- Liittynyt
- 7.12.2010
- Viestejä
- 5 797
OT: Oisko ollu tää tutkimus http://jn.nutrition.org/content/128/10/1716.full
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
rössypottu, hernekeitto (pitääkö paikkaansa että armeijassa on hernekeittoa joka torstai?) ja kaalilaatikko. On varmaan muitakin mutta tässä oli 3 pahinta.
Korianteri, sienet, kananmunan keltuainen, pinaattikeitto, "makaronilaatikko" (makaroni+jauheliha+mausteet uunin kautta), lasagne, spagetti ja kuivapastat yleisesti, ketsuppi, majoneesi, herkkukurkut, perus jauhomakkarat (Hk sininen, camping), sinihomejuusto ja kouluruoista makkarakastike sekä possupata kaikissa muodoissaan ("keväinen, pirteä, syksyinen, jouluinen, hedelmäinen" ja kaikki muut possupadat).. Melkeinpä kaikki muu menee alas, jos on hyvin/itse tehty.
Dyyyd... lasagne, spagetti, ketsuppi empä oo ennen kuullu et joku noita karttais! :D
Maksalaatikko on ainakin sellainen minkä kierrän kaukaa, ja tietynlaiset lihat, esim. Jos näen että jossain lihanpalassa on vähänkin läskiä tai jänteitä tulee automaattisesti oksennusrefleksi, jännä sinänsä, pekonia kuitenkin syön päivittäin
Viimeaikoina ihan yhtäkkiä tullut inhokiksi kotitekoiset jauhelihapihvit. Ennen piti aina veljen kanssa suurinpiirtein ottaa syömäkisaa että kumpi saa enemmän syötyä, ne oli niin hyviä mutta yhtäkkiä tuli niin että kun otin mikrosta/uunista lautaselle pihvin niin samantien meinaksin oksentaa, piti käsi suun edessä juosta pöydästä pois. Ihan yhtäkkiä, mitään erikoista/vatsatautia jne. ole tullut noiden syömisen jälkeen, itseä ja muita ihmetyttää kyllä kunnolla.