ostan kyseisen laitteen. Taidan ensin alkaa jauhamaan kahvini itse ja vieläkun saisi mokamasterin tilalle paremman keittimen, ennenkuin alan pressokoneita itselle miettimään.
Kahvipapu kun vaihtuu, niin taas mennään eri suuntaan, vaikeaa hommaa, mutta kyllä se siitä.
Eri asia mitä niillä saa aikaan..Onhan noita valmiita tableteilla tai kapsuleilla toimivia vaikka kuinka monta konetta...
Eri asia mitä niillä saa aikaan..
Noita pitäs päästä johonkin testailemaan ja maistelemaan.Tasalaatuista hyvää kahvia. Erinomaista saa vain, kun tekee kaiken alusta loppuun itse.
Noissakin pitäisi sitten olla sama papu käytössä, sillä maku muuttuu älyttömästi kahvilaatujen mukaan. Oikean presson makuahan ei ole missään määritelty, vaan jokainen sen itse itselleen asettaa suussaan. Presson koostumus on tärkeintä, sen pitää näyttää espressolta, jos se siltä näyttää, niin sitten on enää makuhermot ja papujen laatu/merkki muuttujana maun osalta.Noita pitäs päästä johonkin testailemaan ja maistelemaan.
20€:lla saat pressokeittimen jolla saat juuri sellaista "suodatinkahvia" kuin haluat.vieläkun saisi mokamasterin tilalle paremman keittimen, ennenkuin alan pressokoneita itselle miettimään.
En täydellisestä tiedä, mutta oma Jura Impressa f50 tekee HasBeanin presso sekoituksesta vähällä säädöllä ja napin painalluksella mielestäni hyvää pressoa. Jura on haettu pari vuotta sitten Tallinnasta koska hinta ainakin silloin oli melkein puolet halvempi.Juuri tuon takia en ole näihin sotkeutunut. Sitten kun saa täydellistä pressoa pienellä vaivalla ja nappia painamalla, ostan kyseisen laitteen. Taidan ensin alkaa jauhamaan kahvini itse ja vieläkun saisi mokamasterin tilalle paremman keittimen, ennenkuin alan pressokoneita itselle miettimään.
Jep ESE (Easy Serving Espresso) on vielä laadukasta. Näitä nappeja löytyy mm. Illylta ja Pauligilta. Jossei halua käyttää nappeja niin voi ostaa vaan uuden kahvan :haart:Onhan noita valmiita tableteilla tai kapsuleilla toimivia vaikka kuinka monta konetta...
Olis pitänyt sieltä Cafetoriasta ostaa. Mutta mistä saa Stadissa läpinäkyviä vajaan 100ml kokoisia pressokuppeja joissa mittaviivat kyljessä? Tuplalle siis tarpeen. Kaffecentralenissa ei ainakaan sivujen mukaan ole.
Kyllä sitä alkaa hiljalleen saamaan jotain muotojakin. Diggaan tosin vaahdosta enemmän, joten vaahdotan skidisti ylitse. Se tuntuu mukavalta suussa.Mites Maikkelin maidon vaahdotus on lähteny? Joko on latte artit hanskassa?