Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Faidra sanoi:Heh, mulla on tasan yksi resepti: seitiä paketillinen uunivuokaan, päälle Herbamare-yrttisuolaa ja puoli purkillista tomaattimurskaa laimennettuna parilla desillä vettä. Satsi mikroon ja annetaan kypsyä 10-20 min, riippuen onko kala jäässä. Ennen syömistä ongitaan kalat vuoasta ja heivataan tomaattimurska viemäriin. Pahaa, mutta toimii. ;)
Saako tosta seitistä millään ilveellä mitään gourmet-ateriaa?
En tiedä onko kurmeeta mutta ite laitan seitä niin että viipaleet/kuutiot pannulle sekaan reilusti oliiviöljyä ja sitruunapippuria.Kun seitit rupeavat olemaan kypsiä laitan kalojen päälle greme bonjour tuorejuustoa veitsellä leikäten niin saa hyvät siivut:D .Kansi päälle kun ylimääräiset juustot on sulaneet ja valuneet pannulle niin kalat lautaselle ja öljy/sitruunapippuri/tuorejuusto kastike päälle niin voi pojat mikä makuelämys .Tuorejuustoista itellä toimii light versiot:ruohosipuli,pippurimix ja jos oikee tekee mieli herkutella niin laitan katkarapu tuorejuustoa..On hyvää ja ei edes huomaa että on seitiä kyydissä.Tuorejuusto voi korvata myös perinteisellä sulatejuustolla mikä on myöskin hyvää.En tiedä onko niin diettiruokaa mutta itselle on kun en noita hiilareita juurikaan syö..
Niin joo, unohdin varmaan mainita että reseptissä ei sais olla muuta kuin seitiä ja käytännössä kalorittomia lisukkeita kuten mausteita. :jahas: Mitenkähän ois... jos alkais pistää vaikka sen kypsän seitin veden kanssa blenderiin ja soosiksi, niin menisköhän se kalakeittona kivuttomammin alas. Jotenkin nyt parin kuukauden pelkän seitin syömisen jälkeen se ei maistu hyvältä edes isossa nälässä. :urjo:Rodney sanoi:En tiedä onko kurmeeta mutta ite laitan seitä niin että viipaleet/kuutiot pannulle sekaan reilusti oliiviöljyä ja sitruunapippuria.Kun seitit rupeavat olemaan kypsiä laitan kalojen päälle greme bonjour tuorejuustoa...
Kannattaa muuten huomioida, että tuo mainitsemasi kalorimäärä on kypsän nuudelin kalorimäärä. Eli 52g ei todellakaan sisällä vain 30 kaloria! Kuivan nuudelin ravintoarvot ovat melkein samat kuin pastalla, paitsi että nuudeleissa yleensä on vaan reilummin rasvaa. Veikkaisin että 100 sisältää noin 420-460kcal, jolloin 52g nuudelia sisältää energiaa ~210-230kcal. Suosittelisin kyllä ennemmin syömään vaikka ruispastaa, jossa rasvaa ei ole nimeksikään ja kuituja sentään jonkin verran.jal8eni sanoi:Mama nuudelit! 60kcal/100g (1 pussi 52g)
Niin ja raejuustomunakas oli yllättävän hyvä maistu vähä makaroonivelliltä