Poliisikouluun

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Tove
  • Aloitettu Aloitettu
Ihan mielenkiinnosta, minkälaisesta aiemmasta koulutuksesta ja/tai työkokemuksesta on perinteisesti ollut hyötyä virkoja hakiessa? Vai onko kaikki polamiksta valmistuvat samalla viivalla taustoista huolimatta nykyään/historiassa?
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kielitaidosta varmasti hyötyä esimerkiksi Supoon haettaessa. Talousrikostutkintaan kun nyt panostetaan niin kaikki sen alan työkokemus/koulutus luultavasti katsotaan eduksi. Kentällä nyt ei niin hirveästi ole mistään mainittavaa hyötyä, ehkä psykologi/pappi-akseli olisi paras. Tosin töitä nyt ei ole eikä näköjään tule pitkään aikaan. Tai no jos löytyy ylempi korkeakoulututkinto niin varmasti pääsee poliisihallitukseen huuhaa-mieheksi kovalla palkalla. Ja jos löytyy kokemusta työryhmien perustamisesta ilman minkäänlaista päätöksenteko-valmiutta niin se on kovaa huutoa myös.
 
Miksei mulle ole tullu hakupalveluun ohjetta terveystarkastukseen liittyen? Pikkusen kuumottaa, kun eilen piti viimestään tulla ja valintayksiköstä ei vastata puhelimeen!

Onko muille tullu millon? Tuliko sinne hakupalveluun?
 
Tarkoitus olisi kohtsillään hakea, kunhan saa kunnon kohilleen. Takana 10 vuotta hoito-alalla, joten takaportti on. Rupeaa ikää vaan karttumaan jo sen verran että ratkaisuja tehtävä pikkuhiljaa.
 
Terveystarkastuksessa käyty, aika perus huttua. Pitäkää huoli, että huumeainetestissä on vessahätä. Ainakin helsingissä testiä valvotaan edestäpäin, ettei purnukkaan laiteta mitään ylimääräistä. Onnea vain kaikille ujopissaajille. :D
 
Mäkin kävin tänään hoitelemassa tarkastuksen huumetestin alta pois. Mitään poikkeavaa ei tietääkseni terveystarkastuksessa löytynyt ja huumeet on varmasti negat, joten toiveikkaalla mielellä täällä ensi kuun alkua odotellaan :) Vähemmän toiveikkaasti suhtaudun tuohon työllisyystilanteeseen... Olen siitä onnellisessa asemassa, että saan vakivirastani opinto- ja virkavapaata koulun ajaksi. On sitten paikka mihin palata, jos/kun töitä ei uudessa ammatissa ole. Tästä huolimatta olen tyytyväinen siihen, että päätin hakea ja tavoitella unelmiani :)

Tsemppiä muuten kaikille tällä viikolla ykkösvaiheessa oleville!
 
Mitä siellä tarkastettiin? Näkö ainakin ilmeisesti?

Juhitius, kokeessa olevat artikkelit voivat olla samoja kuin jo aiemmissa kokeissa olleet. Otsikko voi olla eri. Ei siis kannata tuudittautua siihen, että jo olleita artikkeleita ei enää olisi ;) Ja veikkaanpa, että varmaan jokainen artikkeli on jo ollut käytössä, niin monta valintakoeryhmää on per hakujakso.
 
Siellä tarkastetaan näkö ja kuulo, katsotaan korvat ja nielu, kuunnellaan sydän ja hengitystiet ja mitataan verenpaine. Sitten kysellään vähän taustoista, onko leikkauksia, suvussa sairauksia jne. Sellanen työhöntulotarkastuksen tyylinen :)
 
1-vaihe suoritettu, nyt reilu kolme viikkoa odottelua. Koe kyllä tietyllä tapa yllätti, fyysisissä testeissä ei juuri jäänyt odotusaikaa vetojen välille - ja 80 kg nukke painoi huomattavasti enemmän kuin 80 kg kaverini. :D Fyysisten pisteistä ei siis jäänyt paljoa kerrottavaa jälkipolville, mutta kuitenkin läpi kaikki, toisin kuin suurimmalla osalla naisista.
 
Onnittelut kaikille kouluun päässeille. Voisitteko kertoa hieman noista pääsykokeista?
- Mitä artikkeleita kysyttiin esseetehtävässä?
- Millaisista tehtävistä psykologinen osio koostui?
- Millaisia olivat haastattelu sekä yksilö- ja ryhmätehtävät?
 
koshka, miten naisia putosi niin paljon kuntokokeessa? Missä lajeissa? Omasta ryhmästäni ei tainnut kotiin lähteä kuin kaksi naista, jotka saivat hylätyn juoksussa.
 
Olin viime viikolla pääsykokeissa ja meidän ryhmästämme karsiutui kuntokokeessa noin puolet pois. Sekä naisia että miehiä tippui yhtä paljon, suurin osa juoksutestissä, mutta myös kuntokokeen muissa osioissa. Naisille vaikeuksia tuottivat ainakin nukenkanto sekä talja, miesten suorituksia en juuri ehtinyt seuraamaan. Pääsykoepäivän lopussa kummankin sukupuolen edustajia oli jäljellä yhtä paljon.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom