Ihmettelijä
Banned
- Liittynyt
- 16.5.2005
- Viestejä
- 182
- Ikä
- 44
Nuudeleita tulee vedettyä dieetilläkin. Hyvää ruokaa .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Fergus sanoi:Jaa tommosta en tiennykkaa :o, mikas ero noissa sitten on kun ei uunissa mene kiinni? Makun luulin et se neste mika lihoist valuu pannulle on rasvaa.
Haukifile sanoi:Haukifileen päivällissörsseli:
200g vähärasvaista jauhelihaa(paisti)
200g wok-vihanneksia(esim. pirkka mexican)
vajaa desi riisi+monivilja(keittämättömänä)/reilu desi tummaa makaronia
pannu kuumaksi, paistellaan jauheliha reilusti kypsäksi ilman öljyä, maustetaan jauhelihamausteella ja paprikajauheella, sekä tomaattiketsupilla(pannulla ollessa). Heitetään kuumalle pannulle sekaan jäiset wok-vihannekset, paistellaan lämpimäksi(ei liian pitkään että pysyy vihannekset rapsakkana). syödään riisin/makaronin(makaroni keitetään al dente, eli hieman hampaille töitä pitää olla) kera.
kcal < 600
proskut n. 65g
hiilarit oisko n. 35g
rasvat n. 15 g
Fergus sanoi:Lobotomy, varmaan jauhelihassa about 40g protskua ja vihanneksista + riisista loput n. 15g, tosin monethan ei noita "rehuprotskuja" laske.
Itse taas olen pohdiskellut että peruna saattaisi soveltua salin jälkeiselle aterialle varsin hyvin dieetillä. Perustelu: perunan glykeeminen indeksi sekä insuliinivaste ovat erittäin korkeita ja vetävät vertoja nopeille hiilihydraateille. Kuitenkin perunasta tuleva kylläisyyden tunne taas on ylivoimainen, joten nälänkin pitäisi lähteä. Eli tollanen 250g-500g (45-90g hh) perunaa salin jälkeen voisi potkia mukavasti dieetillä. Mielipiteitä?Since 1988 sanoi:Kouluruoka on lähes aina pelkkää perunaa ja vaikka hyvä että suomen kouluissa ruoka tarjoillaan niin ei se dietille sovellu.
Alaser sanoi:Paljonko makaroonin paino muuttuu keittämisen jälkeen? Entä sitte jauheliha paistamisen jälkeen?