Vedätkö nää kaikki mössöksi tms? Mitä laatua tuo jauhis on? Itseä himottanut tartar-pihvi jo pitempään mutta syöminen jäänyt toistaiseksi vain uhoamisen asteelle.
Eikäku ostan paketin (tai suoraan tuoreena lihatiskiltä) jauhelihaa, lyön lautaselle, ripottelen päälle suolat ja heitän kourallisen pähkinöitä/siemeniä. Jos syön manteleita niin leikkelen mantelit kahtia ja sekotan jauhelihan sekaan, mutta en tee mitään mössöä millään sekoittimella jos sitä meinasit
Raakaa jauhelihaa, pähkinöitä ja suolaa blenderiin glunk glunk :D Joojoo, et tarkoittanu. Mutta joo, sekoitan vaan yhteen noi kolme ainesta. Oon huomannu että jos siihen lisää mitään salaattia tai kasviksia niin koostumus on vitun ällöttävää, se, että kasvit on vähän kosteita tekee lihasta melko äklöä. Ihan pelkkä liha+pähkinä+suola on aivan priimasetti.
Oottelen että tulee paikalliseen makkarakauppaan lisää luomulihatarjouksia. Yks viikonloppu oli ylämaan karjan luomupaistijauhelihaa 7,95e/kg(:wtf