Paistoin kinkun

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Huppe
  • Aloitettu Aloitettu
Paistopussin kulmaan reikä ja ritilän alle korkeareunainen uunipelti johon nesteet valuskelee. Sen voipi sitten tyhjentää sillon kun tarvis on.

Jep, noinhan sen hoidankin pääasiassa nykyisin. Olis vaan jotenkin mukavaa ja vähemmän tiskiä tuottavaa, jos noi liemet tuolla pussissa pysyis ja siitä vaan sitten valuttais pois. Nyt tulee niin pirusti tiskiä.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Nyt tulee niin pirusti tiskiä.
1 vati?
Palvikinkkua saa ostaa kaupasta valmiina, mene hakemaan? Ei tule tiskiä, muovipaketin voit heittää roskiin nautittuasi kinkun. :rolleyes:
 
1 vati?
Palvikinkkua saa ostaa kaupasta valmiina, mene hakemaan? Ei tule tiskiä, muovipaketin voit heittää roskiin nautittuasi kinkun. :rolleyes:

Joo, mutta sekin on sellaista rasva-vesiseosta jota vähän fittimäinen tiskailla, kun haluaisi olla jo kyynärpäitä myöten potkan kimpussa ;)
Eipä tuo maailmaa kaatava ongelma ole, mutta ajattelin että olisiko jollain joku toimivampi tsydeemi. Ja ihan v**tuilematta...
 
Jos reikä olisi ylöspäin, niin ei kai sen silloin pitäisi niitä liemiä valuttaa pellille.

Juu, ei valu pellille ei. Mutta kun sen kinkun sieltä pihalle ottaa niin sotkuista puuhaa se on, ei siitä mihinkään pääse. Tosin lopputulos on vähintäänkin palkitseva :kuola:
 
no siivompaa hommaa se on pussin kanssa siitä ei pääse mihinkään. ei tarvi suorittaa mitään nesteen tyhjennyksiä paiston aikana.
 
Mä kuulin hirveetä legendaa. Kemissä oli viime jouluna joku sälli JUONUT kinkun paistorasvat. Rasva oli hyytynyt johonkin suolenmutkaan ja aiheuttanut hengenvaarallisen tukoksen. Tyyppi oli pitänyt leikata jouluyönä.
 
Mä kuulin hirveetä legendaa. Kemissä oli viime jouluna joku sälli JUONUT kinkun paistorasvat. Rasva oli hyytynyt johonkin suolenmutkaan ja aiheuttanut hengenvaarallisen tukoksen. Tyyppi oli pitänyt leikata jouluyönä.

Kuulostaa todellakin legendalta. :rolleyes: Kinkunrasva, vaikka kovaa rasvaa onkin, on aika juoksevaa 37 C:n lämpötilassa. Pahin homma, minkä tuosta voi saada, lienee rasvaripuli.
 
Faija varmaa ostaa taas kinkun kk etukäteen pakkaseen.. Tanskalaisen.

Noi kuorrutukset on ehkä ällöttävintä. yök. Kinkku on parhainta sellasenaan.
 
Meinasin ostaa kinkun eilen, 6.95e/kilo oli, nyt se olisi valmis jos olisin ostanut. Maltoin kuitenkin vielä ja käyn suuremmasta marketista jonkin tanskalaisen korvikkeen parilla egellä kilo :kuola:
 
Kyllä tee ootte sekaisin, kun rupeatte kinkkua kuolaamaan jo melkein kaksi kuukautta ennen joulua. :D

Huomenna, huomenna, huomenna. Nyt käyn kinkun tuorealtaasta niin saan sen heti uuniin! Tänään ei jaksanut lähteä kun on niin pirun kylmä pihalla. Kuvia tulossa, ehkä myös mässäytysthreadiin :D
 
Noniin, nyt se on sitten paistettu, miniatyyrikinkku, 2098gr.
Juuri olen kuorruttamassa sitä herkullisella sinappi-korppujauho systeemillä.
:kuola:
 
Mikäs sitä vaivaa
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom