- Liittynyt
- 29.3.2008
- Viestejä
- 91
Eipä siitä pitäisi haittaa olla... Joo, proteiinit alkaa denaturoitumaan siinä 40C kieppeillä, mutta ei sen väliä koska ne ei imeydy kuitenkaan suolistosta sellaisenaan. Kyllä kananmunakin keitetään ja pihvit paistetaan (vähän menee kysymyksen vierestä), ei uskoisi siis että se jauhekaan ottaa siitä itseensä.Hankin tuollaisen säkin Whey100-proteiinia. Ongelmana on sen sekoittaminen, paakkuja kun tuppaa jäämään. Huomasin, että jos sen sekoittaa lämpimään maitoon, on tulos dramaattisesti parempi kuin kylmään maitoon sekoitettaessa. Mutta onko tästä jotain haittaa? Onko lämpö haitaksi jollekin ainesosalle? Ja jos on, missä lämpötilassa mahtaa raja kulkea?
Paketissa ei sanottu mitään muuta kuin että voi sekoittaa maitoon tai veteen, mutta lämpötilasta ei mitään. Googlesta en löytänyt vastausta, enkä tuotteen tietosivullla.
Käytätkö sheikkerissä päällä sitä "ritilää" jonka tarkoituksena olisi ehkäistä niitä paakkuja?