Nyt dieetillä ihastunu tälläiseen broiskukastikkeen valmistustapaan. Tulee syötyä 5-7 kertaa viikossa.....
- Pannulle loraus maustettua (valkosipuli & chili) öljyä, runsas teelusikallinen valkosipulimurskaa, runsas teelusikallinen punaista currytahnaa, ja abat saman verran pippurisekoitusta.
- Broilerin filesuikaleita tai filepiffei paloiteltuna 300-500g. Mielellään marinoimatonta.
- 1/2 pakkausta valion maustettua ruokakermaa (10% 3 juustoa, tai 5% sweet & sour).
- Soijaa.
Aluksi pannulle nuo mausteet öljyn kanssa ja sekoitellaan mössöksi, kunhan alkaa pannu olemaan kuuma, niin broisku sekaan ja paistetaan aika hyvällä lämmöllä kypsäksi.
Lopuksi kipataan tuo 1,25dl ruokakermaa sekaan ja lorautetaan ruokalusikallinen soijaa perään. Otetaan pannu pois päältä ja annetaan hitaasti hautua n. 5min.
Erittäin maukasta ja varsin terveellistä mättöä, maistuu epäterveellisemmältä, kuin onkaan ;)
Jos haluaa herkutella, niin heittää koko purkin ruokakermaa pannulle ja hieman keittelee sitä kokoon, jotta ei ihan vesimäiseksi kastike jää.
Riisin kanssa toimii parhaiten.