Ruuat joista et tykkää

Onko joku seuraavista se paha risotto http://www.jamieoliver.com/recipes/risotto vai onko se sitä keltaista riisi, kana ja he-ma-pa mössöä, jota koulussa tarjotaan?

Älä kokeile. Ne just maistuu samalta ja sekös vituttaa.

Risottojakin on miljardi erilaista. Sellainen missä on ylikypsää riisiä, sikanautaa ja pussi hernemaissipaprikaa ei voikaan olla kenenkään mielestä hyvää, mutta jos sienet uppoaa, niin voin melkein luvata että rakastuisit meikäläisen kermaisen pehmeään sienirisottoon.

Just tuollaista perus herne-maissi-paprika risottoa tarkoitin, jota juuri esimerkiksi koulussa tarjotaan. Nuo tossa linkissä olevat risotot varmasti ovatkin hyvän makuisia, kuten myös powerhousen mainitsema kermainen sienirisotto. :)
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Piimä - ei vaan mene alas, se maku ja haju saa aikaan sen ettei vaan uppoa ei niin millään. Harmittaa. Joskus aina ostan purkin piimää että NYT PERKELE OPETELLAAN ja juomatta se aina jää

Graavilohi - *tuttaa ihan huolella kun ei vaan kykene. Muuten menee kala hyvin. :(

Seiti - kouluruokailujen traumoja. Maailmassa on varmasti jossain helvetin hyvää seitiä, mutta se peruskoulun / amiskan harmaa pahviliivatemössö jota jokainen suomalainen saa syödä ainakin sen 9-13 vuotta tjsp....hyi saatana. Mieluummin vedän vaikka kasvisvaihtoehtoa naamaan. Käsittääkseni seiti ei edes ole mikään kala, tai Carl von Linnen luokittelema eläin, vaan kyse on pikemminkin jonkinlaisesta satuolennosta jonka rippeitä keittäjätädit aina jostain kaivavat kun opiskelijoille pitäisi kalaa tarjota.

*vähän helpommin luettavaan muotoon piti editoita
 
Anjovis kaikessa muodossa, hyhhyh. Janssoninkiusauksen hajukin etoo. Kaikki muu oikeastaan meneekin - ainakaan tähän hätään ei muita inhokkeja mieleen tule. Tai no, ei meinaa enää tonnikala alas mennä kun sitä on tullut kiskottua kyllästymiseen saakka, tonnikalan haju........
 
Mun on todella vaikea syödä liharuokaa jota en ole itse tehnyt koska mulla on ihan hirveä kammo kaikkia jänne- ja rustopaloja kohtaan. Ite kun teen vaikka kanaa niin leikkaan sen fileen raakana niin tarkkaan ettei siihen jää saatana ei yhtään sitkukohtaa. Mutta ihan ruoka-aine mitä en pysty syödä ollenkaan on oliivi. Yks päivä oli koulussa salaatissa niitä piilossa ja kun osu suuhun niin refleksinä sylkäisin sen takas lautaselle. Vähän noloa, mutta hyi helvetti oikeesti!
 

Komppaan.Vaikka muuten oon kaikkiruokainen niin vittu maksan rakenne, maku ja haju saa lervan nouseen kurkkuun. Kerran oli pakko syödä maksapihvi, kun oli niin törkeä nälkä mutta nälästä huolimatta joka palan jälkeen piti pidätellä oksennusta ja yrittää huuhtoa se maku suusta pois vedellä tjsp.
 
Rosolli ei ole minunkaan mieleeni, mutta kyllä sekin menee. Veriletut ovet tehneet minuun niin lähtemättömän vaikutuksen, että niitä en suostu enää syömään. Mutta muuten periaatteessa nyt kai kaikkea voi syödä, ei tule ainakaan nyt meleen mitään.

Nirsoilu on mielestäni vähän kyseenalaista toimintaa, varsinkin jos kyse on jonkun kotona tekemästä ruuasta.
 
OLIIVIT! hyi he*l*etti! kokkina joudun niitä maistamaan joskus melkeenpä pakolla mutta aina sitten sylkässyt roskiin, jonka jälkeen vartin selitykset että ei ollut pilalla, en muuten vaan tykkää... sen makusia ovat etten ihmettelisi vaikka jokainen maistamani olisikin ollut pari vuotta käyneitä
 
Sen sijaan perinteisistä bodariruoista mä en tykkää kananmunista ollenkaan. Raakana juomalla niitten alas saaminen on helpointa, mut paistettuna tai varsinkaan keitettynä ei maistu sitten pätkääkään.

Täytyy sitä silti välillä kokeilla jotain uutta, ja syödä kananmunaakin. Tein nyt toista kertaa itselleni munakasta ja tällä kertaa siitä tuli tosi hyvää. Ihan ihmettelen. Kananmuna siinä ei kylläkään paljoa maistunu, koska laitoin niin paljon mausteita, mut todella hyvää se oli. Tomaattia ja juustoa oli kananmunan, maidon ja mausteiden (pippuri, suola, paprika, joku chilijauhe) lisäksi.

Hapansilakasta en ainakaan tykkää. Tai se haju siinä on lähinnä "kauhea" (vähän turhan kevyt sana toi). Maku sen sijaan muistuttaa oikeestaan vaan hyvin suolaista kalaa. Siitä hajusta meinas kuitenki oksennus tulla.
 
Intin maksapihvit(ei mene kyllä alas muutkaan maksasta tehdyt jutut) ovat kauheudessaan ihan omaa luokkaansa. En tosin ole maistanut niitä, eikä liene tarvettakaan. Joka kerta ku niitä on mukessa tarjolla niin oksennusrefleksi alkaa tulla jo matkalla mukeen ja muken sisällä on jo todella vaikeaa pidättää oksennusta koska se haju on jotain sanoin kuvailemattoman kauheaa.. Lähinnä ydinjätettä koko moska, ja jotkut vetelee sitä vielä suurena herkkuna..
 
Koulun juustokeitto...:urjo:

Kaikki mahdolliset erikoisjuustot: vuohenjuusto, siniviherkorkokenkähomejuusto, etananperäsuolenseinämäjuusto jne. jne. Haisevat aivan navetalle. Kumma kun sissijuustoa ei myydä marketissa "paremman väen juustona" = maistuu paskale, maksaa vitusti = muka hyvää.

Jo pitää olla saatana perverssi ihminen, että sitä juustopaskaa muka nautiskellen vetää naamaansa jonkin punaviinin kanssa (=hemmottelua). En sääli yhtään, kun vuoden muutaman päästä se paska näkyy keskivartalossa.
 
Kaikki mahdolliset erikoisjuustot: vuohenjuusto, siniviherkorkokenkähomejuusto, etananperäsuolenseinämäjuusto jne. jne. Haisevat aivan navetalle. Kumma kun sissijuustoa ei myydä marketissa "paremman väen juustona" = maistuu paskale, maksaa vitusti = muka hyvää.

Jo pitää olla saatana perverssi ihminen, että sitä juustopaskaa muka nautiskellen vetää naamaansa jonkin punaviinin kanssa (=hemmottelua). En sääli yhtään, kun vuoden muutaman päästä se paska näkyy keskivartalossa.

Ymmärsinkö rivienvälistä oikein, ettet tykkää juustosta?
 

Suositut

Back
Ylös Bottom