Munkin piti kokeilla rahkaa mustikkakeitolla, kun en oo sitä ikinä maistanut vaikka se onkin niin suosittua. Mustikkakeitolla se oli ihan hyvää, mutta nyt mulla on mansikkakeittoa ja siitä tulee kyllä sellanen aina jääkaapissa -tuote. Tarpeeks kun sekottaa, tää maistuu aivan samanlaiselta, kun joku valmiiks maustettu rahka, mutta tää on sopivan makeaa. Erikoista muuten, kun rahka aivan pelkiltään vie nälkää yllättävän hyvin, mutta ton mehukeiton kanssa täytyy syödä kaks rahkapurkillista, että nälkä lähtee. Onkohan se sitten vaan ihan psykologinen juttu vai vaikuttaako nestemäisempi koostumus asiaan vai johtuisiko se peräti (tuskinpa) makeutusaineellisesta mehukeitosta (keho maistaa maukeuden, mutta ei saakkaan kaloreita, joten ne täytyy sitten korvata jollain muulla ja niitä saadaan lisää, kun tehdään kehoon nälkä).
E: Täytyy myöntää, että minusta on tullut aivan rahka-addikti.