Savustaminen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Huppe
  • Aloitettu Aloitettu
Pro Nutrition Fire Kick, 20 x 25 ml -20%

Huppe

Iso Kingi H.
VIP
Liittynyt
1.6.2004
Viestejä
16 123
Ikä
48
Teoriaa myöhemmin, kun/jos joskus jaksaa. Nyt ote viime viikonlopun sessiosta.

Minähän teetin tällaisen savustimen jolla savustelen lihoja:
P1010946.jpg


10kg ribsejä:

P1020551.jpg

Wotkinsilta tottakai

Rubit pintaan:
P1020552.jpg


Eikun pönttöön:
P1020553.jpg

Paljon jäi vielä tilaakin. Joku 40 ribsiä tuonne mahtuisi

Muutaman tunnin kuluttua:
P1020558.jpg


Hmm...
P1020559.jpg


Sain hieman omenapuuta savustusta varten:
P1020560.jpg


Sitten vähän bbq-soossia pintaan ja weberiin:
P1020563.jpg

Sammies too...

Ruoka pöydässä:
P1020564.jpg


P1020567.jpg


Lähikuva:
P1020565.jpg


Seuraava oli mehukkaampi
P1020568.jpg


18 luuta jäi mun lautaselle:
P1020569.jpg


Jälkkäriä:
P1020570.jpg



Extrana lisäkuvat

...And the day after

Lämmitin ribsejä folioon käärittynä ja ruiskutin pintaan hieman vettä.
Yksi parhaista tavoista nauttia ribsit, sämpylän välissä

P1020575.jpg


P1020576.jpg
 
SUPER WHEY ISOLATE (3,9 kg) -24%
Zone-sarja -42%
Ylempi näyttää käytännöllisemmältä.. noi sivuluukulliset ollu omasta mielestä vähän "hankalia" käyttää..

Hyyvältä näytti Huppen savustin, mahtu ainakin helposti ribsit sisään.. 6-7 ribsii saanu ite tungettuu pienimpään WSM:ään ja käyttömukavuus kyllä kärsi jo siinä..

Omenapuun tms muun puun käytön määrä pitää hakee varmaan kokeilemalla ja oman maun mukaan.. ei kannata sitä pienintä silsaa hommata, se kärähätää kyl melkein savustimes ku savustimes samantien vaan vähän isompii palasia
 
Back
Ylös Bottom