Ruuat joista et tykkää

10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
rössypottu, hernekeitto (pitääkö paikkaansa että armeijassa on hernekeittoa joka torstai?) ja kaalilaatikko. On varmaan muitakin mutta tässä oli 3 pahinta.
 
Maksa, keuhkot ym.

Rahka. :(

Kala. Tonnikala on jees tosin ja norjassa se purkkimakrilli leivän päällä. Muutoin en tykkää oikeen, vaikka terveellistä olisikin.

Kaalikeitto! :curs:
 
Jostain kumman syystä ruoat, joissa on parsakaalia saa aikaan oksennusrefleksin. Hyvänä kakkosena, kiitos Suomen koulujärjestelmän, tulee chili con carne. Jo pelkkä ajatus kyseisestä ruoasta...:urjo:
 
Persilja, kanaviillokki (liisteriklimppihöttöä kouluajoilta), pinaattikeitto, porkkana- ja lantturaaste, suklaarusinat, janssonin kiusaus.
 
Oon aika kriittinen ruoan suhteen. Listataan nyt kaikkein kamalin scheisse.
- 95% Palmian peruskoulu/lukiosafkoista
- 75% valmisruoista
- 50% Amican opiskelijasafkoista on akselilla pahaa–syömäkelvotonta. Yksittäisistä raaka-aineista ja mausteista tulee lähinnä mieleen voimakkaat juustot tyyliin homejuustot, herkkusienet sekä ketsuppi.

Tykkään kyllä hyvästä ruoasta xD
 
Korianteri, sienet, kananmunan keltuainen, pinaattikeitto, "makaronilaatikko" (makaroni+jauheliha+mausteet uunin kautta), lasagne, spagetti ja kuivapastat yleisesti, ketsuppi, majoneesi, herkkukurkut, perus jauhomakkarat (Hk sininen, camping), sinihomejuusto ja kouluruoista makkarakastike sekä possupata kaikissa muodoissaan ("keväinen, pirteä, syksyinen, jouluinen, hedelmäinen" ja kaikki muut possupadat).. Melkeinpä kaikki muu menee alas, jos on hyvin/itse tehty.
 
Korianteri, sienet, kananmunan keltuainen, pinaattikeitto, "makaronilaatikko" (makaroni+jauheliha+mausteet uunin kautta), lasagne, spagetti ja kuivapastat yleisesti, ketsuppi, majoneesi, herkkukurkut, perus jauhomakkarat (Hk sininen, camping), sinihomejuusto ja kouluruoista makkarakastike sekä possupata kaikissa muodoissaan ("keväinen, pirteä, syksyinen, jouluinen, hedelmäinen" ja kaikki muut possupadat).. Melkeinpä kaikki muu menee alas, jos on hyvin/itse tehty.

Dyyyd... lasagne, spagetti, ketsuppi empä oo ennen kuullu et joku noita karttais! :D
 
Dyyyd... lasagne, spagetti, ketsuppi empä oo ennen kuullu et joku noita karttais! :D

Lasagnea tuli vedettyy just ennen jotain pahempaa vatsatautia ala-asteikäisenä, sen jälkeen tullut paha olo kun edes ajattelee. Vanhemmat ja koulu keitti spagetin ylikypsäksi ilman öljyä, milloin siitä tulee sellasta kuivaa ja ällöttävää. Ketsupissa enemmänkin se etikka iljettää ja se kun muut perheessä vetää sitä suunnilleen pullon päivässä, no ei nyt ihan :D Ja muutenkaan en pidä siitä melkeenpä minkään ruoan kanssa, ehkä ranskalaisten ja muun roskaruoan kanssa ainoastaan ketsuppia voi vetää pieniä määriä. Ja sitten vielä lisäyksenä listaan sweet chili kastike :urjo:
 
Maksalaatikko on ainakin sellainen minkä kierrän kaukaa, ja tietynlaiset lihat, esim. Jos näen että jossain lihanpalassa on vähänkin läskiä tai jänteitä tulee automaattisesti oksennusrefleksi, jännä sinänsä, pekonia kuitenkin syön päivittäin :rolleyes:

Lisäystä neiteilyyn:

Tuli tänään maistettua Atrian kaalikääryleitä, hyi helvetti oli kauheaa kuraa! Ennemmin helvetti jäätyy kun toiste noita maistan.
 
Koskaan en ole tormannyt ruokalajiin, josta en pida, ainoastaan huonosti valmistettuun ruokaan. Toki minka tahansa hyvankin ruoan saa maistumaan kamalalta, kun se tulee Palmian keittiosta tai Saarioisen yms. eineksena. Kouluaijoilta oli jotain inhokkeja, joita en voinut sietaa, mutta kumma kylla, jos niita itse kotona valmistaa kunnon raaka-aineista, niin nekin ovat erittain hyvia. Esimerkkina vaikka jauhelihapihvit ja ruskeakastike, joka kouluruokana oli aivan kamalaa, vaikka itse tehtyna se on eras lempiruoistani.

EDIT: lapsena en voinut sietaa hapankaalia, mutta nykyaan pidan sita aivan kasittamattoman hyvana. Hodari bratwurstilla ja hapankaalilla... :kuola:
 
Viimeaikoina ihan yhtäkkiä tullut inhokiksi kotitekoiset jauhelihapihvit. Ennen piti aina veljen kanssa suurinpiirtein ottaa syömäkisaa että kumpi saa enemmän syötyä, ne oli niin hyviä mutta yhtäkkiä tuli niin että kun otin mikrosta/uunista lautaselle pihvin niin samantien meinaksin oksentaa, piti käsi suun edessä juosta pöydästä pois. Ihan yhtäkkiä, mitään erikoista/vatsatautia jne. ole tullut noiden syömisen jälkeen, itseä ja muita ihmetyttää kyllä kunnolla.
 
Viimeaikoina ihan yhtäkkiä tullut inhokiksi kotitekoiset jauhelihapihvit. Ennen piti aina veljen kanssa suurinpiirtein ottaa syömäkisaa että kumpi saa enemmän syötyä, ne oli niin hyviä mutta yhtäkkiä tuli niin että kun otin mikrosta/uunista lautaselle pihvin niin samantien meinaksin oksentaa, piti käsi suun edessä juosta pöydästä pois. Ihan yhtäkkiä, mitään erikoista/vatsatautia jne. ole tullut noiden syömisen jälkeen, itseä ja muita ihmetyttää kyllä kunnolla.

Ma en ymmartanyt ennen jenkkeihin muuttoa kuinka monipuolinen ruoka nuo jauhelihapihvit voivat olla. Suomessa ne pihvit valmistetaan lahes aina samoin, ts. joko pelkka kimpale lihaa muotoillaan pihviksi tai sitten sekaan saatetaan sekoittaa kananmuna tai jopa korppujauhoja. Taalla naiden suhteen ollaan paljon luovempia. Tyypillisia paikallisia sekoituksia taalla ovat seuraavat:

- Pieneksi hakattuja oliiveja + chilia sekaan

- Pieneksi hakattua aurinkokuivattua tomaattia + feta juustoa sekaan

- Juustoraastetta ja BBQ kastiketta sekaan

- Juustoraastetta ja silputtua pekonia

Noita voi kokeilla erilaisia. Oliivit + feta on myos hemmetin hyva kombo. Kun kierrattaa naita resepteja tasaisesti, niin ei tule aina syotya sita samaa. Mullakin alkoi kerran jauhelihapihvit tokkimaan, kun olin syonyt niita monta kuukautta putkeen paivittain.
 
Voisi joskus kyllä kokeilla jollakin noilla ohjeilla. Tuo silputtu pekoni+ juustoraaste voi olla hyvä lisä.
 
Teidät pitäis kaikki viedä johonkin keskityslerille ja antaa vain jotain homeisia perunankuoria puoli vuotta, niin johan rupeis maistumaan nirsoille ruoka kuin ruoka. :)
 
Epäilen että keskitysleirillä on parempi jättää se ruoka syömättä mitä ei pysty, muuten oksentaa loputkin ruuat mahasta pois.. :D
 

Suositut

Back
Ylös Bottom