- Liittynyt
- 8.3.2003
- Viestejä
- 425
Tuotanoin, äsken paistelin iltatuimaan 140g Pirkan Pekonia pannulla jossa siis laskujeni mukaan olisi yhteensä ~34g rasvaa (paketin mukaan 100g sisältää 14g P, 1g HH, 24g R). Paistoin tietenkin ilman lisättyä rasvaa ja yllätys olikin että pannulle jäi paiston jälkeen puntarin mukaan yhteensä huimat 26g kiehuvaa rasvaa. Lisäksi imeytin osan pekonista tirsuvasta rasvasta vielä talouspaperiin (näitä en punninnut mutta kai sinne paperiinkin 5g ehkä meni?).
Joten: Onko teflonilla paistettu pekoni josta valutetaan rasvat veks ja vielä imeytetään viimeiset talouspaperiin sittenkin suunnilleen ok ruokaa jos vain makrojakaumaa katsotaan? Eli tohon mun 140g satsiin jäi laskujeni mukaan ilmeisesti "vain" n. 5g rasvaa. Hirveesti suolaahan noissa on mut jos pari kertaa viikossa haluais jotain hyvää illalla niin ei tää niin mahdoton vaihtoehto taida olla? Mun käsitykseni mukaan tossa ei varmaan ole vettä koska vesi ja öljy ei kai sekoitu ja se rasvaliemi mitä pannuun jäi oli ihan tasaista rasvan näköistä.
Tuli vaan niin yllätyksenä että siitä rasvasta sain pois noinkin ison osan että arvelin vaan julistaa muillekin pekonista pitäville mutta siitä toistaiseksi pidättäytyneille tätä iloa
Joten: Onko teflonilla paistettu pekoni josta valutetaan rasvat veks ja vielä imeytetään viimeiset talouspaperiin sittenkin suunnilleen ok ruokaa jos vain makrojakaumaa katsotaan? Eli tohon mun 140g satsiin jäi laskujeni mukaan ilmeisesti "vain" n. 5g rasvaa. Hirveesti suolaahan noissa on mut jos pari kertaa viikossa haluais jotain hyvää illalla niin ei tää niin mahdoton vaihtoehto taida olla? Mun käsitykseni mukaan tossa ei varmaan ole vettä koska vesi ja öljy ei kai sekoitu ja se rasvaliemi mitä pannuun jäi oli ihan tasaista rasvan näköistä.
Tuli vaan niin yllätyksenä että siitä rasvasta sain pois noinkin ison osan että arvelin vaan julistaa muillekin pekonista pitäville mutta siitä toistaiseksi pidättäytyneille tätä iloa