- Liittynyt
- 26.9.2003
- Viestejä
- 1 041
Namnam..mihin vittuun sä olet tuon dipannut?
Näyttää alienilta

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Namnam..mihin vittuun sä olet tuon dipannut?

Näyttää alienilta![]()


Aamulla kävin tuorekinkun ja päivän se on tuossa tiskipöydällä köllöttänyt. Nyt paistomittarin mukaan kinkun sisälämpö noin +11 astetta. Pitääkö nyt oikeesti odottaa siihen asti että kinkun sisälämpö on +20 pinnastta?
Edit: senhän voi laittaa jo nyt uuniin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.pirkka.fi/ruoka/arkisto/2006/12/22/joulukinkku-miten-se.aspx
WTF? Sisälämpötila pinnasta? :D... kinkun sisälämpö on +20 pinnastta?
Neuvostoliitto sanoi:Minkähän vuoksi muuten tuo sisälämpätila pitäisi olla paistamista aloitettaessa juuri +10, eikä esimerkiksi huoneenlämpöinen kuten monennäköisiä muita lihoja kypsennettäessä suositellaan?

Jotain natriumkloridiliuosta? :Djoka itse asiassa ei siis ole edes suolavettä vaan jotain ihme aineen nimistä en muista nyt mitä.
Jotain natriumkloridiliuosta? :D

Uunista hajosi vastus. Loistava aika sanoisinko, saatana :D

Ja kuorrutukset oli kanssa tarkotus hoitaa... Oliko se niin että täällä suositeltiin paistopussia josta ylempi kulma auki ja sitten uunin ala-tasolle ritilän päälle? 