- Liittynyt
- 10.8.2004
- Viestejä
- 784
- Ikä
- 44
Näistä on ollut juttua tuolla mimmi-puolella, josta tämän vinkin pongasin, en ainakaan heti muista että olisi tällä puolella ollut puhetta.
Eli rahkaletut/pannarit. Juuri äsken tytsi teki mulle niitä seuraavalla reseptillä:
- purkki rahkaa (ehrmann)
- 3 munaa + 2 valkuaista
- 0,5-1 dl heraa
- noin 1,5 dl vehnäjauhoja (voi käyttää muitakin jauhoja)
- vajaa 2 rkl makeutusjauhetta (hermesetas)
- maitoa sen verran että taikinasta tulee sopivan löysää
Ja voe mahoton että oli hyvää hillon kera, parempaa kuin normaali pannari.
Jos tekee lettupannulla, kannattaa paistaa normaalia paksumpina hiukan reilummassa rasvassa, että on helpompi kääntää. Herkkuperseille todella kokeilun arvoinen resepti! Tuosta annoksesta tuli kolme reilun kokoista lettua, joissa jokaisessa lähes 30 g proteiinia, eikä hirveästi rasvaa tai hiilareita.
Eli rahkaletut/pannarit. Juuri äsken tytsi teki mulle niitä seuraavalla reseptillä:
- purkki rahkaa (ehrmann)
- 3 munaa + 2 valkuaista
- 0,5-1 dl heraa
- noin 1,5 dl vehnäjauhoja (voi käyttää muitakin jauhoja)
- vajaa 2 rkl makeutusjauhetta (hermesetas)
- maitoa sen verran että taikinasta tulee sopivan löysää
Ja voe mahoton että oli hyvää hillon kera, parempaa kuin normaali pannari.
Jos tekee lettupannulla, kannattaa paistaa normaalia paksumpina hiukan reilummassa rasvassa, että on helpompi kääntää. Herkkuperseille todella kokeilun arvoinen resepti! Tuosta annoksesta tuli kolme reilun kokoista lettua, joissa jokaisessa lähes 30 g proteiinia, eikä hirveästi rasvaa tai hiilareita.