- Liittynyt
- 2.9.2003
- Viestejä
- 5 717
Mulla on tapana tunkea lohen päälle vain sitruuna viipaleita, muuten samoin ku sakael. Namia silleenkin. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.

JustinCre sanoi:Paras kokkaus vinkki: Pese kädet ennen kuin alat kokkailemaan!
Missukka sanoi:Ja toiseksi paras: Laita huppu/huivi/whatever päähän. kuvottavaa kun löytyy karvoja ruuasta! Kerran tein pullia joita kundikaveri vei sitten töihinsä mukaan ja tarjos kavereilleen ja siellä oli KARVA. :urjo: Vähä hävetti
Missukka sanoi:Ja toiseksi paras: Laita huppu/huivi/whatever päähän. kuvottavaa kun löytyy karvoja ruuasta! Kerran tein pullia joita kundikaveri vei sitten töihinsä mukaan ja tarjos kavereilleen ja siellä oli KARVA. :urjo: Vähä hävetti
Kaikkeen tottuu, eikä enää hätkähdä kun löytyy mustaa karvaa melkeen jokasesta safkasta. No melkeen jokasesta
mutta onko jotain kirjaa/internet sivustoa suositella joka käsittelis ruokien, ruoka-aineiden (valmistettujen ja valmistamattomien) säilymis aikoja jääkaapissa / pakastimessa? Vai onko tällänen vaan jotain perimätietoa? :Dnikke1 sanoi:Hiemanmutta onko jotain kirjaa/internet sivustoa suositella joka käsittelis ruokien, ruoka-aineiden (valmistettujen ja valmistamattomien) säilymis aikoja jääkaapissa / pakastimessa? Vai onko tällänen vaan jotain perimätietoa? :D
nikke1 sanoi:Hoho, mitäs tollasista, meillä on koiraKaikkeen tottuu, eikä enää hätkähdä kun löytyy mustaa karvaa melkeen jokasesta safkasta. No melkeen jokasesta
![]()
Maidon määrää en tarkkaan muistanut, mutta jotain tuonneppäin.

Missukka sanoi:Kaivoinpas tämän vanhan threadin taas esille kysyäkseni katkarapuruokaohjeita!!!