- Liittynyt
- 10.7.2012
- Viestejä
- 1
Hyviä vinkkejä löytyi, pitää itse kokeilla myös teidän käyttäjien reseptejä
olen maustanut rahkaa toisella rahkalla, eli nuita valion mausterahkoja olen sekoitellut noin puolipurkkia täyden rahkapurkin kanssa. Toki pitää myöntää että yleensä hyvän makuinen ei ole kropalle parasta ;)
iltapalaksi rahkapurkki (valion pehmeä, tai sitten pirkka) + 1/2 maustettua (valio maustettu kuningatar) ja 60 gr keittokinkkua vettä 0,5 ltr. tällä resptillä menty nyt 2kk
olen maustanut rahkaa toisella rahkalla, eli nuita valion mausterahkoja olen sekoitellut noin puolipurkkia täyden rahkapurkin kanssa. Toki pitää myöntää että yleensä hyvän makuinen ei ole kropalle parasta ;)
iltapalaksi rahkapurkki (valion pehmeä, tai sitten pirkka) + 1/2 maustettua (valio maustettu kuningatar) ja 60 gr keittokinkkua vettä 0,5 ltr. tällä resptillä menty nyt 2kk