Mä testasin eilen ku iski kauhee lätynhimo. Ihan hyviä tuli mutta en kyllä usko että teen toiste. Ennemmin sitte syön harvemmin "normaaleita" lättyjä. Mä en meinaan tykkää ees pannukakusta yhtään, vaan lättyjen pitää olla tosi ohuita ja runsaassa voissa paistettuja. Siks ei mitkään korvikkeet kelpaa :D
Näissä oli vähä sellanen kumimainen rakenne, mut saatto toki johtua jauhojen vähäsestä määrästä ja gluteenittomuudesta.
Maistu vähä samalta ku mitkä tahansa gluteenittomat lätyt.
Laitoin
1 prk rahkaa (250 g)
2 munaa
3 rkl gluteenittomia jauhoja (näitä on jäljellä hervottomat määrät viime kesän glut. ruokavaliosta...)
Ripaus vaniljasokeria
Vedin blenderissä tasaseks ja kaatelin pannulle pieniä kasoja. Ekaan satsiin laitoin hiukan pannulle voita, seuraavat ei tarvinnu.
Ja pysy kyllä hyvin koossa, mut mä nyt oonki tällanen lätynpaiston virtuoosi.