Rahkan maustaminen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Fabien
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ostin vajaa vuosi sitten blenderin, siinä on kätevä sekottaa rahka, maito ja mansikat/mustikat ja hyvää tulee. Nykyisin vaikea enää syödä rahkaa "raakana" tai fun lightiin sekoitettuna. Paras ostos pitkään aikaan tuo blenderi.
 
Rahkaa. vadelmia ja banaani blenderiin niin hyvää tulee ja menee alas :)
 
Toimisko suklaaprotskujauhe 1dl + 500g maitorahkaa? Joku tossa kerto että maistu vaan se protskujauhe mikä sinänsä ihan hyvä, onko muut koittaneet?
 
Jos laiskottaa niin raakana, muuten se perussetti elikkä fun lightia loraus sekaan. Pikku off-topiccina, onko valion pehmeän rahkan koostumus jotenkin muuttunut paremmaksi, ei ole enään semmone jauhomainen tms?
 
On tullut pidempään jo vedeltyä aamusin ja duunissa rahkaa, johon heitän sekaan banaanin, hunajaa, cashewpähkinöitä, kookoshiutaleita, gojimarjoja, sekä chili-kaneli-kaakao "maustetta". On meinaan aivan törkeen hyvää. Bansku muusiks lusikalla tietenkin niin tulee mycke bra. Hunajan sijasta menee vaikka agave-siirappi..
 
Valion pehmeä menee ihan ilman mitään, mut jos jaksaa kaivaa sen sauvasekottimen/blenderin esille ni joku 100g pirkan pakastettuja mangokuutioita soseena on ihan perkuleen hyvää rahkaan sekoitettuna.
 
Joulunaikaan saa piparkakkumaustetta (neilikkaan, kanelia, inkivääriä mitä tuossa nyt on), on tosi hyvää omenapalojen ja tuon kanssa, olen jo aiemmin maustellut kanelilla ja kardemummalla rahkaani. Steviaa käytän muuten, lisäksi loraus Fun Light Greeniä on hyvä vaihtoehto. Pelkän marjajutun sekaan ei aina tule mitään, joskus steviaa. Muuten laitan pähkinöitä, pellavansiemenrouhetta tai öljyä sekaan. Mietin, jos ostaisin maustettua heraa ja käyttäisin vain puoli purkkia rahkaa, on ikävä kyllä vatsalleni liian tuhtia vetää kerralla 250-200g rahkaa, haluaisin silti protsuja.
 
Voisulaa. Ja onneton tilkka sitruunaöljyä ja saman verran mehutiivistettä sävyä antamaan. Voita voi laittaa mihin vaan niin aina on hyvää.

Ymmärtääkseni suurin osa bodykansasta syö maitorahkaa runsaan proteiinin + olemattoman rasvamäärän takia. Joten herää kysymys, että jos sinne makua antamaan laittaa voita, niin miksi sitten söisi enää maitorahkaa? Ainakin näin omalla kohdalla maitorahka on laadukas ja rasvaton proteiinilähde ja jos haluan rasvaa sisältävää proteiiniruokaa, niin syön sitten jotain muuta kuin maitorahkaa... vaikka piffiä :)
 
Ymmärtääkseni suurin osa bodykansasta syö maitorahkaa runsaan proteiinin + olemattoman rasvamäärän takia. Joten herää kysymys, että jos sinne makua antamaan laittaa voita, niin miksi sitten söisi enää maitorahkaa? Ainakin näin omalla kohdalla maitorahka on laadukas ja rasvaton proteiinilähde ja jos haluan rasvaa sisältävää proteiiniruokaa, niin syön sitten jotain muuta kuin maitorahkaa... vaikka piffiä :)

Rahka ainaki nopeampi ku pihvi. :)
 
Näin joulun kunniaks tuli kokeiltua uutta reseptiä, ja ai että oli hyvää!!

500g Valion pehmeää maitorahkaa
reilusti kanelia
1 iso punainen jouluomena (todella makea sellainen)
2 tl steviaa


kanelin ja stevian määrää voi ite vaihella, mutta täytyy kyllä sanoa että tosta tuli ehkä parhaimman makunen rahka mitä olen koskaan ite tehtynä syönyt!
 
Ymmärtääkseni suurin osa bodykansasta syö maitorahkaa runsaan proteiinin + olemattoman rasvamäärän takia. Joten herää kysymys, että jos sinne makua antamaan laittaa voita, niin miksi sitten söisi enää maitorahkaa? Ainakin näin omalla kohdalla maitorahka on laadukas ja rasvaton proteiinilähde ja jos haluan rasvaa sisältävää proteiiniruokaa, niin syön sitten jotain muuta kuin maitorahkaa... vaikka piffiä :)

Niihä ne syö mut mä en ookaa ihan normi bodykansaa ;)
 
Rainbow-rahkaa, reilusti sokeroimatonta puolukkasurvosta ja sopivasti steviaa. Näin yleensä. Viimeksi makeuttamatonta tyrnimehua, steviaa, kuivattuja omenapaloja ja kanelia.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom