Rahkan maustaminen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Fabien
  • Aloitettu Aloitettu
Ittelle maistuu 2dl kaakao jauhetta ja 1dl sokeria purkilliseen rahkaa. :worship:

Meinaat varmaankin teelusikallista, etkä desilitraa? Ainakin kovasti haluan uskoa niin. :D
Tuolla reseptillä alkaisi olla jo kunnon mässymässyä. :)

--

Rahka sellaisenaan on jo ihan hyvää, tykkään kovasti rahkamaisesta koostumuksesta. Makeanhimoon
sirottelen aitoa kaakaojauhetta ja hieman hunajaa. Ei korvaa suklaarahkaa, mutta menettelee.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Mulla alko noi FunLightit tökkimään pahasti jo muutama vuosi sitten.. Sen koommin olen maustanut rahkaa useimmiten jugurtilla.

Äsken kuitenkin tajusin blandata Eherhermannin Valion Ananas-Mango-Porkkana -Hevi-Shottiin. Pelkkää sokeriahan toi on, mutta ainakin se sokeri tulee puhtaasti hedelmistä ja vihanneksista. Kombo oli mun suuhun hyvän makusta.. Ja rahkasta tuli taas asteen terveellisempää.
 
Kaneli on hyvä mauste rahkaan.

Jep, ja piparkakkumauste :kuola: Tavallisesti tulee kumottua sheikkeriin purkillinen rahkaa, pari desiä mehukeittoa ja hiukan vettä. Aika iisi ja nopee juoda alas.
 
Meinaat varmaankin teelusikallista, etkä desilitraa? Ainakin kovasti haluan uskoa niin. :D
Tuolla reseptillä alkaisi olla jo kunnon mässymässyä. :)

--

Rahka sellaisenaan on jo ihan hyvää, tykkään kovasti rahkamaisesta koostumuksesta. Makeanhimoon
sirottelen aitoa kaakaojauhetta ja hieman hunajaa. Ei korvaa suklaarahkaa, mutta menettelee.

Ei vaan desilitraa. Tätä en kumminkaan koko ajan vedä.
 
Täällähän alkaa olemaan jo aika levottomia reseptejä. :D

Parhaita on ehkä toi 2dl kaakojauhetta ja 1dl sokeria tai sitten toi missä on 1dl sokeria ja 1dl rypsäriä. :D

Kunnon massapommeja! :puntti:
 
Täällähän alkaa olemaan jo aika levottomia reseptejä. :D

Parhaita on ehkä toi 2dl kaakojauhetta ja 1dl sokeria tai sitten toi missä on 1dl sokeria ja 1dl rypsäriä. :D

Kunnon massapommeja! :puntti:

Joo toi 1dl rypsäriä on jo sairasta :D

Pitää ite kokeilla kermaviilin tilalla rahkaa salaatin kanssa. Tarkoituksena ois maustaa sitruunalla, pippurilla ja suolalla. Ainakin kermaviilin kanssa toimii, saa nähdä miten rahkan.
 
todella monella eri tapaa rahkaa maustaneena olen huomannut, että paras rahka tulee, kun sekoittaa Fastin Hera 80 (toffee) noin desi ja purkin ehramin rahkaa. On sitten hyvää, ei ole hiilareita ja protskua tulee noin 40 grammaa. Fast sekoittuu rahkaankin vielä tosi hyvin.
 
joo toimii kyllä, ja on helvetin makeaa. Sokeria vitusti. Kyllä alkaa olla jo älyvapaita sekoituksia edellisellä sivulla 1dl sokeria ja 1dl rypsäriä.

Pakko korjata sen verran, että Pilteissähän ei noin yleisesti ottaen ole grammaakaan lisättyä sokeria. Fruktoosia toki on sen mukaan, mistä hedelmästä tai marjasta sose on tehty. Minusta hyvä suhde on yksi purkki yhtä rahkapurnukkaa kohden, ja jos siitä nyt jonkun 12 g fruktoosia saa, niin voipa kamala.
 
Pakko korjata sen verran, että Pilteissähän ei noin yleisesti ottaen ole grammaakaan lisättyä sokeria. Fruktoosia toki on sen mukaan, mistä hedelmästä tai marjasta sose on tehty. Minusta hyvä suhde on yksi purkki yhtä rahkapurnukkaa kohden, ja jos siitä nyt jonkun 12 g fruktoosia saa, niin voipa kamala.

Noh makeaa toi on kuin saatana yhellä purkilla puhumattakaan kahdesta purkista, oli sitten sokereja (hiilihydraatteja) miten paljon/vähän tahansa.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom