Rahkan maustaminen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Fabien
  • Aloitettu Aloitettu
Ite vedän rusinoil, niis kyl on aika paljon sokerii.. mutta eikö se ole hedelmän omaa sokerii eli fruktoosia... Onko se sitten hyvä vai huono asia , en tiedä. Mutta hyvää on .
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Löysin uuden lempisekoituksen: purkki ehrmania, Liiterin omenasosetta (kalorimäärää tässä ei kerrota, mutta sokeria on ainakin tuoteselosteen mukaan vain 6,5%) pari lusikallista, nämä sekaisin ja päälle kanelia ja mantelilastuja tai muita pähkinöitä.
 
Näinhän se on, parhaimmillaan vetäny ehrmannin 10 sekuntiin bussipysäkillä. Kertakäyttölusikat kannattaa kantaa aina mukana, jos nälkä pääsee yllättää. Onkos kukaan muu muuten kokeillut yhdistelmää kaurapuuro, 200 g raejuustoa ja 250 g ehrmann? Ajatuksena oli nopeuttaa syömistä, mutta lopulta tuon keon ahtaminen oli varmaan astetta työläämpää kuin kaikki erikseen...
 
Tuli mieleen et kotitekosen omenahillon / soseen kanssa aika herkkua... Jos ei tarvi sokereita rajoittaa. Ja harva sitä hilloa nyt koko purkkia siihen laittaa...
 
Tämän päivän oon omenahillon kanssa vetänyt rahkaa. Pari ruokalusikallista omenahilloa (omatekemää) ja ei sekoita vaan jättää sen siihen päälle. Jos ette ole ennen kokeilleet, niin nyt on syytä. Jatkan tästä lähtien tämän kanssa syömistä. aww...

[E] Hahaha en lukenu Vidamicin postia vaan sielläkin päin on omenahilloa näköjään testattu. Helvetin hyvää eikö vain? :)
 
- 250g rahkaa
- Valion rasvatonta persikkajugurttia
- Puoli kourallista kuivattuja luumuja (meikällä iso koura)

- Satunnaisesti myös loraus ananasmehua
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom