• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Savustaminen

Huppe

Iso Kingi H.
Mode
Liittynyt
1.6.2004
Viestejä
16 117
Ikä
43
Teoriaa myöhemmin, kun/jos joskus jaksaa. Nyt ote viime viikonlopun sessiosta.

Minähän teetin tällaisen savustimen jolla savustelen lihoja:


10kg ribsejä:


Wotkinsilta tottakai

Rubit pintaan:


Eikun pönttöön:

Paljon jäi vielä tilaakin. Joku 40 ribsiä tuonne mahtuisi

Muutaman tunnin kuluttua:


Hmm...


Sain hieman omenapuuta savustusta varten:


Sitten vähän bbq-soossia pintaan ja weberiin:

Sammies too...

Ruoka pöydässä:




Lähikuva:


Seuraava oli mehukkaampi


18 luuta jäi mun lautaselle:


Jälkkäriä:



Extrana lisäkuvat

...And the day after

Lämmitin ribsejä folioon käärittynä ja ruiskutin pintaan hieman vettä.
Yksi parhaista tavoista nauttia ribsit, sämpylän välissä



 
Liittynyt
29.6.2010
Viestejä
1 552
Kaupunki
Vantaa
Ylempi näyttää käytännöllisemmältä.. noi sivuluukulliset ollu omasta mielestä vähän "hankalia" käyttää..

Hyyvältä näytti Huppen savustin, mahtu ainakin helposti ribsit sisään.. 6-7 ribsii saanu ite tungettuu pienimpään WSM:ään ja käyttömukavuus kyllä kärsi jo siinä..

Omenapuun tms muun puun käytön määrä pitää hakee varmaan kokeilemalla ja oman maun mukaan.. ei kannata sitä pienintä silsaa hommata, se kärähätää kyl melkein savustimes ku savustimes samantien vaan vähän isompii palasia
 
Ylös