- Liittynyt
- 14.2.2005
- Viestejä
- 43
- Ikä
- 40
Miten on tarkalleen noiden rasvojen kanssa ku jostain threadista luin, että rasvat muuttuu huonox ku niitä esim. käytetään uunissa, mikrossa, pannulla tai jossain vastaavassa.
No miten tää homma nyt sit käytännössä menee eli ku tyypit sano myös ettei kuumenna ruokaa yli 50 asteisex, joten syökö jätkät kanankin raakana...jos joku viittis selventää?
Entä tietääkö kukaan hyvää suomalaista sivustoa esim. joku "kaikki rasvoista ja enemmän" tyyppinen sivusto?
No miten tää homma nyt sit käytännössä menee eli ku tyypit sano myös ettei kuumenna ruokaa yli 50 asteisex, joten syökö jätkät kanankin raakana...jos joku viittis selventää?
Entä tietääkö kukaan hyvää suomalaista sivustoa esim. joku "kaikki rasvoista ja enemmän" tyyppinen sivusto?