- Liittynyt
- 1.6.2004
- Viestejä
- 16 123
- Ikä
- 48
Teoriaa myöhemmin, kun/jos joskus jaksaa. Nyt ote viime viikonlopun sessiosta.
Minähän teetin tällaisen savustimen jolla savustelen lihoja:
10kg ribsejä:
Wotkinsilta tottakai
Rubit pintaan:
Eikun pönttöön:
Paljon jäi vielä tilaakin. Joku 40 ribsiä tuonne mahtuisi
Muutaman tunnin kuluttua:
Hmm...
Sain hieman omenapuuta savustusta varten:
Sitten vähän bbq-soossia pintaan ja weberiin:
Sammies too...
Ruoka pöydässä:
Lähikuva:
Seuraava oli mehukkaampi
18 luuta jäi mun lautaselle:
Jälkkäriä:
Extrana lisäkuvat
...And the day after
Lämmitin ribsejä folioon käärittynä ja ruiskutin pintaan hieman vettä.
Yksi parhaista tavoista nauttia ribsit, sämpylän välissä
Minähän teetin tällaisen savustimen jolla savustelen lihoja:
10kg ribsejä:
Wotkinsilta tottakai
Rubit pintaan:
Eikun pönttöön:
Paljon jäi vielä tilaakin. Joku 40 ribsiä tuonne mahtuisi
Muutaman tunnin kuluttua:
Hmm...
Sain hieman omenapuuta savustusta varten:
Sitten vähän bbq-soossia pintaan ja weberiin:
Sammies too...
Ruoka pöydässä:
Lähikuva:
Seuraava oli mehukkaampi
18 luuta jäi mun lautaselle:
Jälkkäriä:
Extrana lisäkuvat
...And the day after
Lämmitin ribsejä folioon käärittynä ja ruiskutin pintaan hieman vettä.
Yksi parhaista tavoista nauttia ribsit, sämpylän välissä