Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Sanokaas oi pakkislaiset. Haluaisin ottaa lisää vihanneksia/hedelmiä ruokavalioon. Näin leikkimielisesti kysyisin, että mistä rehuista muodostuu vihannesmaailman "starting strength"? Muutama hyvä mitä syödä..
Vetääkö monetkin kanat ja riisit kylmänä, jos kylmälaukussa kulke eväät mukana vai onko aina tiedossa joku lämmitysmahdollisuus?
Vetääkö monetkin kanat ja riisit kylmänä, jos kylmälaukussa kulke eväät mukana vai onko aina tiedossa joku lämmitysmahdollisuus?
Oisko pakkilaisilla antaa hyviä vinkkejä aamupalaksi, ruuaksi töihin ja iltapalaksi?
Varsinkin tarvisi hyviä vinkkejä mitä laittaa evääksi töihin?
synteettiset vai bio-orgaaniset vitskut parempia? ite luin just artikkeleita tästä ja bio vie voiton huomattavasti runsaammassa imeytymis prosentissa... kokemuksia/mielipiteitä?
Mietin vain, onko sillä, miten aterioiden koko jakautuu päivän mittaan, mitään merkitystä? Elikkä syön itse suositusten mukaisesti 5-6 kertaa päivässä, aina 3-4h:n välein (yleensä kolmen), mutta sen sijaan, että söisin kolme ateriaa ja kolme välipalaa, syön 6 keskenään samankokoista ateriaa. Luulisin, että saan tarpeeksi energiaa toki näinkin, mutta mietin, onko 3 isompaa ateriaa & 3 pienempää ateriaa jakaumalle muita syitä kuin totuttu/käytännön helppous.
Onko käytössä jääkaappia siellä töissä? Jos on, ni voit ottaa sinne ihan mitä tahansa ruokaa evääks ja ruoaks muutenkin. Jos ei oo, voit laittaa mitä vaan ruokaa kylmälaukkuun. Aamupalaksi suosittelen maitoon tehtyä kaurapuuroa raejuuston ja hillon kera. Iltapalaks voi syödä vaikkapa tonnikalasalaattia.