Rahkan maustaminen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Fabien
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
hunajan kanssa tulee töissä ja välillä himassa vedeltyä, useimmiten menee valion pehmoset ihan ittensä kanssa.
Kun oikeen into iskee kermaperseillä ni blenderiin rahkat (halvinta ja kuivinta) sekaisin tipan maitoa kanssa, marjoja tai hilloa, wheytä/heraa.. Älä sekottele blenderillä enää pepsin lisäyksen jälkeen kovin rajusti tai saat siivota. Pepe tekee sellasen mukavan pirteen makuisen ja kait siihen käy mikä vaan poreileva. Mut maito ja bisse ei oikeen sekotu kauniisti keskenään...
 
Valion maustamaton rahka ja Fazerin kaakaojauhetta 1-2 tl. sit ripaus sokeria ja perfekt!
Myös perinteisesti marjat/ hillot on parhautta
 
Ehramia menee yleensä pari pönttöä päivässä. Funlighttiä sekaan ni maistuu jopa hyvältä, vaikka yleensä kaikki happaman maidon haju puistattaa. Ei menis alas raakana kyllä.
 
Yleensä aina tulee rahkan kanssa ostettua myös purkki jogurttia, mieluusti mansikkaa, jota sitten sekoittelen rahkan sekaan, ei raakana mene ei millään, pelkkä ajatuskin tuo hissi efektin...
 
Lidl Milbona rahka (250g purkki) + pakastemansikoita + kaurahiutale (myllyn paras pika + kuitu, liukenee parhaiten) + Minttusuklaa proteiinijauho + pellavasiemenrouhe + kananmuna + makeutusaine ja blenderiin.

Ja voin kertoa, että tuo on taivaallisen hyvää. Tuo Lidlin "pikkurahka" maistuu ylivoimaisesti parhaalta.
 
Hifilististunteellisia noi teijän reseptit. Valion pehmeä + joku öljy meikällä ihan vakkari. Varsinkin joku sitruunamaustettu oliiviöljy: nam! Pitäis hommata blenderi ni tulis ehkä tehtyjä joktain nannajuttujakin joskus... Lazy.
 
Tuo uus pirkka rahka menee ihan sellasenaan,melkeen ku jogurttia vetäis.. :kuola: Tähän asti vetäny valion pehmeää,mut toi pirkka on parempaa paljon! Ja siis tilkan mehukeittoa yleensä laitan sekaan,mutta tuo pirkka menee ilmankin.
 
Rahka on kyllä miltei suurinta herkkua ikinä missää, ja sitä tuleekin syötyä ihan liikaa. Kovimmassa kulutuksessa on Pirkan ja Milbonan rahkat, koska nämä soveltuvat tönkköytensä puolesta parhaiten erilaisiin sörsseleihin. Ehrmannia tuli ennen vedettyä, mutta nykyisin tuo tuntuu niin ilmavalta hötöltä ettei sitä viitsi enää syödä. Rahkan maustamiseen käytän yleensä marjoja, kaurahiutaleita, ruisleseitä sekä minttusuklaaheraa.

Seuraavaa settiä on tullut kiskottua viime aikoina, ja paljon: 250g maitorahkaa, mustikoita 100g (puolijäisiä), 20g ruisleseitä sekä 5-8 g heraa. Nuo survon sekasin ja heitän vielä koko setin hetkeksi aikaa pakkaseen.
 
Valion pehmeää rahkaa menee nykyisin. Sekaan joko mustikoita tai mansikoita soseeksi survottuna ja ripaus sokeria. Tuo valio nykyisellään oma suosikki, ehdottomasti parasta rahkaa hinta-laatusuhteeltaan.
 
Lidl Milbona rahka (250g purkki) + pakastemansikoita + kaurahiutale (myllyn paras pika + kuitu, liukenee parhaiten) + Minttusuklaa proteiinijauho + pellavasiemenrouhe + kananmuna + makeutusaine ja blenderiin.

Ja voin kertoa, että tuo on taivaallisen hyvää. Tuo Lidlin "pikkurahka" maistuu ylivoimaisesti parhaalta.

Jumalauta! Tämä menee testiin tänään. Oon jotain tämmöstä systeemiä miettiny, vaan en oo keksiny mitä kaikkee sinne oikein laittas. Tämä oli suoraan vastaus mun kysymättömään kysymykseen!
 
Tuli sotkettua Ehrmannin 250g annokseen minttusuklaan makuista proteiinijauhoja yks skuuppi -> Eipä siinä muu enää maistunutkaan kun se protskujauho eli saatiin onnistunut mixaus :kippis1:
 

Suositut

Back
Ylös Bottom