Ravinto-osion yleiset kysymykset. Yksinkertaiset nopeat kysymykset tänne

Alotin viimeviikolla syömään Muscle Farmin MOAB:ia. Onko kellään kokemuksia?

Miten mahtaa vaikuttaa jos vetää pääosin B-Vitamiineja sen verran että GDA sanoo 3000%? Muuta erikoista en oo vielä huomannut, kun että kusi on semmosta neon keltasta.
Salilla en oo vielä mitään huomannut, mutta viikon käytön jälkeen ei voi olettaakkaan.

Lähinnä kysyn sitä, että kannataako noita pillereitä popsia tai että voiko niistä oikeesti hyötyä jotenkin vai kannattaako lopettaa jo ennenku alottaa.
Kai sen sitte ite huomaa jossei elimistö kestä tommosia määriä?
 
Käyn salilla säännöllisesti, mutta syön todella huonosti.

Hei!


Olen käynyt salilla noin 4 kuukautta, tulosta on tullut, mm. Hauis on kasvanut huomattavasti, rintalihakset ja vatsat ovat kasvaneet.. yms.

Ongelmani on että olen juuri ja juuri normaalipainoinen, ja olen tietoinen siitä että kaikilla on omanlainen säännöllinen ruokavalionsa salin yhteydessä,
Syön paljon roskaruokaa, hampurilaisia, pizzaa, yms. Juon myös paljon maitoa, syön välillä salaattia jne, mutta en syö paljon proteiinia sisältäviä ruokia,

Kysymykseni on että onko se pakollista syödä paljon proteiiniperäistä ruokaa, että saa tulosta,

ja myös se, että vaikka ei söisi niin "säännöllistä ruokaa" niin hidastaako se paljon lihasten kehitystä?


Kiitos.
 
kyllä melkein kaikissa ruuissa on proteiinia jonkin verran tosin jossain hampurilaisessa on rasvaa paaaljon enemmän että kannattaa jättää vähemmälle, mutta jos kunnolla haluaa tulosta niin melkeen kandeis syödä sitten kunnolla tai jos ei pysty/halua/voi niin sitten ostaa proteiini jauheen by the way kandee kattoo gymlogeja foodcornereissa on paljon hyviä ruoka ohjeita[video]http://www.pakkotoisto.com/haastattelut-ja-kuvat/102652-team-m-m-gymlog/[/video]

- - - Updated - - -

mutta varmasti tuolta searchista löytyy paljon ruokavalioon liittyviä kysymyksiä ja vastauksia
 
687fea91677be9103defb8dc0b97e8b7.gif

Kyllä ne lihakset proteiinia tarvitsee. Googlettamalla löydät yhtä sun toista kehonrakennukseen liittyvää, toki täältäkin jotain löytyy
 
tästäpä yksi todella tyhmä kysymys mutta kysynpä kuitenkin: kun laitan kalorilaskuriin ruokia mitä syön niin laitetaanko se määrä jauhelihaa mitä syö niin raakana ennenkuin paistetaan vai paistettu määrä koska paistettu määrä on kuitenkin huomattavasti vähemmän
 
Raa'an painon mukaan ne kalorit ilmoitetaan siinä pakkauksessa. Sitten jos laitat laskuriin kohdan "jauheliha paistettu" niin silloin sen paistetun määrän. Sama muissakin ruuissa.
 
Mitkä on hyvät ravintoainesuhteet bulkilla? Katoin just kalorilaskurista tämän päivän ruokien arvot ja proteiinia oli 31%, hiilareita 55% ja rasvaa 14%. En hirveästi pysty vaikuttamaan ravintooni kun asun vielä porukoilla, mutta kysynpähän vain mielenkiinnosta.

EDIT korjasin hiilariprosentit
 
Mitkä on hyvät ravintoainesuhteet bulkilla? Katoin just kalorilaskurista tämän päivän ruokien arvot ja proteiinia oli 31%, hiilareita 55% ja rasvaa 14%. En hirveästi pysty vaikuttamaan ravintooni kun asun vielä porukoilla, mutta kysynpähän vain mielenkiinnosta.

EDIT korjasin hiilariprosentit

Ei niitten prosenttien kanssa tarvitse hifistellä mutta yleinen on se p30 h40 r30. Pidä vain siitä kiinni että about. proteiinia 2g/painokilo ja rasvaa 1g/painokilo ja loput hiilareista niin hyvää tulee =)
 
Mitkä on hyvät ravintoainesuhteet bulkilla? Katoin just kalorilaskurista tämän päivän ruokien arvot ja proteiinia oli 31%, hiilareita 55% ja rasvaa 14%. En hirveästi pysty vaikuttamaan ravintooni kun asun vielä porukoilla, mutta kysynpähän vain mielenkiinnosta.

EDIT korjasin hiilariprosentit

Kyllä ravintoon on mahdollista vaikuttaa aika paljonkin vaikka asuiskin vielä vanhempien kanssa. Jos ruokana on vaikkapa spagettia ja jauhelihakastiketta, voit ihan itse valita paljonko otat kumpaakin. Välipalaksi pyydät kaupasta tuotavan rahkaa tai mitä tahansa sitten haluaisitkaan välipalaksi ja sillä voit taas vaikuttaa siihen mitä syöt.

Mut kuten jo tossa yllä mainittiin, ei niillä prosenteilla oo niinkään väliä, kunhan proteiinia tulee 2g/kg rasvaa 1-1,5g/kg ja hiilihydraateilla sitten kalorit täyteen.
 
Kyllä ravintoon on mahdollista vaikuttaa aika paljonkin vaikka asuiskin vielä vanhempien kanssa. Jos ruokana on vaikkapa spagettia ja jauhelihakastiketta, voit ihan itse valita paljonko otat kumpaakin. Välipalaksi pyydät kaupasta tuotavan rahkaa tai mitä tahansa sitten haluaisitkaan välipalaksi ja sillä voit taas vaikuttaa siihen mitä syöt.

Mut kuten jo tossa yllä mainittiin, ei niillä prosenteilla oo niinkään väliä, kunhan proteiinia tulee 2g/kg rasvaa 1-1,5g/kg ja hiilihydraateilla sitten kalorit täyteen.
Joo rasva jää siis vähän vajaaksi mutta jääköön. Kiitos nopeasta vastauksesta!
 

3 kpl M-Nutrition Anabolic Overdrive 6 kg

Orange - Sweet berry - Rasberry kiwi

-25%
Nopea kysymys! Kun lasken ravintoaineiden osuutta energiaprosenteista, käytänkö jauhelihalle (10% naudan paistijauheliha) kumpaa arvoa? Raa'an jauhelihan eli 19p/0hh/10r vai etsikö kalorilaskurin sivuilta jonkin eri vaihtoehdon, esimerkiksi Paistettu 10% jauheliha? Selkeä ero nimittäin arvoissa. En käytä jauhelihaa paistaessa ylimääräistä rasvaa. Kiitos suuresti etukäteen.
 
Nopea kysymys! Kun lasken ravintoaineiden osuutta energiaprosenteista, käytänkö jauhelihalle (10% naudan paistijauheliha) kumpaa arvoa? Raa'an jauhelihan eli 19p/0hh/10r vai etsikö kalorilaskurin sivuilta jonkin eri vaihtoehdon, esimerkiksi Paistettu 10% jauheliha? Selkeä ero nimittäin arvoissa. En käytä jauhelihaa paistaessa ylimääräistä rasvaa. Kiitos suuresti etukäteen.

Käytä sitä raakaa vaan. Kypsentäessä ruoasta yleensä haihtuu nestettä ja kuivatuotteiden kohdalla niihin taas imeytyy nestettä. Koska kyseessä on pääsääntöisesti vettä, on kalorien muutos +-0 vaikka paino muuttuisikin.
 
Käytä sitä raakaa vaan. Kypsentäessä ruoasta yleensä haihtuu nestettä ja kuivatuotteiden kohdalla niihin taas imeytyy nestettä. Koska kyseessä on pääsääntöisesti vettä, on kalorien muutos +-0 vaikka paino muuttuisikin.

Kiitos suuresti! Punnitsen myös yleensä lihan vasta kypsentämisen jälkeen, eli siis 400g jauhelihapaketti on enää noin reilu 300g kypsentämisen jälkeen ja sen mukaan laskenut kalorit, pitäisikö huomioida nyt silti se menetetty paino mukaan, jos käytän raa'an lihan arvoa ?
 
Kiitos suuresti! Punnitsen myös yleensä lihan vasta kypsentämisen jälkeen, eli siis 400g jauhelihapaketti on enää noin reilu 300g kypsentämisen jälkeen ja sen mukaan laskenut kalorit, pitäisikö huomioida nyt silti se menetetty paino mukaan, jos käytän raa'an lihan arvoa ?

Yleensä kaikissa paketeissa ilmoitetaan raa'an aineen arvot, joten helpointa on käyttää myös silloin raa'an aineen painoa. Jos kuitenkin nyt menet sen lihan punnitsemaan kypsentämisen jälkeen niin tokihan voit käyttää silloin kypsälle lihalle annettuja arvoja, jotka löytyy esim. finelistä. Niissä on juuri se nesteen haihtuminen otettu huomioon.
 
Yleensä kaikissa paketeissa ilmoitetaan raa'an aineen arvot, joten helpointa on käyttää myös silloin raa'an aineen painoa. Jos kuitenkin nyt menet sen lihan punnitsemaan kypsentämisen jälkeen niin tokihan voit käyttää silloin kypsälle lihalle annettuja arvoja, jotka löytyy esim. finelistä. Niissä on juuri se nesteen haihtuminen otettu huomioon.

Tai sitten alkaa laskemaan laskimen kanssa, että mikä määrä kypsää lihaa vastaa tiettyä määrää raakaa lihaa.
 
Tai sitten alkaa laskemaan laskimen kanssa, että mikä määrä kypsää lihaa vastaa tiettyä määrää raakaa lihaa.

Jooh, kannattaa myös valuttaa pannulle jääneet nesteet puntarille ja sen jälkeen vielä analysoida nesteen rasvaprosentti, jotta tiedetään paljonko sitä tirisi irti lihasta. Onnistuu jokaiselta kotikokilta varmasti!
 
Ei hitto mitä hifistelyä täällä taas, sen takia moni aloittelija meinaa jäädä kynäniskaksi kun kaikki yritetään tehdä niin pilkun tarkasti. Kaloreita ei kyllä perus salilla kävijän tarvitse laskea, katsoo vaan vaa`alla nouseeko se paino vai laskeeko se, sen mukaan toimenpiteet. Joka päivällä vaan pitää huolen että saa riittävästi protskua, se kannaattaa aluksi laskea koska meinaa jäädä helposti vajaaksi mutta kun protskut on hoidettu niin sitten vaan hiilaria ja rasvaa koneeseen.
 
our metabolism reacts to anything you eat. So whatever you eat, digesting it will burn calories. However, the amount of calories burned is dependent on the macronutrient profile of the food consumed. Protein, causes you to burn more calories than any other macronutrient. A meal consisting of 15 grams of protein or more, can burn up to 69 calories. So if you eat 6 small meals, each with greater than 15 g. of protein, you will end up burning 69x6 = 414 calories. That's 414 more calories than you would've normally burned.


Voiko tollane tosiaan pitää paikkansa? Tuo 414 kaloria tässä ny vähä ihmetyttää.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom